Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Természetesen az állatgondozás is növeli a pontokat. :)

MtzDeere kedveli ezt.
  2. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Tiszteletöm! Nem igazán a játékhoz, de részben függünk tőle. A Gugli Chrome böngésző új frissítése után, a java és a Silverlight pluginok letiltásra kerültek és írt még valamit a flashplayerrel kapcsolatban is de én már akkor töröltem is a gépről az átkozott böngészőt. Más chromium alapú böngészőben letudom tiltani a frissítésit és csak a pluginok frissülnek az normálisan megy is. Önök nem tudom tapasztaltak-e valami romlást a gugli chromenál a játék során?- ha szabad kérdeznem. Köszönöm, hogy ezt ide írhattam és nem a hsz-em számát akarom szaporítani.

Farmer*54 kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Van rá mód, hogy küldjek festéket egy Gazdatársamnak?
    Nekem sok van, neki nincs, így nem tudja el kezdeni az eventet...
    Köszönöm előre is..

4. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    nem tudsz küldeni, esetleg a barkács cuccokban talán lehet

hóóvirág kedveli ezt.
  5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm.
    :(

6. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Köszönöm a válaszodat, de nem emlékszem már , hogy mit adtam le a feladatsorokba. Lehet, hogy rosszul emlékszem, én azt hittem teljesítettem a beadandókat! További szép napot!

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Sauvage!

A böngészők rendszeres frissítéséhez a játéknak nincs köze, ez a Chrome fejlesztéseitől függ.
    Amikor frissítik, előfordulhat pár napig, hogy nem úgy működnek egy adott böngészőn a programok, mint szoktak.
    Erre az átmeneti időre érdemes lehet másik böngészőről belépned a játékba, a Farmerama játékot Firefox böngészőre optimalizálják.
    Illetve a Chrome súgójában is érdemes körülnézni, valamint a Chrome kiegészítők között.

Farmer*54 kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Segítséget szeretnék kérni: csak várom-várom a szivárványvirágokból a vetőmagot és sehol semmi. Már kiléptem-beléptem, frissítettem ID: 16027651 brozsa

9. Nildia

Szia brozsa!

Ma még csak 26-a van, az event holnap kezdődik, ahogy a kiírásban is szerepel :

"Az event kezdete várhatóan: 2015. május 27. (szerda) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2015. június 02. (kedd) 14:00 óra"

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmfirka-vakáción-a-pandák.12573/

Baby72 kedveli ezt.
  10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

hóóvirág és Baby72 kedveli ezt.
  11. kaktusz63

kaktusz63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kérdésem, az lenne, hogy fent van a bajuszgyár elfogadja az etetést, itatást is azonban az idő leteltével nem ad bajuszt. Lehet, hogy valamit én nem jól csinálok?
    Segítségeteket előre is köszönöm:kaktusz 63 - ID25291207

12. Nildia

Szia kaktusz63!

A Bajuszgyár ideiglenes event ól volt, ami az event ismertetőjében is szerepel. Event kelléket gyártott.
    Az utolsó feladatba ezeket az ideiglenes ólakat kellett volna beszállítani, hogy megkapd a ténylegesen játékban maradó Bajusz szalonokat.
    Az event ismertetőjében ki is van emelve pirossal, mit kellett volna velük tenni :

"A kakukkra a műhelyben megépített Bajuszgyárhoz lesz szükség.
    Építéshez szükséges:
    • 10 szög
    • 1 kalapács
    • 5 fa
    • 1 fésű (event 2. szintjén kapjuk)
    Tulajdonságai:
    • Szükséges idő: 5:00 óra
    • Szükséges szint: 21
    • Amit ad: 100TP és 1 Álbajusz
    • Az indításhoz 1 kakukkra és 1 kakukktápra van szükség
    Az Álbajuszra az event 3. és 4. szintjén lesz szükségünk.
    Figyelem! A Bajuszgyárat az event utolsó részében hiánytalanul le kell adnunk, hogy a feladatot be tudjuk fejezni! Ehhez törölni kell a kihelyezett Bajuszgyárat, különben nem tudjuk leadni."
    Az event részletes ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/

Bajusz szalonnal kell gyártani a Bajuszokat :

https://board-hu.farmerama.com/inde...fiókáik-farmlakókká-válnak.12539/#post-243740

13. -ilike

-ilike Utánpótlás-írogató

szia szeretném ha segítenél.ID 9816354.játszó n,-ilike tegnap vásároltam 50 farm.aranyat és nem vettem észre hova tünt.köszönöm

14. Nildia

Szia -ilike!

Valóban vásároltál tegnap 50 Farmaranyat, azonban ma 2015-05-25 12:28:29-kor egy felhősort megvásároltál 54 Farmaranyért.

15. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdvözletem!

Csak egy kérdéssel fordulok hozzátok: A korábban bejelentett mozihibával kapcsolatban van fejlemény?:) Sajnos még mindig problémás a mozipont kifizetés, 3-ból 0.:) Világos, ha nem megy, akkor nem történt változás, de lehet volt már, csak nem jött be.:)

Utána ezt a hozzászólást nyugodtan lehet törölni
    Köszönöm előre is a választ, megy majd a like.:)

Üdv, Bolgár

16. Nildia

Szia Bolgár80!

Nincs információ a mozival kapcsolatos pontokról.
    A sikertelen mozizás nem von le a lehetőségeidből, nyugodtan próbálkozhatsz.

Bolgár80 kedveli ezt.
  17. -ilike

-ilike Utánpótlás-írogató

köszönöm figyelmetlen voltam.

18. 12manó12

12manó12 Utánpótlás-írogató

Üdv, nálam is napok óta csak az AN ERROR OCCURED stb. olvasható a végén.

19. Nildia

Szia 12manó12!

A mozival kapcsolatos észrevételeiteket folyamatosan továbbítjuk a játék készítői felé.
    Érdemes lenne másik böngészőről is megnézned a mozit, illetve a böngésződ, Flash Playered verzióját is ellenőrizd.

20. molnarrita

molnarrita Utánpótlás-írogató

Szia!

Kb 1 hónapja vettem egy bajuszgyárat, kiraktam. Most vettem észre, hogy még 1 termény sem került jóváírásra a pajtában. Hogyan lehet ez?
    Gazda: molnarrita ID: 11894018

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.