Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gopinatha

Gopinatha Utánpótlás-írogató

Na, kérem szépen, fel vagyok háborodva. Nem kicsit, nagyon. Sőt! Egy picit jobban fel vagyok háborodva, mint ahogy gondolnátok, hogy én most pont ennyire vagyok felháborodva. Ha például egy alap felháborodás akkora, mint egy kétajtós szekrény, akkor az én felháborodásom akkora, mint 10, nem, inkább 15 kétajtós szekrény. Ennyi szekrény pedig nem fér be egy szobába. Ha meg mégis valami úton-módon beerőszakolunk 15 kétajtós szekrényt egy kis szobába, akkor meg mi magunk nem fogunk már beférni. Sőt, a szoba ajtaját se tudjuk majd ki-be csukogatni. Akkor meg minek a szoba? Nem? De! Na ugye… És ez a felháborodásom kérem szépen, minden Teliholdas event alkalmával nő még egy kicsit. Mert ugyebár itt van ez a teliholdas terület. Itt ültetgethetem a rémnövényeimet, de gyakorlatilag semmi mást nem lehet oda kitenni. Sem egy rémszöcskét, sem egy rémséges tehenészetet… Aztán ott van a Főfarm, ahol annak idején lehetett ijesztgetni az arra járókat. Oda meg csak az ólakat, meg a dísztárgyakat tehetem. Tessék nekem megmondani, mivel ültessem körbe a rémtehénkémet? Levendulával? Százszorszéppel? Aztán meg, ha valaki arra jár és megpillantja, azt fogja mondani, milyen kis csúnyácska az a boci a százszorszép közepén. Nem megijed, azt egyik lábát a másik után kapkodva elszalad, hogy jaj de félek, hanem egyszerűen lecsúnyázza. Tessék nekem megoldani, hogy körbeültessem a rémtehénkémet vámpírparival. Hadd rémisztgessen békésen, miközben a kicsi ízlelőbimbóival ízlelgeti a vámpírparit. Egy rémtehén mégsem ehet lótuszvirágot! Nekem meg dagadhasson újra a keblem a büszkeségtől, hogy milyen rémisztő kis farmot hoztam össze már megint. A teliholdas területre meg ültessünk inkább krumplit.

2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

a gazdaköriből kiváltottam a Rémséges szentjánosbogár rejteket (A szentjánosbogár - 2 ezüstje), de nem találom a menüben többszörös frissítés után sem.
    Modik tudnátok segíteni? Köszönöm.

Update: Gopinatha gazda felháborodásának köszönhetőn megtaláltam. :) A telihold területre nem lehet kitenni, a farmon már mutatja. Ez komoly? Tényleg nem tehetem a többi szentjani mellé a teliholdas farmra?

Modik.... köszönöm.

iboly54, bindi5454 and mimi like this.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A rémségeseket mindig is a farmra lehetett kirakni.Ez az első ól,amit kirakhatunk:sötétlő szentjánosbogár rejteke.Én ennek is nagyon örülök.Annyit válthatsz ki a Jach üzletéből, amennyit akarsz, azaz letermelsz hozzá rémnövényeket.A két fának is örülök.10-10 darab van mindegyikből kirakva/ólból is/nem túl sok földterület maradt,úgy hogy ha telihold event van, ki kell őket paterolni.

bindi5454 likes this.
  4. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

A kérdésem...a gyülekező sötét felhősort külön ki kel váltani? A kitehetők megvehetők a Jack boltjában és a felhősor????? Remélem nem csak farmaranyért lehet megszerezni?????

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, olvasd el aprólékosan az alábbi közleményt, ami a vásárolható felhősorokat érinti!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/

HéricsBáró likes this.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre igen. Más ajánlat nincs. Talán egyszer lesz.

7. mamarygen

Szia!
    Kora este már álmodozol?? Szép álmokat kívánok! :)

iboly54, HéricsBáró and Leho69 like this.
  8. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

9. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszönöm!!!

10. Leho69

Szia!
    Én még délelőtt is tudok. Bár nem feltétlenül szorul rá a zöld szín.:)

HéricsBáró and z2856 like this.
  11. mamarygen

Nem a kitehetők ....

A kitehetőket Neked kell kiváltani a gazdakörből és Jack boltjából a felhősorra!
    Egyéb egyszeri ajándék is érkezik azért a farmra a vételár fejében! Külön hoztam a tartalmi sort mutató képet a posztomban számodra.

bindi5454 and HéricsBáró like this.
  12. mamarygen

A "talán egyszer lesz" mondatrészed miatt kellett a zöld szín! :)

Tudom, álmodozni bármely napszakban lehet ... de ez a válaszod kiküldési ideje adta az apropót, hogy álmodozásnak tartsam! :)

13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    köszi a választ, ebből is látható, hogy ez az első rémséges ólam. :p Most már tudom. A következőnél nem lepődöm meg.

bindi5454 and magdi06 like this.
  14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! a teliholdas ládát hol találom? már mindenütt kerestem. Köszönöm, ha válaszolsz, üdv.

bindi5454 likes this.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, a farmon a bal oldali ládaikonra katt, azon belül a vázaikonra katt. Az elhasználodó dekor elemekre katt. Ott fogod megtalálni, nálam elsőnek ezt adja be.

Last edited: Oct 30, 2016
    bindi5454, HéricsBáró and Apóca72 like this.
  16. magdi06

A második teliholdas láda 1 db alkonyvirágot adott.Lassan lassan gyűlnek a növények. Két naponta jelennek meg a ládák, nem kaphatunk ,nem is számíthatunk nagyobb ajándékra.Ez is valami,mellette viszont mással jócskán megdob bennünket a felhő.

bindi5454 likes this.
  17. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

sziasztok,szóval a felhősort meg kell vennem 200FA? és akkor tudom rátenni a kiváltott rátehetőket?jól értem?

bindi5454 likes this.
  18. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Az egyik farmomon teljesen haloween nap van a városban, nem tudom hogy lehet átváltani hogy ezen a farmomom is csodás legyen a városom.?
    Nagyon hajtok még a gazdaköri feladatokra. de már kevés idő van, sajnos.

bindi5454 and magdi06 like this.
  19. Leho69

Sziasztok!
    Igen!
    Kapcsold be a hóesést a beállításokban. Majd frissíts.

bindi5454 likes this.
  20. magdi06

Ezt a pár percet már ki lehet bírni. Szerettem ezt a sötétséget.Ritkán kapjuk meg.Én már bevetettem hosszúval,és délelőtt már be sem jövök.Diótörés következik.A nap süt, jó az idő,ki kell használni.Tegnap 12 kg diót hoztak a gyerekek. Ebből.talán 2 kg-ot megtörök.Az elég is lesz,mert már 1/2kg ledarálva a hűtőben van.Mindenkinek kívánok kellemes szép napokat.Élvezzük a jó időt.

Sziasztok Gazdák. Nálatok még nyitva a teliholdas terület? Nálam ma 10 órakkor becsukódott az ajtó.Ki be lépés sem segített,Miért is írták,hogy meghosszabították a nyitva tartást? Igaz,vagy sem.?

Last edited by moderator: Oct 31, 2016
    bindi5454 and zsjudit like this.
Thread Status:
Not open for further replies.