Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. Laboviti

Szia!
    Ha megnézed a kitehetők tulajdonságait, akkor magad is eldöntheted melyiket éri meg pluszban is megvásárolni.
    Egyéni hasznosság tekintetében érdemes mérlegelni.

3. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! az eventhez tartozó 2014 felhősoros gazdaköri visszatér, állandó, vagy csak most lehet játszani?

4. bagira64

bagira64 Utánpótlás-írogató

Értem és köszönöm; magam is így gondoltam, csak biztos, ami biztos!

További szép napot kívánok! :)

5. Laboviti

6. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

7. Laboviti

Kérlek, másik böngészőn keresztül lépj a játékba.

8. aprofizmus

Szóval az állandó gazdaköri feladat, és nem csak a mostani időkorlátig tart? Nem is említettem hogy meg akarom vásárolni, hanem ha nem tudom most befejezni, akkor a következő teliholdnál meg lesz e még? A felhősor játszható, de a hozzávalókat meg kell venni?

Last edited: Oct 25, 2014
  9. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszönöm a türelmes útbaigazítást,már arathatok ! Szép napot neked !

10. Laboviti

A rémséges üzlet gazdaköri feladat a következő telihold alkalmával folytatható.

aprofizmus likes this.
  11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

szia Laboviti.
    Megvettem a Borzongás paszulyt, de többszöri ki-be lépés után se engedi aktiválni. >:( ID 45396866
    Köszi.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Én jelentkezem egynek, bár még egy aratás hiányzik ahhoz, hogy meglegyen a felhő, kb egy óra múlva érek teljesen oda, ahol te vagy. Nem adtam fel, hogy be tudom fejezni, bár néha kételkedem benne (és a józan eszembe is, de ezt csak csendben súgva teszem hozzá;))

13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Gondolom, Neked is szépen fogy a szupitrágyád... De én nem sajnálom. Más eventnél úgy is csak a felszaporításhoz használom. Most legalább van értelme megszórni vele a rémnövényeket.

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a felhősorral megvásárolt dekorációs elemeket ráhelyezni a pamacsokra az aktiválás előtt.

ciklon23, Gio and Numiz like this.
  15. aprofizmus

A
    Nagyon köszönöm, már azt hittem hogy itt a vég!!!

16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:oops:Köszi! Hittem én balga egy kattintással intézem megszokásból :oops::music::)

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez nagyon jó, de jön a Hallovee és oda is kellene néhány.Bár én is elhasználtam majdnem 1000db-ot mégsem érek a végére! de nehéz az iskola táska......

Numiz and Marika312 like this.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Persze, hogy fogy , de nem bánom, szeretném, ha aktiválhatnám a felhőt, ami jelenleg még eléggé üres, a következő eventnél én is csak felszaporításhoz fogom használni, majd pótolják a mamutok ami most elfogy.

19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem úgy tünik,hogy ez a felhősoros projekt eltart jó pár hónapig.Nagyon lassan haladok,ráadásul néhol nemcsak az ezüstöt szórtam be,szóval rossz napra ébredtem.A kitehetők fényévnyi távra vannak tőlem,még 2 ,3 nap kellene,de majd egyszer a végére érek talán.Lehet meglennék,csak a szupikat is sajnálom,végezni is szeretnék,döntésképtelen vagyok.
    Sok sikert mindenkinek.

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ! -a kitehetők később is ráérnek,mert valóban -gondolni kell a következő pár nap múlva kezdődőre is. Én a felhőért hajtok ezerrel.

Thread Status:
Not open for further replies.