Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Legyártottam 100 db. hódtápot, de csak 2 db-ot írt jóvá. 1-et elhasználtam, 1 van a pajtában, pedig 99-nek kéne lennie. Már frissítettem. Köszönöm, ha utána néztek! ID: 31570006

2. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Most hogy kinyitottam a "borneoi" kókuszdió-t a sor végén lévő ajándékot autómatikusan kinyithatom .Ott 48 órás arató -vetőt kaptam vagy csak +1 terményt? ...mert az aratógép nem megy és a grafika elég megtévesztő(ha csak + termény jár) Köszi a választ.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott accounton többek között pocoktápot gyártottál.

4. Laboviti

Szia!
    Gondolom a mai napi ajándékdoboz nyereményét nézed "munkásoknak". Az ajándék +1 terméshozam növelő 48 órára.( Az információs buborék is segít.)

5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem tudok belépni a játékba, pedig minden kitakarítva, többször újraindítva ID 21239028

6. Laboviti

Szia!
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm, tényleg! Hogy nézhettem így el! További szép napot kívánok! :)

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm

9. 70ikun

70ikun Utánpótlás-írogató

Sajnos nagyon nehezen lehet belépni a játékba, percekig tart. És utána egyik farmról a másikra történő átlépéskor is perceket kell várni mire hajlandó átlépni. De ugyanez van az aratásnál, az ajándékküldésnél, és állatok etetésénél. Kézzel gyorsabban leszedem meg megetetem mint a munkásokkal. Én időre aratok és már 9,20-kor le kellett volna szednem és még belépni sem tudtam. Pedig már fél 10 van. Ja igen és a takaritás ki be lépés stb. már megtörtént.

10. Laboviti

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelték" a számítógépedet.

Kérlek, kövesd a következő lépéseket: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

11. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

sziasztok! a csere sem működik nálam és a játékba nehezen tudtam belépni én is...

12. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

13. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos be sem tudok lépni csak a barik talicskáznak! :cry:

14. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Olyan hibával találkoztam, hogy Renzo nem mutatja meg, mennyi zsetont püföltem össze a muszklisnál. Hozzáadódik, szóval elveszni nem veszik. Legalábbis amit eddig figyeltem. ;)

15. Laboviti

Szia!
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

16. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik Renzo információs ablaka.

17. dorkavics

dorkavics Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sem a farm, sem a fórum nem működik megfelelően. Másik böngésző és az ilyenkor szokásos tisztítás, számítógép újraindítás után sem :( A hiba a játékban van....

atilui kedveli ezt.
  18. Laboviti

Szia!
    Több farmra is sikerült ezekben a pillanatokban belépnem problémamentesen.
    Javaslom, pár perc múlva ismételten kíséreld meg a belépést egy modem resetelést követően.

19. lewska

lewska Utánpótlás-írogató

20. dorkavics

dorkavics Utánpótlás-írogató

Szia!
    Reggel 8 óra óta folyamatosan jelentkezik a probléma, úgyhogy kb. 2 óra próbálkozás után nincs új a nap alatt :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.