Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. STundi18

STundi18 Fórum-zöldfülű

2. csopke83

csopke83 Fórum-zöldfülű

köszi szépen megtaláltam!! :)

3. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Üdv!
    A szántón és a Bahamán is törölten ólakat, de a helyükre nem tudok földet kirakni, mert a játék kapcsolódási hiba lépett fel üzenettel kilép. Valami ötlet?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/b%C3%B6ng%C3%A9sz%C5%91-gyors%C3%ADt%C3%B3t%C3%A1r%C3%A1nak-cache-%C3%BCr%C3%ADt%C3%A9se-a-s%C3%BCtik-cookies-t%C3%B6rl%C3%A9se-ccleaner.6733/

Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

5. musztika89

musztika89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segitsetek légyszives! Szeretnék mobiltelefonrol sms-ben farmaranyat vásárolni, de azt irja ki hogy sikertelen küldés a 1365-ös számra! Valaki tud másik számot vagy másik megoldást? Bankártyám nincs. Előre is köszönöm!

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok!:)
    12 perce rendeltem aranyat SMS-ben,mennyi idő a jóváírás?Már frissítettem,ki-beléptem-természetesen figyeltem a változásra is,a visszaigazoló sms is megjött.
    Megtörtént:)
    További szép napot Mindenkinek:)))

8. Laboviti

Szia!
    Mint ahogyan a megrendelési oldalon is olvashatjuk az sms-sel rendelt játékpénz jóváírása előtt meg kell várni amíg a mobilszolgáltatótól a visszaigazolás megérkezik a központba.
    Ez a várakozás oka.

9. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Szia!:)
    Igen,köszönöm időközben már korrigáltam:))
    Még csak annyit kérdeznék-ha SMS-ben rendelek aranyat,akkor nem jár a 24 órás 100%-os TP??Mert,azt nem írta jóvá:(((
    Megtörtént,bocsi:)
    Nincs több kérdésem:)))

10. Laboviti

Kérlek lépjél, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a címered alatt a Tp bónusz táblát.

11. lalika67

lalika67 Járnitanuló

sziasztok. a mozival gondom van,gondolom nem csak nekem.végigunatkoztam a 6perces filmet és semmit nem ad.miért??

12. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy miért rakta külön a gránátalmafát a rendszer?
    A titokból nyert 2 XXL-est töröltem és a fejlesztést nem rakta rá a már kint lévő sima fára és így azokat is törölnöm kellett, de
    külön fakkba kerültek a pajtába. Próbáltam kirakni ismét a 2 különálló gránátalmát, de azokra nem lehetett a fejlesztést rárakni.
    Vajon miért?
    Hogyan lehet összevonni? http://kepfeltoltes.hu/141004/1089788003N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Kérlek nézzétek meg.
    Köszönöm

13. Laboviti

Szia!
    Sajnos a mozipontok utólagos jóváírására nincs lehetőség.

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia! Köszönöm.

16. lalika67

lalika67 Járnitanuló

szia. a kérdésem még mindig az ,hogy miért nem ad pontot???

17. Laboviti

Nem látunk bele a mozipontok adományozásába. Így a miértre sem tudunk választ adni. Volt olyan játékos, aki a hosszú kisfilm első perce után kilépett a vetítésből, és megkapta pontot, míg volt olyan játékos, aki végignézte, és nem kapta meg, mint Te.
    Ha pontosan megírod melyik film az érintett ebben a szituációban jelezzük a központnak.

18. honey9468

honey9468 Fórum-zöldfülű

Én azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet változtatni a farm nevét? Vagy csak új farmot lehet indítani?
    Köszönöm segítségeteket!

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A farm neve csak erősen indokolt esetben változtatható meg (névazonosság, nem megfelelő név használata) és azt a supporton kell kérned.

20. Inzaghi1994

Inzaghi1994 Utánpótlás-írogató

Az mi már hogy én a 300fa rendelésnél 300at kapok, anyum farmján meg ugyanarra 300 + 165=465 fa ez meg mi?????? ez szemétség

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.