Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dobostorta

Dobostorta Fórum-zöldfülű

Sikerült, köszönöm

2. guruzoli

guruzoli Aktív író

Sziasztok!
    Nálam is ugyan ez a probléma, pedig minden feltétellel rendelkezek. A trágya legalacsonyabb vételi ára a piacon 170 csp volt amikor el akartam adni, de nekem max 64 csp-t ajánlott fel

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. demkom

demkom Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget, vagy infót szeretnék kérni, miért nem tudom kibontani a második kókuszdiómat? Azt írja hogy lejárt az idő! De tegnap nyitottam ki az elsőt! Nem értem! Valamit félrre értek, vagy hiba van a gépezetben!

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és törd fel a második napi kókuszdiót.
    Ebben az esetben az F5 gomb használata nem a legsikeresebb.

demkom kedveli ezt.
  6. demkom

demkom Utánpótlás-írogató

Köszi a gyors választ!
    Hali!

7. 60megatron

60megatron Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma reggel még a hivatalos olvasása előtt megpróbáltam felnyitni a kókuszdiót, ami nem sikerült. Amikor most a javítás után beléptem, anélkül jelöli kiváltottnak a mai ajándékot, hogy újra feltörtem volna. Ez azt jelenti, hogy már megkaptam az ajándékot?
    Előre is köszönöm a választ.

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a javítás keretében lefuttattak egy scriptet amelyik minden érintett felhasználónál elvégezte a nyitást és jóváírást. Így aki ma már nem tud belépni, nem szenvedett hátrányt.

9. -Lia23-

-Lia23- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az a problémám,hogy a korallmedencét már nem tudom hányadszor építem fel a barkácsolt ólaknál,közben be és kiléptem ahogy javasoltátok,de egyáltalán nem látom az ólaknál :( Nem türelmetlenkedem csak érdeklődnék,hogy tegnap óta sikerült megoldani ezt vagy én nem csinálok jól valamit :/

10. Cirmosné

Cirmosné Utánpótlás-írogató

Annyira sikeres a script, hogy ott is kinyitotta a kókuszt, ahol senki nem próbálta reggel (tudtam a hibáról, meg sem próbáltam, és mégis...). :)

Ajaj, csak meg kell keresnem a képemet, nem tetszik ez a nem található dolog.

11. -East17-

Szia!

Nem volt hiba ezzel kapcsolatosan. A Bahama szigeten kell keresned, csak ott tehető ki.

12. -East17-

Szia!

Ez talán a kisebb baj, a cél az volt, hogy aki ma már nem tudna bejönni, ne veszítsen a hiba miatt mindent.

13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Jelzem sajnos nem teljesen így van.
    3 farmból 2 esetében a nyíl nem tartalmaz feliratot (Bezár) ott mindkét esetben ki volt nyitva a kókusz. Ellenben van 1 farm amelyen a nyíl feliratos (Bezár) és ott nem volt kinyitva.
    Nem reklamálok, hanem jelzem vannak farmok ahol az script auto kókusz nyitás nem történt meg.

14. -East17-

Az értesítés alapján az automata nyitás-script a következő időpontok közt belépő (és a hibával szembesülő) felhasználóknál végezte dolgát: 00:00 - 09:48.

15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Bocs a 3 farmot reggel 6:30-8:30 között egymás után lettek látogatva, majd ezek után mind a 3 farmon volt egymás után jómunkásember bérlés.
    A furcsa mindenképpen az, hogy kizárólag az a farm nem volt nyitva amelyiken a nyíl tartalmazza a feliratot.

16. -East17-

Ha megadod a farm ID számát, megnézem egy listában, hogy érintett volt-e a javításkor.

17. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

A kókuszdió feltörése után mindenki ugyanazt az ajándékot találja, mint karácsonykor? Esetleg most más kap mindenki?

18. -East17-

Szia!

Mindenki ugyanazt kapja, a sorrend nem változik.

Anikó2014 kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Gazda: klorid
    ID: 34226986

20. michalovszky

michalovszky Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék! Reggel óta nem tudok belépni a városba, csak egy fehér képernyő fogad! A többi opció működik!
    Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.