Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Vajon hová tűnnek a trágyák Minden event kezdéskor ez van Köszönöm a válaszodat

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Bármennyire is meglepő a válasz, az olcsó szóban forgó terményeket gyorsan felvásárolják a Gazdák a piacról.

3. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Én ugy tudom hogy csak 300 trágyát lehet venni egyszerre és az nem elég azösszes farmra Mindig dögivel szokott trágya lenni ilyenkor eltűnik és jönnek a méreg drága árakkal Nem tudom hogy jó ez igy valamit kéne csinálni hogy ne szökjenek fel az árak az egekbe Köszönöm előre is a válaszodat

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A trágyadombok kapacitása, és a trágya eladás rendszere is megváltozott 2015.05.07.-én, amiről a farmerek tájékoztatást kaptak a fórumon.
    Ezt a bejelentést az alábbi hivatkozást megnyitva olvashatod el:
    Normál felhasználó esetében az alap kapacitás 110-ig terjed (ami bölcs tölgyes rúnával növelhető). Az az alapod. Ha van prémium tagságod, akkor a méret 600 maximum.
    A Bölcs Tölgynél kiváltott Tuti tárgy a trágya - Nagyobb trágyadomb képesség egyes szintjeivel 110/220, 150/300, 200/400, 250/500, 300/600.
    Tehát akkor van tele a dombod, ha ezeket a határértékeket eléred.

A piacon minden termék árát a kereslet/kínálat határozza meg.
    Fejlesztési javaslatodat megteheted az arra létrehozott részlegen.

Panaszaidat lejegyezheted szintén az arra létrehozott részlegen

5. marta.gyoergy

marta.gyoergy Utánpótlás-írogató

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, pontosan nevezd meg, milyen tárgy kihelyezése sikertelen a játékodban.
    Köszönjük.

7. marta.gyoergy

Sem kitehetöt, sem olakat, sem fákat nem tudok a raktáramból kitenni.
    Egy szomszédomat kértem meg, hogy kitegye az állataimat mikor szükségem volt rá, mert ha Ö lépik be a farmomra Nála müködik a kitevés
    Köszi a válaszotokat

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben az esetben javaslom, végezd el az általános karbantartási műveleteket, illetve próbáld meg a tárgyak kihelyezését úgy, hogy másik böngészőben nyitod meg a játékodat.

9. marta.gyoergy

ezeket a müveleteket elvégeztem, másik böngészön is probáltam, de még mindig nem müködik

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit szeretnél kitenni, és melyik területre?
    Van elegendő üres helyed?
    Ha fejlesztés, alapra próbáltad rátenni?

11. -janek36-

-janek36- Utánpótlás-írogató

Miért korlátozták a trágya vásárlást ?

teke0411 és pali1954 kedveli ezt.
  12. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

13. vica72

vica72 Fórum-zöldfülű

Kérdésem, hogy bankkártyával miért nem tudok vásárolni farmeraranyat?
    Farmnév: ,vica72
    ID: 25462214

14. Csocsoovb

Szia!

Néhány hónap kivételével 5 éven keresztül korlátozva volt a vásárlás mértéke. Korábban is az volt, most is az.
    Ezek a jelenleg érvényes játékszabályok.

15. Csocsoovb

Szia!

A kicsinyítést egy képszerkesztő program segítségével tudod megtenni.
    Számtalan ilyen program található az interneten (és a gépeden), bármelyiket tudod használni erre a célra. Ezen programok működéséről szintén találsz a világhálón használható leírásokat.

16. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mi a hibaüzenet?

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Túlontúl szigorúak ezek az új szabályok. :(
    Lehetséges legalább a 300-as tételt visszahozni, úgy ahogyan régen volt?
    Illetőleg, hogy ne kelljen számolni, hogy mennyi a hiányzó rész, mert kissé idegesítő, hogy letilt a vásárlásról, ha tört résszel rendelkezem a pajtában.

Magdusnéne és teke0411 kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

Szia!

Elméletben természetesen lehetségesek lennének ezek a dolgok.
    Ha 300-600 ismét kitehető lenne egy tételben, az tovább fokozná azt a zavart, amit a harmadik mondatodban jeleztél. Annak megváltoztatása pedig nem valószínű. (599-nél ha engedné 600 megvásárlását mondjuk... érdekes lenne.)

Mindezek mellett nem elképzelhetetlen változtatás trágya fronton, hiszen a jelenlegi rendszer nagyon kevés játékos igényének felel meg. Ezt több alkalommal is jeleztük az illetékesek felé.

19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Köszi :) A kicsinyítést magam is el tudtam végezni. A kicsinyített bannert nem tudom az aláírásomba beilleszteni. Ebben kértem segítséget.

20. Klincsek01

Klincsek01 Fórum-zöldfülű

A rendes farmról és az állat tenyésztőm. Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.