Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cufika81

cufika81 Fórum-zöldfülű

Nekem az lenne a kérdésem, hogyan tudom megnézni, melyik szomszédomtól mit kaptam? A csibepontokat hogyan tudom használni?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Hírek főoldalon keresd az Ajándékaid-menüpontot.

A csibepontok a mentor szobában gyűlnek, a csibéd "érzelmi" csíkján. Ott ahova az ajándékozáskor is kapod a pontokat.

3. cufika81

cufika81 Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ! :D

4. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm!! A modem reseteléssel sikerült belépnem!

5. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Azt tapasztalom, hogy kiteszem az ajánlatot, és nem látom az összes termény között.A saját standon látom, de az összes között nem.
    Na most kipróbáltam, a trágyámat látom,az összes között próbaképp kitettem egy angórát, azt meg nem látom, csak a saját strandon.
    Eddig meg a trágyát nem láttam :(

6. -East17-

Értem. Ez sajnos pontosan egybevág a hivatalos értesítésben leírtakkal. A központban tudnak a hibáról, várjuk a mielőbbi javítást.

7. Grisa12

Grisa12 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nézzetek már utána, hogy több mint ezer trágya ajánlat van fenn a piacon, és mégsem enged vásárolni.

8. -East17-

Szia!

A trágyadomb tulajdonságai nemrégiben megváltoztak. Ennek értelmében csak a domb maximális befogadóképességéig vásárolhatsz. De csak olyan tételt ami még éppen belefér. Tehát ha a domb 300-as, és jelenleg 220 van benne, nem vehetsz meg egy 100-as tételt, csak maximum 80 darabot.

Bővebb információk:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

9. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszi!
    Akkor megvárom mig a hivatalosba nem jelzitek, hogy helyreállt a piac
    üdv

10. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Miért nem lehet a piacon trágyát venni? ... állandóan azt a választ kapom, hogy "erre az árura sajnos már lecsapott egy másik gazda" :) :) Hogy lehet ez, amikor elég sok trágya van a piacon. Ki-be lépés , tisztítás után is ugyan úgy nem lehet trágyát vásárolni... A hiba nem nálam van. Kérném, hogy nézzetek utána...
    Gazda: SMARAGD57ID: 5663615

11. -East17-

Szia!

Az üzenet azt jelzi, hogy valaki más már megvette előtted a kiválasztott tételt. Ellenőriztem és a most érvényes szabályok keretei közt engedett a rendszer vásárolni.

12. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ! Eddig miért nem volt az, hogy előttem már vagy két oldalnyi trágya kínálatot megvette más??? ... ez a hiba a mai napon jött elő és valóban minden ki-be lépés után egy-egy tételt meg tudok venni, de ez így nem játék, kinek van erre ideje és kedve, hogy így játssza a játékot, arról nem beszélve, hogy az eventet sem lehet majd teljesíteni:( :( Sajnos ahogy látom nem csak nálam van ez a hiba:( Jó lenne, ha zökkenőmentes lenne a játék...

13. -East17-

Valószínűleg sokan most igyekeznek veled együtt befejezni az eventet ezért túl nagy a kereslet a trágyára. Nem szükséges ki és be lépkedni, próbálj meg úgy vásárolni, hogy a bal felső sarokban a trágya ikonja melletti nyilakkal lépsz ide-oda.

14. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Kedves -East17-
    Köszönöm a választ, megpróbálok a nyilakkal lépkedni, hátha sikerülni fog...

15. Vulkán1993

Vulkán1993 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!
    Az egész piac rossz!Nem lehet vásárolni,eladni!Kár az eventre fogni kedves East!

16. -East17-

Szia!

Kérlek tegyél különbséget a piac hibája és az elfogyó trágya közt. Vannak tételek amiket a hiba miatt nem tudunk megvenni, de akkor nem is kapunk üzenetet, miszerint valaki más már megvásárolta előlünk.

17. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nem tudom a moringa xxl- et kitenni, az alap kinn van és rátenni nem engedi!
    Köszi!

18. -East17-

Szia!

Azt az XXL fát önmagában, egy üres területre próbáld kitenni.

marcsi152 kedveli ezt.
  19. dzsudobazsi

dzsudobazsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én nem kapok üzenetet. Rengeteg ajánlat van kinn. Az ikon melletti nyilat ha használom hol eltűnik az összes ajánlat, 1 oldalt mutat és az is üres, hol rengeteg ajánlatot mutat. Szerintem az a rengeteg trágya nem fogy el 2 mp alatt, és utána rögtön lesz 600 ajánlat.

20. ebakos56

ebakos56 Junior szaki

ma reggel kiraktam a megnyert titok és talányosokat és felszívódtak.szeretném tudni,hogy mi lehet az oka.a váza ikon alatt nincs,az ólak közt nincs,a fák közt nincs

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.