Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mint minden hasonló esetben a központon múlik, milyen módosítást tesznek, vagy nem tesznek. Ez nem úgy működik, hogy egy moderátor megírja nekik, hogy "lécci engedd meg" és ezzel kész is van. Minden kolléga (országonként) elküldi a játékosok észrevételeit/panaszait, ezek után születik valamilyen döntés.

2. **viola**

**viola** Járnitanuló

Köszönöm a választ. Remélem meg oldódik a probléma.

3. Krisssza

Krisssza Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is azt láttam a feltöréskor, hogy már nem törhető fel a második kókusz mert túl későn próbáltam. Le is mondtam róla, bár furcsálltam a dolgot, hiszen nem hagytam ki napot, minden nap aktív vagyok. Azóta feltörtem a harmadik, negyedik kókuszt és most tévedtem ide a fórumra, ahol azt látom, hogy gondok voltak a második kókusszal. Próbáltam a leírt módszert, előzmények törlése, stb, de nem lett jó. Most akkor én már le is mondhatok a teljes feladat teljesítéséről mert azonnal nem értesültem a problémáról? :cry::oops:
    Gazda: KrissszaID: 13482483

4. -East17-

Szia!

Egyelőre (hétvége lévén) nincsenek újabb információink a 2. napi kókuszokról, várjuk a központ értesítését.

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Egyedül a kincsesszigetet nem tölti be teljesen csak 90 százalékig. ID:12183585 CSak nehogy az legyen hogy másik böngésző kell.

6. -East17-

Szia!

Ellenőriztem, a Kincses szigeted teljesen betöltődik kb. 3 másodperc alatt. A szerver teljesen rendben működik.

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ez a válasz boritékolható volt akkor biztos vak vagyok.

8. -East17-

Ellenőrzést kértél ami megtörtént és a leírt eredményt hozta. Cinizmusod ellenére sem tudok más választ adni, mint amit tapasztaltam. Nagyon is hasznos lenne a teljes géptakarítás amit javasolni szoktunk (nem véletlenül) és másik böngésző használata (ezt sem viccből mondjuk).

9. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

Nincs időm lassan aratni, talán inkább a játékban a reakcióidőket kellene gyorsítani, nem tudom, hogy miért kell minden problémát a játékosok nyakába varrni, ahelyett, hogy megoldanák a problémákat.

10. -East17-

Szia!

A géped és a szerverek közti kapcsolat általában az internet átviteli sebességétől függ (kivételt képez egy esetleges túlterhelődés). Ezt bele kell kalkulálni a tevékenységünkbe, mert játékoson és BP-n kívül álló ok amit sem a felhasználó sem a játék üzemeltetője nem tud megoldani vagy befolyásolni.

11. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Ma ledöbbentem, mert a 2 kókuszom zárva találtam.Tudom, hogy kinyitottam 15000tp- volt benne.Sőőt tegnap is nyitva volt.Különben jöttem volna panaszra már tegnap.vártam, hogy valaki jön ide reklamálni, másnál minden rendben?? Csak nálam majomkodnak??

12. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk megnézni.

13. Arrah

Arrah Törzsjátékos

14. -East17-

A rendszer logja szerint a tegnapi nyitás elmaradt. Az sajnos nem derül ki belőle, hogy milyen okból. Ám voltak technikai gondok a 2. kókusszal, így egyelőre várjuk a központi vizsgálat eredményét.

15. BazsoGazda89

BazsoGazda89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Már nem az első eset, hogy a fő farmomon az állatok etetése itatása után (legelső lépés nálam) majd minden dolog elvégzése után a következő belépésnél egy csomó állatnál se kaja se víz. Már olvastam itt is, hogy másnál is van ilyen, pedig nincs hamar kilépve szóval el kell érjen a rendszerhez a dolog...Nem tudom mit kéne csinálni, de elég erőteljesen rombolja a játékélményt , hogy 3 nap alatt lesz valamiből 1 állat...

16. -East17-

Szia!

Javaslom, hogy kilépés előtt frissíts egyet azon a területen ahol az állatok vannak, így egyből kiderül ha valami nem történt meg.

17. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm, hogy megnézted.Tegnapi nyitva van,25 szupertrágyáért, előtte lévő csukódott be.Azért nem értek semmit.

18. BazsoGazda89

BazsoGazda89 Fórum-zöldfülű

Köszi a tippet!

19. -East17-

Az a gond ezzel, hogy a TP mozgást nem jelzi ki a rendszer, így a 15.000 pont bekerülését sem látjuk. Viszont a hiba esetleg eredményezhetett hasonló jelenséget, ezért kell mindenképpen a fejlesztők ellenőrzése a rendszer felett.

20. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Akkor reménykedek. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.