Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zorcso!

A belépési hiba kb másfél órája jelentkezett.
    Napközben semmi gond nem volt a belépéssel, zökkenőmentesen ment minden.
    A hiba javítása jelenleg is zajlik, én pl. be tudok lépni, már nem tapasztalom a problémát.
    Javaslom, hogy töröld a böngészési előzményeidet, illetve a Flash Playerben a sütiket is :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

2. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia!

Ez nem teljesen igaz, a mai nap folyamán többször gondom volt a játékkal. Főleg a mesterségek völgyében. bármit elindítottam, hogy legyártsak, frissítenem kellett az oldalt, hogy elinduljón az elő állítás. a játékba úgy léptem be, hogy takarítottam.
    2 naponta takarítom a gépet.
    A másik ha nem tudunk be jelentkezni a játékba, akkor a fórumon sem tudjuk jelezni, hogy nem tudunk belépni.

roccopoll kedveli ezt.
  3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szeretném megkérdezni, hogy mért nem engedi kitenni a játékórát a Bahára, nincs áthúzva, mégsem tudom kirakni, pedig majamaszkot ad, ill,a másik meg lángost.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha a menüdben lenne a körhinta, bizony át lenne húzva a szigeten, mert oda nem kitehető.

mamika57 kedveli ezt.
  5. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

Nildia! Köszönöm, hogy rendbe tetted a gránátalmafáimat!

6. mamika57

Szia Csocso
    Igazad van, a lángostadó át vab húzva, de a maszkot adó nincs, mégse tudom kitenni.

7. Csocsoovb

Nevezzük már nevén a dolgokat, és megnézem nálad, Te mit látsz.

User ID?
    Név?
    Játékelem pontos neve?
    Bahamarama szigetről van szó, vagy a kincses szigetről?

8. mamika57

ID 28744290 mamika57 kőrhinta játékóra, jelenleg a Főfarmra tettem vissza.A baharama szigetre szerettem volna nem a kincsesre.

9. honey9468

honey9468 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!:p

10. Csocsoovb

Szia!
    Mint már korábban is írtam: a Bahamarama szigetre a körhinta nem helyezhető ki.

mamika57 kedveli ezt.
  11. mamika57

K
    Köszönöm a segítségedet !További szép napot !

12. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Jó reggelt bedobtam a gazdakörbe 28 guanót a 8/10 es feladatnál és nem kaptam meg a 20farmaranyat feladat teljesítve a semmiért?nem értem?

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    A farmomon nehézkes az ide-oda lépegetés a térképen, a piacon egy-két ajánlat után forog a betöltővirág, a paszulyon egy-két sor leszedése után forog a betöltővirág. Nem segítséget kérek (géppucolás stb. megvolt), hibát jeleztem.
    Köszönöm!

15. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gránátalmafákkal van problémám. A menüben 2 helyen jelennek meg mint sima fák, ezen kívül titokfából lett legalább egy XL-es, amit nem találok sehol. XXL-esek ki vannak téve. Kérlek nézzétek meg, hova lett az XL-esem?
    Köszönöm!
    Gazda: agi7604ID: 5001874

16. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot!
    Mostanában többször is előfordult, hogy learattam, elvetettem egy-egy területet, mire körbejártam a birtokot, minden ugyanúgy volt, mint amikor beléptem. Kezdhettem elölről mindent. Miért kell kétszer elvégezni ugyanazt a munkát?
    A gép tegnap este esett át egy nagytakaritáson.

17. Laboviti

Szia!
    Köszönöm a hibajelzést.
    Ha megtehetted, javaslom váltsál böngészőt és játssz néhány órát azon keresztül. Ha így tesztelve is jelentkeznek a lassulások, írj vissza egy posztot.
    Ebben részletezd, mely böngészőkkel próbáltad, milyen Flash Playert használtál (verziószám, esetleg operációs rendszer).
    Köszönöm ha megteszed.

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel problémával fordulj a supporthoz.

19. Laboviti

Szia!
    Érdemes a farmmunkálatokat, területváltásokat lassabban végezni.
    A hétvégén voltak belépési gondok.
    Előfordulhatott az is, hogy net-szolgáltatási terheltség miatt lassabb volt az adatforgalom.

20. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Kedves Laboviti!
    Az említett hibák Mozilla Firefox böngészőben jelentkeztek, nem csak nálam, hanem egyik szomszédomnál is, és több kicsi farmomon. Átváltottam Google Chrome-ra, itt most nem jelentkeztek a problémák, végigpróbáltam mindent: jól működik a paszuly, a piac, az ajándékküldés is. About Adobe Flash Player 15.0.0.152
    Sajnos most nemrég a Google Chrome-ban is előjöttek a fent leírtak. Pedig eventleírás után nagyon piacoznék...
    Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémánkkal! :) Gyöngyhörcsög

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.