Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mate258

mate258 Fórum-zöldfülű

Szép napot.
    Kérdezni szeretném a éjszakai növények aratás után nem kerültek a pajtába. A harapós orhideát ültettem gondoltam egy ki-be lépés egy előzménytörlés segít, de tévedtem. Újra elültettem, az elültetett növényt már levonta. Az állatoknál nem találtam problémát.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Technikailag a jelenlegi pajta tartalmát tudjuk leellenőrizni.
    Az ellenőrző panel a begyűjtés előtti mennyiséget nem tárolja.
    Ha gondolod, a következő aratás előtt itt a topicban jelentkezz, hogy vizsgálni tudjuk az esetet.

3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Szép napot!
    Sajnos én hibát találtam. Az ajándékdobozok kinyitása után a csatni elveszítette hatását és átállt 5 db termésre. Előtte 7 db volt és a doboz kinyitását követően 8 db.-nak kellene lenni. Ugye? Nézzetek utána, ha lehetséges. Ki-be lépés után is az volt.
    farmer54, ID: 20909070
    Köszönöm!

4. Laboviti

Szia!
    A répás-almás csatni elfogyasztása után, tiszta haszon (alapesetben):
    2x2 földterületről 6 termény
    2x1 földterületről 4 termény
    1x1 földterületről 3 termény

5. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Már rájöttem, köszönöm a gyors választ!

6. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, jó reggelt! aktiváltam a kókuszt ami 48 óráig +1 terményt ad, utána ki-be léptem, megjelent a bónuszcsíkon is, de semmiből nem adott 1 db-vel többet, most aratás utána is hiába kattintok bármire, csak a normál db számot mutatja, rengeteg fatermést, terméket buktam.

7. Laboviti

Szia!
    Az ajándékcsomag nyereménye az eventóra alatti bónusz-rekeszben jelenik meg pl. a baglyok társaságában (szántóföldi növényekre hat).

8. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    A +1 csak a termésekre vonatkozik és csak a földbe ültethetőkre.

9. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Most csak fák vannak kint, de akkor így jártam.

10. adri68053068

adri68053068 Fórum-zöldfülű

Szia!Ki nyitottam a kókuszt és utána nem tudom ki nyitni a dobozt többszöri ki-be lépésre sem!! :( ID16718703

11. fett83

fett83 Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt mindenkinek! :music: nem működik az ajándékba kapott aratógép ki be lépés megtörtént, de sajnos nincs.:(

12. Laboviti

Szia!
    Mivel a 7. napi kókuszdió feltörése elmaradt a gazdaságban, így a sorvégi ajándékdoboz nem nyitható.

13. Laboviti

Szia!
    Gondolom a mai napi ajándékdoboz nyereményét nézed "munkásoknak". Az ajándék +1 terméshozam növelő 48 órára.( Az információs buborék is segít.)

14. friderika78

friderika78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Friderika78 Id:12258973
    Kerge kertemet letöröltem,hogy később újra kipakolom,ha vége a csere-kereskedelemnek,s nem találom a postagalambom,ami 1 szupertrágyát és 300 tp-t adott.Régóta megvolt,s kb 2 napja nem találom.köszönöm

15. Laboviti

Szia!
    A postagalamb állomás a váza ikon alatt található a megadott accounton.

16. fett83

fett83 Fórum-zöldfülű

Sajnos a buborék meg van a farmon a fülnél is jelzi de arató gép nem jó ID 11539566

17. Laboviti

Még egyszer írom, az ajándékdoboz nyereménye nem aratógép.

18. fett83

fett83 Fórum-zöldfülű

Ne haragudj be néztem köszi a meg értésedet:D

19. csodás

csodás Járnitanuló

Összeomolott az egész játél? üres felhúsor, zöld mező stb. Minden böngészőn próbálgatom, de sehol semmi. Most megpróbálom még a Clenert. ID2622192

20. Laboviti

Szia!
    Remélhetőleg sikerrel jársz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.