Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Ahogy olvasom, eléggé változóak a felröpi mennyiségek. Szerencsére nekem már csak 1 , azaz egy kukacka hiányzik, s készen is az event. Azután a régi feladatokkal küzdök az event végéig. A vicceken jót mosolyogtam én is, köszi :) Sok repkedő férget a még küzdőknek ! Akik készen vannak, nekik gratula ! Szép estét !

Margó, genka53, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Mennyiért? 50,89 CSP-ért ?:music:Nálam most néztem és 5x1 db van 68.000 Csp-ért és többi már 78.000 CSP / db.:p
    Nem elnéztél valamit,de nagyon ?:oops:

Margó, genka53, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Most már ott tartok, hogy nyóc hódféreg kell, áfával együtt ! :D

osztrak12, Margó, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Szia
    nem nézett el semmit,most csináltam egyet kiváncsiságból:43,40-ért tudnám eladni az én piacomon8)

_Cygnus_, Margó, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még mindig hiányzik 19 felröppenőm, pedig legalább napi 15-t, ha nem többet, kapok ajándékba is. Szerencsére csak a teliholdason kínlódok a felröppenőkkel, igaz, legközelebb FA fát kell adjanak, ha azt várják, hogy 3-4 óránként arassak.xD
    Sok sikert a még küzdőknek!

43,40 nálam is a max ára. Egy piacon vagyunk?

Update: nohát, az alkonyi árnyvirág adott ennyi felröppenőt. Hamarabb kellett volna morogjak.:D

Utoljára szerkesztett: 9.4.17
    HéricsBáró, Margó, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nálam a füstölő 97000 a legolcsóbb! Na ennyire rossz szerveren vagyok, csoda, hogy semmi nem jön, ahogy írtam?!

_Cygnus_, osztrak12, Margó és 8 más kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A 9-es vágányon is 97ezer az alja, a legmagasabb 153687csp.:wuerg:

_Cygnus_, szellorozsa, Margó és 4 más kedveli ezt.
  8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Nekem a tied lenne jó :D én eladnám..... Megsúgom enyémet sem élveznéd, igaz nem egész 51 csp a max ára, de venni nem lehet, szürkeség van,s még csak nem is árnyalt ;)

_Cygnus_, szellorozsa, Margó és 5 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nézőpont kérdése. Nem tudok gyártani, így simán megvenném annyiért, de nyilvánvaló, hogy 43 csp-ős ár mellett még hónapok múlva is a szomszédok könyöradományára leszek szorulva.:eek:

szellorozsa, Margó, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Vagy lehet egy piacon vagyunk! Még mindig 14 pondró hiányzik, de remélem holnapra majd összejön, bár a lényeget kiszedtem már!

_Cygnus_, szellorozsa, Margó és 5 más kedveli ezt.
  11. kegyesand

kegyesand Aktív író

Helló gazdik!
    Mi az a füstölő?

12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia! Hasonlóan vagyok én is, de még csak nem is láttam füstölőt az event kezdete óta.

osztrak12, §Böbe13§, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én is 43 csp-ért tudnám kitenni, így ajándékba küldöm inkább, örülnek neki. Folyamatosan szürke, ennyiért senki nem teszi ki, főleg ha van olyan szomszéd aki örömmel fogadja.

Helló!
    Ezüstláng füstölő: + 1 sötétlő szentjanit ad, ezüst rekeszbe tehető, 12 órán át hat, PP sütivel hosszabbítható.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.4.17
    osztrak12, §Böbe13§, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

az én piacomon előfordul, de még szerencsére a kezdeteknél tudtam venni elég jó áron. Jelenleg 99,200,-Most hajtom az alkimistát a 4. felé,de sajnos már csak a következőkhöz fogok tudni önállóan gyártani. Ez is valami azért.

15. Margó

Margó Haladó

Én nekem sikerült egyszer megcsípni, azóta sincs.
    event reggelre kész lesz, már csak pár felröpi hiányzik

16. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

16-os vágány, ezüstláng füstölő max ára, 43,40 csp, gondolom nem rakja ki senki, én sem.
    Amúgy az event halad, amit akartam kiszedtem, pár szupitrágyáért nem áldozok több száz szupitrágyát. Full teljesítéshez kellene még 87 felröpi. Termelem, amire szükségem van, ami jön féreg, azt beadom, eventgazom van elég.

17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Már csak 50 röppentyű kéne a teljes befejezéshez:(
    növény meg van,estére ültetek hosszút, azután vagy meg lesz vagy nemxD
    lett 3-3 új fám és ólam:inlove::inlove::inlove:
    ezekkel majd csak sikerül az áll. gazdaköri:p
    aki kész annak gratula,aki még velem együtt küzd a végsőkig,annak sok röppentyűt:inlove::inlove::inlove:8)

18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

E pillanatba néztem újból és 68.000 Csp/db és 5 db van belőle. >:(Utána szórás egyesével és a 13-dik már 98.000 Csp-től felfelé.:eek:Tényleg ez pokoli nagy különbség.:oops:Viszont aki olcsón tud venni,az olcsón is tud eladni,mert olyan a piac. :oops:Aki drágábban tud eladni,az drágábban is tud venni,mert neki meg olyan a piac.:music:Vagy nem jól gondolom ?:music::music:

19. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!

Event ma reggel kész lett.:)

Nálam a füstölő 149.000 CSP 1 db. :(Van kirakva 31 db. Kicsit soknak tartom, de ez van. Az Én piacomon ennyi.

Gratula aki már végzet az eventel és kitartás annak aki még küzd.
    Szép Napot Mindenkinek

§Böbe13§, -katalinjani-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Event kipipálva.:)
    Gazdaköri 83% kész
    Mocsári szörny ól 6db,lidérc fényű fából 9db-ot sikerült építenem.
    Remélem a következő teliholdasnál sikerül ezt a gazdakörit is kivégeznem.
    Mindenkinek sikeres event befejezést kívánok.

Utoljára szerkesztett: 10.4.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.