Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A teljes géptakarítást mindenképpen javasolnám, illetve az érintett programok frissességét is ellenőrizd kérlek (Firefox és Flash Player).

2. jutka250

jutka250 Fórum-zöldfülű

Szeretnék segitséget kérni ,tegnap kinyitottam a kókuszdiót és ma pedig azt mutatja hogy nem törtem fel.ID 21382417.segtséget előre is köszönöm

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

21382417 ID számú farmerama felhasználói fiókban a tegnapi napon a kókuszdió feltörése nem történt meg.

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Nálam ugyanez a helyzet és 3 farmból 2 esetében jelentkezik. Az event gazdaköri feladatának 1/1 beadásánál van nyereménylista a többi esetében nincsen. Ami még érdekes, hogy ugyanezen farmoknál ahol nincsen nyereménylista az ablakban ott a kókuszfeltöréses oldalon a nyíl nem tartalmaz feliratot sem. Egymás után belépve a farmoknál jelentkezett ugyanazon gépen ugyanazon FF böngészőn (minden friss FF, flash).
    A takarítás nem megoldás...

5. -East17-

Szia!

Próbáltam több gazdaköri feladattal is, de a jelenséget nem tudtam reprodukálni. Igaz a farmon a nyíl tábla tartalmazza a feliratot. Csak úgy tudom megnézni alaposabban, ha adsz olyan farmról ID-t ahol nincs felirat, és éppen beadnál a feladatba. Akkor beadom én és megnézem mit produkál.

6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Gazda: -gadget-
    ID: 37623374 (de itt nincsen mit beadni)

Itt van az eventes be lehet adni bármit
    Gazda: Lovászi_Eszter
    ID: 33037215

Most újra belépve próbáltam. Pont valamelyik feladatsor 1 ablaka megint adta de a 2 már újra nem, így vélelmezgető, hogy belépés után 1 alkalommal jön ablak és utána már nem. Tehát több felad végrehajtása esetén csak az eső után látszik a nyereménylista akár az elejéről kezdem vagy már volt előtte bejezett feladatsor és folytatom tovább.

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
  7. Makvirag46

Makvirag46 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    A második nap nem engedte a 2 kókuszt feltörni. A mai napig sem sikerült feltörni.
    Elvégeztem az álltalatok javasolt összes karbantartást a flesseket is töröltem de de sajnos nem segített.

Makvirag46 ID: 41848732

8. -East17-

9. -East17-

Talán kezd a dolog világossá válni. A második farm egy IWIW-ről kimentett birtok. Úgy tűnik, azoknál előfordulhat a hiányzó szöveg és üres ablak is valószínűleg, ugyanis az ilyen farmok esetében van az a jelenség is, hogy nincs a jobb felső sarokban a kilépő X-gombjuk.

A mentett farm esetében is találtam feliratot a táblán, viszont az event teljesítés ablaka üres.

10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

11. -East17-

Szia!

Utólagosan nem is lehet feltörni. Azon a napon 00:00 óra és 09:48 óra közt nem engedte, utána belépve a takarítás már megoldotta volna a gondot. Másnap már semmi ilyesmi nem vezet eredményre.

12. -East17-

Ezek már olyan dolgok amikre nem tudok választ adni. Láttad: beléptem hozzád és ott a felirat, sőt a másik farmon is látom. Az IWIW-esen viszont tényleg nincs semmi az ajándékos ablakban ahogyan írtam is az előbb.

13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nem befolyásoló tényező amíg jóváírja, csak furcsa ugyanazon böngészővel nem ugyanazt látom ráadásul te sem ugyanazt látod xD

14. -East17-

Számítástechnikai erdő. Közben felvetődött a kérdés a kinti kollégáknál és azt az infót kaptuk, hogy elvileg géptakarítás után a képek betöltése lassú lesz de pár másodperc után megjelennek az ablakban. Egyelőre ennyit tudok, de az eddigiek fényében ez is lehet esetleges.

15. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    A következő problémával fordulok hozzátok.
    Az elmúlt héten nyaralni voltam, sajna nem volt a közelben internet hozzáférés. Ma reggel felléptem a farmomra, elvégeztem a teendőket, majd néztem, hogy milyen események- eventek vannak.
    A lényeg, hogy megláttam a " Nyári nyereményözön"-t. Feltörtem az első kókuszdiót, majd próbáltam a másodikat, harmadikat, .... Az első után egyet sem engedett. Ezután elolvastam a leírást és szomorúan tapasztaltam, hogy minden nap csak az adott napi ajándékot vehetem át. Ezzel sajna buktam pár meglepit kapásból, plusz a hetit és ami a legfájóbb, hogy a "főnyereményre" sem lesz már esélyem.
    Viszont ha belépek az ajándékos ablakra, sajna a mai napit nem tudom feltörni, csak az első kókuszdió ajándékát mutatja.
    Nincs valami módja, hogy megkaphassam az eddigi nyereményeket, vagy legalább pályázhassak a főnyereményre? Mit tudnék tenni, hogy a mai ajándékom megkapjam?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Üdv,
    papessz1982

16. -East17-

Szia!

Mivel ma léptél be először, ezért nem az első napit nyitottad ki, hanem a mai ajándékot ami az ötödik. A dolgok jelenlegi állása szerint nincs mód visszamenőlegesen kinyitni a kókuszokat (ezzel a szabállyal indították el az akciót).

17. pokers

pokers Junior szaki

Nálam is uez a helyzet. Az első feladat nyereményeit mutatja, de a többit már nem.
    A sütik, meg ilyenek nálam állandóan törlődnek a FF kilépésekor, úgy van beállítva. A frissítések is automaták, szóval mindenből a legújabb van a gépen. De mint írtam, pár hete van ez a probléma, előtte nem volt gond.
    A regem pedig nem iwiw-es.

18. -East17-

Szia!

Az első jelzéseket a napokban kaptuk, ahogyan a kinti kollégák is pl. a mai napon csak. Hetekkel ezelőtt nem. Továbbítjuk a fejlesztői csapatnak.
    Amint olvashattad: még akkor sem ugyanazt látjuk ha ugyanarról a farmról van szó.

19. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Ezek szerint a mai napi ajándék a királyi koszorú? Ha igen, akkor miért nem a mai napnál jelenik meg, miért az 5-inél?

20. -East17-

Igen, az a mai nap ajándéka. Azok a számok nem dátumok hanem sorszámozás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.