Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Szia,sajnos a teliholdasra nem hat ki :(

Gio, Melan, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Teliholdason nem hat.

Gio, Melan, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  3. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy boszorkány almát hol lehet szerezni?

Gio, heureca3 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szupitáp, trágya ha kevés is mindig jól jön, nem egy veszett mennyiség kell érte, kapáltunk már kevesebbért is!

genka53, Gio, Melan és 9 más kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Jack boltjában tudod megvenni!

genka53, Gio, Melan és 3 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Így van. És 75 db -ot azért nem neveznék kevésnek. Nekem megéri. Időnként képregényt is csinálom a gazdakörben. Ott 3-as képregény éri meg legjobban. Szedtem én már ki onnan jó néhány sztrágyát, sztápot, kupont KK-t. A pajtában mindig van annyi növény, gyümölcs, állat, hogy gond nélkül megtudok csinálni jó néhány kört. Ma 3 kört csináltam meg és 2 perc alatt kész voltam egy körrel a 3-as képregénynél. Kiszedtem 15 sztrágyát, 6 KK-t és egy 3 órás kupont. Ajánlom mindenki figyelmébe, főleg azoknak akik nem költenek a játékra, mert itt ingyen lehet hozzájutni ezekhez. Igaz, hogy a képregény TPt és Cspt nem sokat ad, de az utolsó feladatban ott a titok láda amiből ki lehet szedni jó dolgokat. A sztrágyám eléggé fogyóban és mivel nincs most akció azt hiszem megcsinálok még pár kört, hátha szerencsém lesz és sikerül még kiszedni jó pár sztrágyát a titokdobozból. Persze a KK a kupon és turbó KK is mindig jól jön, de a sztrágya most jobban kéne.

Ma reggel sikerült már kiraknom a lidércfényű fát és a trutyiszörnyet. Van most 11 db kukacom és 1398 vámpírindám. Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt :D

maszilva, Domos52, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  7. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok!
    A vámpírindára nem hat semmi?
    Előre is köszi.

Gio és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Víz,trágya,szupitrágya más nem igazán

genka53, Gio, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Tp növelők pl tojások, Termésnövelők pl répás almás csatni hatnak rá!

genka53, Gio, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  10. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Az eventnövényre a viz sincs hatással ugyanis most ültettem vizeztem és 4 orás maradt ?

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A víz hatással van rá, kérlek egy frissítés után ellenőrizd az érésidőt!

genka53, Gio, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Csökkenti. Megvártad a hatását?

Sonche, Gio, Melan és 4 más kedveli ezt.
  13. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Igen mert késöbb trágyáztam azt az idöt levette! viszont egy ki és belépés után lement a csökkentett idöre ! Ezt még soha nem tapasztaltam Köszi A SEGITSÉGET!!!!!

Gio, heureca3, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helló!
    A fa aratás prémiumok számára kizárólag rendes farmos és bahás területekre hat. Legújabban csak egy hétre visszamenőleg, az új prémium rendszerben.
    Jó poén lenne a teliholdason altatni a fákat. Arra sokan rákattannának.

A szupertápról sem érdemes megfeledkezni.

meszimarsi, Sonche, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  15. Sziszy78

Sziszy78 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ, most látom, hogy adott 5db-ot! :) Megpróbálok legközelebb jobban figyelni és takarékoskodni vele!

genka53, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nem bizony. Az is mindig jól jön, bármennyi is.

meszimarsi, Gio, Melan és 8 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Nem haladok, nem haladok. Mindig valamiből hiány van, a felrepiről meg ne is beszéljünk. xD

vazulneni8, meszimarsi, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Látom, megy a szelíd beszélgetés, mi éri, mi nem. Én azt mondom, mindenkinek igaza van, csak hozzá kell érteni a véleményekhez azt a kis szót, ha nem is írták oda, hogy 'nekem'. Nekem megéri, nekem nem éri meg, és így már rögtön más értelmet nyer az egész. Annyiféleképpen játsszunk, hogy abba minden álláspont bőven belefér. Ezek után én nem is írom, hogy nekem mi éri meg, mi nem, hagy legyen az én titkom.
    Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a mostani új elemek milyen szerepet kapnak a továbbiakban. Az új gazdaköri ugyanis elég szépen épül a régebbi elemekre, nem is nagyon lehetne azokat átugrani. Ráadásul számszakilag sem olcsó dolog, mintha csak arra reagált volna a BP, hogy "páran verték az asztalt", nem tudnak mivel foglalkozni a teleholdason. Most majd lesz. Aki meg nem akar, annak elfér a feladatok között ez is.

vazulneni8, meszimarsi, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  19. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a polipfa termését hol találom?

Gio kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A pajtában a Minden fül alatt.

genka53, Gio és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.