Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Biztosan nem nyitottad ki, ugyanis a jutalom 10 darab Kacsa Kata turbótrágya lett volna, ami a rendszer adatai szerint nem került a birtokodba. Pontos nyilvántartás készül a felhasználásáról, így napra lekövethető mennyit használtál fel és mennyi érkezett hozzád.

2. Adria50

Adria50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudok rendesen belépni a játékba. Mikor már a farmon vagyok, csak futnak a bárányok, vagy abbahagyják a futást ugyan, de, ha a térképre kattintok, vagy az ajándék csomagra, vagy bárhova máshova, újra csak futkosnak.
    Minden más program, vagy játék működik a gépemen, csak ide nem tudok belépni. Karbantartás még nincs, az majd csak 2-től lesz, akkor mi történt?

3. dorkavics

dorkavics Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már belépni sem enged a játék :( Hamarabb elkezdték a karbantartást?

4. -East17-

Sziasztok!

Egyelőre nem tudjuk az okát, de vannak bejelentkezési problémák, úgy tűnik. Az észrevételeket továbbítottuk a központnak.

5. Edythke

Edythke Fórumlakó

Én sem tudok játszani akárhova kattintok lefagy :( több perc mire újraéled a gép, és csak ennél a játéknál szóval a netemmel semmi probléma a gépet most takarítottam ki :(

6. -East17-

Szia!

Itt feletted válaszoltam éppen, olvasd el kérlek.

Edythke kedveli ezt.
  7. Adria50

Adria50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

8. -East17-

Megérkezett a hivatalos értesítés, a hibáról tudnak és megkezdődött annak feltárása és kijavítása, türelmeteket kérjük.

Edythke kedveli ezt.
  9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

10. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Nem lehet még tudni semmit a szerszám nevű küldhető ajándékról? Én azt küldtem az összes szomszédomnak tegnap, de mára eltűnt. Vagy lehet tudni, hogy akkor mit is kaptak? o_O:D
    Válaszokat köszönöm.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A "szerszám" az ajándékozási ablak "kerti cuccok" részlegén valóban megjelent a tegnapi napon, akár küldhető is volt, de sajnos a címzett nem kapott semmit..

Ezzel kapcsolatosan még várjuk a hivatalos állásfoglalást.

Türelmedet kérjük, köszönjük!

berkoci kedveli ezt.
  13. raklap2

raklap2 Aktív író

Sziasztok,tudna valaki segíteni,kb 20 perce kiraktam a léghajónál az ajánlatot ,én adtam amherstiát,cserébe khowai fát kértem,el is vitték csak a khowai nem érkezett meg,ksunde1 gazdát ír,meg tudná valaki nézni hogy ilyenkor mi van?Farmom ID:34143662

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A kowhai fát rendben megkaptad, ott van a menüdben.
    Ha nem találod, érdemes beírni a keresőbe a nevét.

15. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Szervusztok!
    Régebben, ha egy kitevőt át akartam helyezni, rákattintáskor megkérdezte: Biztos, hogy le akarod szedni? Most a hallatlan halat szerettem volna a ládába helyezni. Nem kérdezett semmit, csak eltűnt. Ez mostanában nem az első eset.
    Kérem segítsetek! Tényleg eltűnt, vagy csak én nem találom?!
    Köszönöm!
    pünközsdirózsaID: 4764703

16. Csocsoovb

Szia!

Nem vesztetted el: ott van a menüdben.

Több hónappal ezelőtt volt egy változás: gyorsabban lehet törölni a kitett dolgainkat. Nem árt jobban figyelni, mire kattintunk rá, mert hipp - hopp a pajtába kerül.

17. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Köszönöm! Tényleg meg van! Akkor most már nem is figyelmeztet, hogy eltűnik? Az nem baj, ha a menübe megy vissza. A baj akkor kezdődik, ha kámforrá változik.

18. Csocsoovb

Szia!

A változásokat követően kevesebb felugró ablakkal találkozhatunk - így gyorsabban át lehet rendezni a farmot.
    Amikor valaminek a törlése végleges, ott van felugró ablak továbbra is.

Gio kedveli ezt.
  19. samesz1

samesz1 Fórum-zöldfülű

Üvd Gondom lenne üzletinappal kapcsolatban ajándékot szerettem volna küldeni , retró disznó ólat minden van hozzá mégis azt írja hogy nincs elég terményem a pajtában a retró juh ólnál is ez a válasz miért? samesz1 ID:11547905

20. Csocsoovb

Szia!

Pontosítsunk: ajándékozni szerettél volna valakinek ilyen ólat, vagy léghajón cserélni valamiért?

mimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.