Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evavertes

evavertes Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszodat, valóban most már emlékszem rá, és elnézést kérek a feledékenységem miatt4
    Tudod van ez így már idősebb korban:)
    Még egyszer elnézést és köszönöm a gyors válaszodat4
    Kellemes hétvégét kívánok!

2. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

segítenétek? addig-addig babráltam a beállításoknál, hogy nem tudom megnézni mennyi TP kell még a következő szintig a csíkon:) nem sikerül visszaállítani, hiába próbálkozom a beállításoknál, nem tudom hol állítsam vissza. köszönöm!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

4. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Sziasztok: Segitséget szeretnék kérni, Tegnap este óta nem tudok belépni a farmomra, elindul a betöltés és mikor a virágok pörögnének folyamatosan kidobál. egyszer sikerült belépni 3 területet leszedtem és újra kidobott azóta nem tudok ismét belépni. A család mind a három famján ez van. Elöre is köszönöm a segitséget

5. Laboviti

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelték" a számítógépedet.

Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

6. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

7. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szép reggelt.Az lenne a problémám hogy teljesítettem az első 3 feladatot, meg is kaptam érte a jutalmat de nem tudom hogy mit mert nem mutatja az ablak csak a szöveget hogy " gratulálunk......".Tud valaki erre nekem javaslatot hogy mit csináljak?Megnéztem az event ismertetőben hogy mit kaptam ,de miért nem mutatja az ablak ? A tüzijáték az megy.Előre is köszi a segítséget.Gazda: vivica65 ID: 31407133

8. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

9. vivica65

vivica65 Junior szaki

10. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

11. Laboviti

Egy próba erejéig kérlek válts böngészőt és ott kontrolláld hogyan működik a gazdaságod.

12. Laboviti

13. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

14. Laboviti

Igen, kérlek.

15. (-FarmerGazda-)

(-FarmerGazda-) Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A malomban be akarom keverni az 55 db rajzfüzetet de nem jelez semmit az óra, nem indul el a keverés csak pulzál körülötte az ablak úgy mint amikor nem kerül minden földre víz...egyéb keveréseknél szokta mutatni a hátra levő időt most meg sem mozdul...:(

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a malmot.

17. (-FarmerGazda-)

(-FarmerGazda-) Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tanácsot, megcsináltam és most már látom az órát...:)....:)

18. klakli67

klakli67 Járnitanuló

Sziasztok!
    A mozinál visszatért ugyanaz a hiba, amit pár nappal ezelőtt már
    tudomásul vettetek, és kikerült a mozi kínálatából.
    Csak forog, és nem fejezi be, pont nincs.

19. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

20. Csirke431943

Csirke431943 Utánpótlás-írogató

Amoziban egyetlen magyar szó sincs, ha nagy ritkán lenne film akkor sem tudom mit kell tenni, persze pontot sem ad

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.