Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 1in1

1in1 Utánpótlás-írogató

segítséget szeretnék kérni.
    A múltkor a valdemárnál vettem az összegyűjtött pontokból egy moringa XXL fát. még nem volt meg a szintem, de tudtam, hamarosan meglesz, és akkor jól fog jönni. Nah, már megvan a szintem, de nem tudom ráhúzni az XLL fát a normál moringára, mert nem engedi a rendszer.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azt a kiváltott fát próbáld meg önmagában kitenni, csak egy üres helyre.

3. 1in1

1in1 Utánpótlás-írogató

megpróbáltam, azt sem engedi...wow, most már azt engedi...köszi a segítséget. :)

4. nanik1

nanik1 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok.
    Köszönöm a választ még ha nem jó hír is :-( csak csendesen jegyzem meg, hogy bár nagyon jó ötlet ez a napi ajándék egyenlőre nem működik túl jól. Én nem akartam az asztalt verni pedig emlékeim szerint leszedtem a szombati kókuszt, de azt hittem én vagyok feledékeny pedig nem. Na mindegy várjuk a remélhetőleg pozitív változásokat. Nanik1 ID:5688576

5. -East17-

A 3. napi kókuszt nem gyűjtötted be. Az okát mi nem tudhatjuk, de az előzőt és az utána lévőt igen. A 2. napi kókusz problémából kimaradtál szerencsésen. Szombaton pedig nem volt ilyen jellegű hiba.

6. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, a Mentor pontokkal Szuperszomszédot vásároltam a Mentor-boltban, (Tapsi Füles)de sajnos nem ad ajándékot, ez már a második "lusta" Szuper. Lehet valamit segíteni ??? Előre köszönöm:)
    mam5018, ID: 23834186

7. -East17-

Szia!

Jelenleg 2 ilyen szomszédod van, az egyik már meghozta a napi ajándékot: fenyőfa XL. A másik este fél nyolc felé lesz aktuális. Ahhoz, hogy felugró ablakban értesülj az ajándékok megérkezéséről, a Beállítások menüben be kell kapcsolnod azt a funkciót.

8. mam5018

mam5018 Haladó

Eddig mindig láttam az ajándékokat, két hete nem jelenik meg, pedig semmi "el-állítást" ne csináltam.
    Köszönöm a választ, megnézem.
    További szép napot:)

9. -East17-

Eddig kikapcsolt értesítés mellet is mutatta a szuperszomszédok küldeményeit, de már nem így van. Most be kell kapcsolni ezt a funkciót.

10. mam5018

mam5018 Haladó

Köszönöm, megtaláltam:)))) (ha igaz:)))) "Ajándékok mutatása, felugró ablak" ez az???

11. -East17-

Igen, az lesz az aminek bekapcsolva kell lennie.

12. mam5018

mam5018 Haladó

Rendben, bekapcsolva ! Köszönöm a türelmedet:))))

13. .Marszi.

.Marszi. Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Csak nálam probléma ,hogy reggel óta nem tölti be a játékot ? A főfarmon aratok vetek , de sehova nem tudok átmenni ! Mondjuk ,nem azt a választ várom hogy frissitsek ,mert azt folyamatosan teszem ....

14. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

15. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Hello. Napok óta problémám van a mozgatással. Nehéz elmozgatni bármit is, többször kell próbálkozni, és leginkább akkor sem az mozdul amit én akartam. Kifehéredik a kiválasztott tárgy, mégsem az mozdul. Legalább 2-3 napja vettem észre. Valakinek ötlete?

16. -East17-

Szia!

A feletted lévő válaszomban szerepel a takarítás, ezt javasolnám neked is. Illetve amennyiben Chrome böngészőt használsz, próbáld meg a játékot Firefox-al.

17. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Köszi a gyors választ. Firefoxot használok, és elég gyakran van takarítva egy másik játék miatt szóval már túl vagyok rajta. Több gépen is tapasztaltam ezért is gondoltam hogy nem egyedi hiba.

18. -East17-

Próbáltam, de a jelenséget nem tudtam reprodukálni, ezért írtam a fentieket. Még azt megtehetnéd, hogy a Beállítások menüben átkapcsolod az Alternatív építési mód-ot.

19. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Jé kikapcsoltam és most jónak tűnik. Nem is tudom mire való, nem rémlik mikor kapcsoltam be. De nagyon köszi hogy segítettél :D

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Valami gond lehet a bankolási oldallal, nem tudok farmaranyat vásárolni. Bármelyik felületről próbálok bejutni csak tölt, de nem jelenik meg.
    ID: 37432878

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.