Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek oszd meg velünk melyik lenne az, hogy megkereshessük.

2. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

A képregényrajongók hiányzik!

3. -East17-

A felhők közt a 7. oldalon van kitéve egy 2 darabos felhősorra ami le is van zárva jelenleg.

4. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Akkor nagyon ügyi voltam! Köszönöm szépen!

5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia East,

szeretnénk indítani egy újabb tippjátékot az eventcsevegőben.
    Olvastam a korábbi hozzászólásodat, a kritériumaidat beleírnám a játék beharangozójába
    a részvétel feltételeként.
    Mehet?

Szép napot:)

6. -East17-

Szia!

Úgy gondolom, hogy mehet. Valóban az lenne a feltételem, hogy ne csak számok repkedjenek oldalakon keresztül. Ennek is az lenne az oka, hogy aki tényleg az event miatt tér be olvasni vagy segítséget kérni, ne érezze azt, hogy teljesen eltévedt. Valamint azt kérem, ismét csak egy legyen egy időben. Köszönöm.

Gio és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Teljesen igazad van, egyetértek.
    Köszi a jóváhagyást, rövidesen indul a buli!!! :)

8. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok!
    Meg tudnátok nézni, hogy a szuperszomszéd mikor adott utoljára ajándékot, és mit? Már napok óta az az érzésem, hogy nem is ad semmit. Ezelőtt mindíg a belépésnél adta az ajándékot, de már napok óta nem ad semmit. A farm közepén alul csak lehetne látni, ha adna valamit. Az ajándék mutató be van kapcsolva.
    Gazda: ibolya5545ID: 11945633

9. -East17-

Szia!

Nem tudom mikor kapcsoltad be az ajándékok ablakát, de a mai 2 csomagod rendben megérkezett:

• 30.05.2015, 12:33:16 - 1 darab lángos
    • 30.05.2015, 15:57:24 - 7290 Bahama TP

Középen alul a Gazdanaplóban sajnos még sok farmon nem jelenik meg, várjuk, hogy ez is megoldódjon.

10. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

sziasztok tudja valaki, hogy a naptárba junius 3,4, 5 miért van kétszer írva a sók lúd ólat győz event?

11. -East17-

Szia!

Valószínűleg a technika ördöge lehetett a bűnös. Értesítjük a kihelyezést végrehajtó kollégát.

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom mi lehet a baj, minden területet tökéletesen betölt a gép a kergekert kivételével. A kergekertnél elmegy 99 százalékig és ott megáll. A gépnek semmi baja.

13. -East17-

Szia!

Azt tapasztaltam némi ellenőrzés során, hogy bár lassabban tölt be a Kerge a megszokottnál, de bejött és működik. Firefox böngészőt használok, ennek kipróbálását javasolnám, amennyiben valami más van a gépeden. "A gépnek semmi baja " kitétel alatt azt érted, hogy a takarítás is megvolt?

14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Igen a Clenerrel.

15. -East17-

Értem. Ebben az esetben a böngészőváltást nézd meg kérlek. Mint írtam: a betöltés valóban lassabb de nem tudtam reprodukálni a leállását.

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi majd kiprobálok valami mást. Kössz

17. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Sziasztok!
    Valószínű nem jó helyre írok, de a segítségetek is szeretném kéri, hogy kihez forduljak. A megrendeléssel van gondom, most a farmmunkás akcióban akartam részt venni, de nem engedi. Azt mondja, hogy le vagyok tiltva, magyarul feketelistára kerültem? De miért? Beléptem arra a topikra ahol lehet jelezni a megrendelésekkel kapcsolatos problémát, de nekem nem egy bizonyos megrendeléssel van gondom, hanem hogy egyáltalán nem tudok bankkártyával fizetni. Nem először szembesülök ezzel a gonddal. Túl van az egész bonyolítva, csak bosszúságot okoz. Viszont így a pénzem is megmarad, de azért kíváncsi lennék rá, hogy miért kerültem a tiltó listára. Addig-addig bosszankodom, hogy egyszer mérgemben törölni fogok, és keresek egy kevesebb bosszúsággal járó játékot.

18. -East17-

Szia!

Észrevételed ellenére jó helyen próbáltad meg a problémát jelezni. A következő menüpontot kellene használni: probléma a megrendeléssel - hitelkártya. A letiltásokkal kapcsolatosan is a payment support intézkedik.

19. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Köszönm a gyors válasodat, de ott már próbáltam. A problémám miatt nem tudok minden sort kitölteni, és így nem megy el az üzenet. A gondom nem most jelentkezett, már egy hamarabbi akciót sem tudtam e miatt kihasználni, de akkor nem foglalkoztam vele, de most már különösen bosszant, és az okát szeretném tudni, hogy miért alakult ez így.

20. -East17-

Készítettem egy képet, remélem segítségedre lesz:

https://sharedimages.bpsecure.com/C.../06f03150d1355c253851ffd9a400d0495569f4b1.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.