Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok. Én általában a hírek ajándéknál küldöm el a szomszédaim ajándékát... most viszont nagyon sok van egyszerre, és érdekes módon a tegnapi nap most úgy jelent meg, hogy szinte az összes szomszéd megjelent... megnéznétek? Repesz ID. 7607367. Kösz.

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Mármint sok szomszédod van, vagy sok szomszédodtól kaptál ajándékot?

3. mtlinda

mtlinda Fórum-zöldfülű

Sikerült teljesíteni a Farmfirka feladatot, nem találom a Panda Colada nyereményt. Kösz. mtlinda ID:43249931

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elem a kerge kertedet díszíti. A "Közel a vég!" tárgy mellett helyezkedik el.

5. mtlinda

mtlinda Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget ! mtlinda

6. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot!
    A malmom hajnal óta csak pörög, az este beprogramozott lúdtápot már rég megdarálta, de nem adja le a pajtába, az óra a nullán áll. A libáim éhesen gágognak, nem tudom megetetni őket. Segitség!!!!!!!!!!!!

7. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

8. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Köszönöm a gyors reagálást, kiléptem, beléptem és most az óra még két és fél óra keverési időt mutat. Sajnos, addig éheznek a libák, mert a piacon sincs táp.
    További szép napot és jó játékot kivánok.

9. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Szép napot:)7 db szupertáp keverési ideje 61 óra,ez sok egy kicsit főleg hogy a felhősornak elvileg csökkenteni kellene az idejét.Frissítettem kiléptem-beléptem de az idő nem változott.

10. Laboviti

Szia!
    • Ha van aktív bónuszunk és később aktiválunk egy újat, akkor a bónuszok értéke úgy adódik össze, hogy a korábban aktivált bónusszal csökkentett időre fog hatni az új bónusz.
      Példa
      :
      1. A Bölcs tölgynél lévő rúnát kiváltottuk (-10%)
      2. Vásárolunk Turbómalom előfizetést (-50%)
      3. Aktiváljuk a felhősor bónuszát (-10%)
      4. Elindítunk egy szupertáp keverést (teljes ideje bónuszok nélkül 10 óra), a rendszer kivonja belőle az elsőként aktivált bónuszt (10:00óra-10% = 9:00óra), majd kivonja belőle a második bónuszt (9:00óra-50%=4:30óra) és legvégül kivonja belőle a harmadik bónuszt (4:30óra-10%=4:03óra)

11. anna640328

anna640328 Törekvő

Nem tudom elindítani a gazdaköri libás feladatot, hiába kattintok az órára. Az azonnali befejezés működik, de nem szeretnék 6 FA-t rááldozni.

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

13. anna640328

anna640328 Törekvő

Kedves East17! Az ID számom 16614081. Köszönöm a segítséget.

14. -East17-

Mindent rendben találtam, de az órára hiába kattintasz, az alábbi képen látható gombot használd:
    Ashampoo_Snap_2015.06.02_16h33m26s_001_.png

15. anna640328

anna640328 Törekvő

igen, arra kattogtatok, de nem indult el :(

Régi játékos vagyok, a kezdés gombot nyomogatom, de hiába.

16. -East17-

Az előbb még az órát írtad. Lépj ki, indítsd újra a böngészőt majd próbáld meg elindítani ismét a feladatot.

17. anna640328

anna640328 Törekvő

Bocsánat, igazad van, az órát írtam, nem azt akartam. Meleg van, fáradt vagyok. Sikerült megoldani a kilépéssel, és köszönöm, hogy itt küszködsz velem. Legyen szép napod!

18. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok. Nem tudok filctollat küldeni azt nem jeleniti meg. vagy már nem lehet?

19. -East17-

Szia!

Az event ma 14 órakor véget ért, így a Filctoll már nincs játékban.

20. twer7

twer7 Aktív író

köszi hát ezt elnéztem

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.