Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. IRCSY

IRCSY Utánpótlás-írogató

Még nem jöttem rá, hogy csináltam, de jól elszúrtam és nem is akartam. Nem lehet visszacsinálni ???

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sajnos, nics mód a visszavonásra. A már nyitott felhőt nem lehet újra zárolni. Igazán sajnálom. :(

3. vettel76

vettel76 Utánpótlás-írogató

Helló! A magtárból vettem 10db zellert és kiírja mind eladva levette volna a 10 helyett 100at?

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha adsz egy ID számot, megnézetem neked.

5. vettel76

vettel76 Utánpótlás-írogató

ID:5285445

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2015-05-24 -én, 15:06:01-kor vásároltál zellert, és 10 db helyett 100 db-os "csomagot".

7. Holiday007

Holiday007 Utánpótlás-írogató

Második napja, hogy a kakukklakkom nem adja a kakukkot, hiába aratta le a gazdakörben nem jelenik meg. Mi az oka? segítsetek. előre is köszönöm szépen. Holiday007 ID számom: 52072465

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos a technikai feltételek nem adottak az állatszaporulatok ellenőrzésére. Jelenleg a pajtádban 789 db kakukk van.
    A jelenleg a számodra elérhető gazdaköri kakukkos küldetésbe tenyésztett kakukkokat kell leadnod.

9. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Jó reggelt! S E G Í T S É G! Furcsa dolog történt velem, Több farmot művelek, mert az unokám megunva, rámhagyta. van egy matemaci1 nevű farm,
    ID 31803799, ahova tegnaptól nem enged belépni,mondván..."nem létezik" ! Mi történhetett?

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A megnevezett matemaci1 felhasználónevű farm létezik. Javaslom, kérjél jelszó-emlékeztetőt a bejelentkezési oldalon.
    ef.png
    A farmhoz tartozó jelszó az ahhoz regisztrált e-mail fiókba érkezik majd meg. Érdemes ellenőrizned majd a spam mappát is a levelező rendszerben.

11. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm! Megpróbálom.

sziszi1965 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  12. -birén-

-birén- Fórum-zöldfülű

köszi sikrült

13. szinbotika

szinbotika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám van hogy a szinbotika farmom meg szeretném szüntetni. Lehet olyat csinálni hogy ami azon a farmon van (tenyészetek,különleges állatok,pengő stb.) azt el tudjam osztani két szomszédom közt?

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyos dolgokat a csere napok alkalmával el tudsz küldeni ajándékba másoknak (ólak, fák, kitehetők nagy része). Más összetevők nem ajándékozhatók, ilyen pl. a CSP, a farmarany, barkácscucc. Tehát az ajándékozással mindenképpen meg kell várni a csere eventet.

sziszi1965 kedveli ezt.
  15. titok

titok Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nem iródott jóvá a gazdaköri feladatba a csengőpengő és a tapasztalatpont nagyon mérges vagyok ami nem kevés
    ilyenkor mi van! éva1949 ID:12881029 várom a kedvező választ előre is köszönöm szép napot mindenki

16. -East17-

Szia!

Ma a Levesmester feladat 7. szint arany feladatát teljesítetted: 25.05.2015, 08:28:27. Ezért a következőket kaptad: 48.000 TP - 14.000 BTP - 2 csillag. CSP jutalom nincs a nyeremények közt.

17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Utoljára szerkesztett: 25.5.15
  18. -East17-

Szia!

Mivel a gépedet nem tudjuk megnézni, így csak általánosságban adhatunk tanácsot. A játékban van belépési reklám, de azt a blokkolóval kiszűrhetjük, akkor nem jelenik meg. Pontosítani is kellene, a fórum belépéskor vagy a játékban van a zavaró reklám? Milyen vírusirtót használsz?

19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Belépéskor jelenik meg általában. Legutóbb Nod-dal próbálkoztam.Köszönöm hogy figyelsz rám

20. -East17-

Értem, hogy belépéskor, de itt vagy a játékban? Milyen böngészőt használsz?
    NOD nem túl acélos. Létezik az AVG-ből otthonra ingyenes, azzal jobban járnál:

https://www.avg.hu/index.php?viewpage=avgfree-general

Amennyiben a böngésződbe települt valami toolbar akkor ezt javaslom:

http://szofthub.hu/adwcleaner/

Kéretlen reklámok ellen ez is egy megoldás lehet:

http://letoltes.prim.hu/program/102492/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.