Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Margó

Margó Haladó

Sziasztok! Kész lettem, a Mocsári szörnyből is megvan csin. 2 feladatsor, a többit meg legközelebb.

2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szeretném megkérdezni, hogy a trutyitócsához a tápot csak teliholdas alatt lehet keverni, vagy utána is. Pont a vége előtt érik be a lidérc és következő teliholdas indulásra nem marad tápom. Félő ha beteszem a malomba és holdas zár, elvesztem.

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) A trutyitócsa állandó gazdaköri. Ráérsz csinálni a következő alkalommal is. Most az nekem is parkoló pályán van :)

4. bindi5454

Tudom, engem a tápkeverés érdekelne, lehet keverni zárás után is? De majd kiderül.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A trutyitócsa ólacska tápja a farmos malomban készül, elvileg a teliholdas esemény elmúltával is keverhető ... amennyiben van hozzá alapanyag.
    Mivel új elem, nem lehetett tesztelni még... Ma délután 14:00 óra után kiderül!

6. bindi5454

Köszönöm.

kutyaszálló likes this.
  7. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nagy nehezen (Felröppenők) de megvan a Holdözön Event! :)
    Hát csak annyit mondanák ez az 1 területes felröppenős model nem jön. Főleg ha nem nagyon adja a felröppenőket. :(
    Így sok tartalékot emészt fel egy event, nem gazdaságos :(

Gratulálok akik megcsinálták és kitartást kívánok akik még csinálják. :)

Üdv: DRAGON86

8. ordog1973

ordog1973 Törekvő

17 felröpi hiányom van, nem baj, mindent megcsináltam már csak ez az egy hiányzik. de tegnap nem tudtam annyit fent lenni. Mindenkinek gratula aki kész lett, aki még hajt az utolsó percben sok felröpit.

9. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Ésss,....vége!...sikerült befejeznem az eventet! xD
    kedves GAZDATÁRSAIM, BARÁTAIM, SZOMSZÉDAIM!:inlove:
    Nagyon köszönöm a sok felröpít, hálás vagyok érte! ;)
    Legyen szép, napsütéses napotok!:)
    Üdv: Mindenkinek!

10. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    5 fa,3 tócsa,61% a gazdaköriből és 126 + féreg,innentől egy kapavágás sem a horroros kertben,belefáradtam!:cry:Azt hiszem,hogy mostanában eventet sem akarok csinálni!:D

11. bindi5454

Szia!
    Megértelek, én is így vagyok, meg még sokan mások is. Szerintem. Itt van a nyakunkon a következő. Nincs pihi. Gyors regenerálódás és indul a kövi event. Szurkolók a még küzdőknek.

Gio, §Böbe13§ and kedvenc62 like this.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Sajnos minden hiába 17 felrőpi hiánnyal zártam az eventett!Nem nagyon kaptam pedig még most is vetek,aratok!Lehet,hogy be is fejezem 98,as szinten aki nem nagyon tud pénzt rá áldozni annak nem is nagyon lesz siker élménye!:(:cry:

13. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Hajrá,**** :) Én bevégeztem...így is, úgy is :p Rápihizek a következőre 8)

14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Holnap a kiírásnál meglátom mit kér majd,ha sok az ültetős,akkor én már be is fejeztem! Holnaptól sütigyártás,pénteken indulok németbe,szombat-vasárnap a családé lesz az 1000%!Holnap minden kiderül!;)

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia, ne add fel, még nincs semmi veszve. Kukacok jönnek-mennek, ide-oda :D Van még egy pici idő, hátha....

16. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Szia.Ez nem igaz.Én nem költöttem rá egy fillért se,hosszút ültettem éjszakaára nappal azt amit...már 2 napja kész vagyok...

osztrak12, Gio and bindi5454 like this.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Öhmmm....lehet nem vagyok TOP-on, de nem értem amit írsz. Mi az ami nem igaz?

18. sanko17

sanko17 Fórum-zöldfülű

Akinek most nem sikerült megszereznie a lidércfényű fát, annak még lesz rá lehetősége valamikor?

§Böbe13§ and bindi5454 like this.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jack boltjában van ilyen árú, tehát kiváltható lesz később is. Akár több db-ot is megkaphatsz, csak a rémtermékek legyenek meg hozzá.

Sokan innen váltották ki már az event ideje alatt is.

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tegyük hozzá, hogy csak azért mert szerencsés szerverre kerültél regisztráláskor. Aki a teliholdast minden külső segítség nélkül hamar befejezte, egy csöppel sem ügyesebb mint mások, egyszerűen csak a BP vele nagylelkűbb volt.
    Itt mindenkinek 8 órás a leghosszabb növénye, úgyhogy semmivel nem vagy sem nálam, sem másoknál taktikusabb vagy szorgalmasabb játékos. Mindent megcsináltam én is, de bukfencet is vethettem, ha a 8 órás növényre 18-20 felröppenővel kevesebbet kaptam mint a csókosabbak.

Thread Status:
Not open for further replies.