Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fifinke

fifinke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

bindi5454 kedveli ezt.
  2. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Tapasztaltam....
    Most...

újfarm53 és bindi5454 kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! A démoni bokréta a rémnövényekre van hatással. A vámpírinda event növény és nem tartozik a rémnövények közé ezért nem hat rá a démoni bokréta!

4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Aratás előtt megnéztem a gazdakörben mennyi holdféreg kell még az utolsó 3. feladatba. Visszaküzdöm magam a sírkertbe learatni. Meg is lett a kellő mennyiség. Vissza a gazdakörbe. Nem is figyeltem hogy az első feladatra visszaváltott. Egy kattintással beadtam oda. :D Úgy látszik megártott a munkába járás nyugdíjasként. :D No már tényleg kell egy kis notropilt feliratnom. Fél nap adatokat rögzítek, kimutatásokat gyártok. Megártott a számolás. :D

Peszi2, -hanny2-, újfarm53 és 22 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A lényeg kész.... mármint az új dolgok...
    Most már csak csillag gyűjtést csinálok....;)
    Attól függően mennyi pondró gyűlik össze....

Peszi2, -hanny2-, újfarm53 és 14 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Már tojáshéj nincs régen a se**ünkön,ezért 3 óránként kecsketejet sem üvegből iszunk és nekem ezért ilyenek mind fán teremnek,mint a méz is. :DMondjuk azt se értem,hogy miként nyalogassuk onnan le,de db-ra van.xD
    Tehéntejet is úgy tudtam,hogy a tehenet fejik kb. 20-23 literig gazdák reggel-este,de nálam az is fán terem.:inlove: xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 7.4.17
    újfarm53, taga1, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nálam sem adtak! Ha nem kellene a Jancsika, ledobnám őket- A lényeget kiszedtem az eventből, most haladok,ahogy halad. Gazdaköribe is sok az elmaradásom.

újfarm53, alpha58, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gyorsan szedd össze a csillagokat,amíg nincs észnél a muksó. :pxD;)
    Én is már a Fináléban figyelek, még egy kör és kész. :)

Peszi2, újfarm53, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Köszi szépen :inlove:, azóta a csíkról már sikerült felzárkóznom olvasásügyileg. Termelésügyileg meg majd ezután igyekszem...

osztrak12, GA-BI-O-Farm, Margó és 3 más kedveli ezt.
  10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Köszi Bátyó ;
    Most a janikat szaporítom, kapnak füstölőt is szegények
    :cry::p
    A lényeg, hogy tartsátok mindig tisztán a lábaitokat is, és mindig a megfelelő lábbelit hordjátok, különben kb. olyan dolgok élősködnek majd rajta, mint a mostani felröppennő, vagy csúnyább.
    Egész délelőtt szellőztettünk Főorvosnővel, pedig odakint most megint jön a tél.
    Nem is untatlak benneteket, de mégis.... nem értem, miért van az, hogy az emberek 96%-a gondolja úgy, hogy nyaktól lefelé nem kell a szervezetük jelzéseire figyelni, pedig ha baj van, jobban jelez a test, mint a legjobban kiképzett németjuhász kutya.-.-
    Összegzésképpen rámfért már a hétvége, és jó egy kicsit kikapcsolódni ebben a virtuális világban :)
    A felröppenő legyen veletek:D

Peszi2, brozsa, újfarm53 és 20 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Melan:)
    Veled szemben csak annyi az előnyöm, hogy 28 janiólam már készen van.. de nézegettem a feladatot és a két újdonság sem két perces játék akkora mennyiségben ami elegendő. Az óllal nem is fogok még foglalkozni most, csak a fákkal és viszem fel közben az állandó gazdakörit addig amíg be tudom adni a hozzávalókat... (ami nem új ott párhuzamosan próbálom: hol a fákat váltom ki Jacknél, hol beadom ami van a pajtában) Kíváncsi leszek rá, hogy mire megyek az event végéig.. Az ideigleneshez még egy kör gaz és némi felröpi hiányzik, hogy tűzijátékot kapjak, simán kész leszek vele:)
    Az utolsó mondatodban megfogalmazott reménnyel egyetértek én is hasonlókat kívánok, mert itt ennél az állandó feladatsornál kicsit vastagon fogott a cerka:)

újfarm53, taga1, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  12. drhausenő

drhausenő Utánpótlás-írogató

Szia Gyöngy. Gratulálok a bahamához... :) Elég sokra sikeredett a mennyiség, mire befejezem addig lehet lakható lesz a (teli) hold.

ursa11, alpha58, Margó1952 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Köszönöm szépen:) A mennyiség tényleg elég sok, de nem lehetetlen megcsinálni, ha valaki nem akar mindent egyszerre és azonnal, hanem szépen sorba halad.. Ezt csak halkan merem leírni, mert nem tudom, hogy mikor lepnek meg bennünket valami olyan újdonsággal, ami a haladási sorrendemet jó alaposan felboríthatja:)

meszimarsi, ljanika6, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  14. Margó

Margó Haladó

Sziasztok! Az 1 feladatokat megcsináltam, egész az ötösig, és még egyet, a fát is kiváltottam. Most gyűjtögetek felröpit, meg az event növény is kell még. Ha megvan az ólam is, akkor mind a kettőből van 2 db. Jack boltjából kiváltottam 1-et, 1-et. Így már jobban fogok haladni.

Fätum, Fuhur, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, épp így állok én is. :) Van 2 fám, egyik az eventből, másik Jacktől, 1 ólam Jacktől és gyűjtöm a röppenőket az eventes ólra. :) Aztán az eventes feladatok maradékára, és még növényt is kell termelni. :)

bindi5454, alpha58, Margó és 2 más kedveli ezt.
  16. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Értem, köszi...

bindi5454, Fätum, Margó és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Margó

Margó Haladó

akkor hajrá nekünk, meglesz ez!

bindi5454, nyaf-nyaf és Ribiszke kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem nagyon tetszik ez az event!:music:Jó kis kihívás, hogy minden legyen...12 szentjaniólam van és még ma ki szeretnék váltani 3 db-ot. Ehhez csak 1 kör izzó gomba hiányzik, az meg lemegy a horrorka után 11-ig, -kb. akkor érnek be a titokfáim(1-1 köteg)-. Be is kellett tennem 120 tápot keveredni.:oops: Annyira jó, hogy nem felejtettem el;) Kivettem az 5. feladatból mindent, így 3 trutyitó-3 lidércfa az állás, holnap újabb 2 fa van tervbe véve:p plusz az xl polipfa a 4.-ből. Közben termelem a füstölőnek valót, hátha beindul nálunk is;) ...közben meg ott az a 2 AB is, az is jobb lenne most mint legközelebb:music:Lett dolgom:D

Peszi2, heureca3, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  19. milicke

milicke Junior szaki

Szia!

Sajnos csak 9 szt janim van és 3-3 tócsa és lidércfényű fa. Meglátjuk hová jutok ezzel mert eventgazt is kell termelni. Most indulok visszafelé.

Mindenkinek jó felröpi gyűjtést.

(Beszereztem gyorsan még 3 szt janit - de ha kiteszem - hová ültetek? Nagy dilemma)

Utoljára szerkesztett: 7.4.17
    heureca3, barbi021951, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én elég kevés eventgazt tervezek ültetni visszafelé. Konkrétan holnap maximum 1 kört;)azt is csak estefelé, ha összejön egész nap 40 röpi.Azzal megvan a polip xl, a többi nyeremény nem olyan egetverő, jobban megéri nekem a másik irány...

meszimarsi, Peszi2, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.