Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1süni

1süni Törekvő

Köszi!;)

Maszatka47 likes this.
  2. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv tamás bátya :Dreméljük nem kócolnak össze semmit a karbantartás alatt:D:D mert még igy sem 100 as a játék néha vannak gondok:D:Dés most ismét event event hátán lesz xDxDxD

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez már elég kócos így is. :pxD

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Hali Hupi

Ma meló után hazaértem, aztán elmentem futni. Szerintem holnap inkább tegyetek egy sétát/futást akármit :D Magamnak nem mondom a futást, mert abban az időben melóhelyen leszek :|

5. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no látom látod a lényeget:D:D:Dui biztos ami biztos a főfarmot estig beültetem :D:D jahh és jó hosszú sétát tervezzélxDxD

6. Ninett79

Vagy az erdőbe ugye? Gyíkot keresni. :p;)

7. hupi78

hupi78 Fórum hercege

az erdőbe ibolyát kell szedni :D:D:Dcsak nem egyedülxDxD

8. |Tamás|

Ahh, most kereshetek egy darabig GYIK-ot, mert nem lesz :D

Na igen, több szem többet lát, de a túl sok sem jó, mert letapossák az ibolyát :)

9. Ninett79

Én meg már nem hozok neked, a tegnapi sem felelt meg.... ;)
    Te viszont hoztál. Jaj nekünk.
    :oops: :D

10. |Tamás|

Látod, én tegnap olyan gyik-ot kerestem, és találtam is.... nem is keveset...

11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Köszi ez jó hír! Kütyü pakolászás lesz míg érnek a gazok!

§Böbe13§ likes this.
  12. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Nekem csak egy kérdésem lenne igy elsőre: az új receptek közül az egyik +2termésbónuszt ad teliholdas növényeknél, és gyémánt-rekeszt igényel! a kérdés pedig: megszűnik a csatni hatása a teliholdas területen? mert ha ezt a receptet kiváltom-elkészitem-aktiválom, akkor csak a teliholdon lesz +2, a többi területen nem! Vagy csak én értelmezem rosszul? eddig a csatni töltötte be ezt a szerepet és mindenhol érvényes volt a hatása...
    Kedves Modik, köszönöm a türelmet és választ, biztos nem egyszerű a helyzetetek jelen információáradatban! Kitartást kivánok a sok-sok felmerülő kérdéshez!

taga1, Fatther and HéricsBáró like this.
  13. |Tamás|

Szia!

Vagy-vagy az új recept egy "olcsóbb" verzió arra, ha teliholdason akarunk plusz növényt.

Köszönjük, valóban sok információ érkezett a mai napon, nem egyszerű átlátni mindent.

14. hupi78

hupi78 Fórum hercege

jó reggelt fijjatalok:D:D elinditottam az eventet de kosarat nem tudok venni mivel nem irja ki mit rejt a kosárka:D:D:Dvakon meg ugye senki nem szeret repülni:D:D:D

HéricsBáró likes this.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Eventismertető.

16. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnálom pedig próbáltam de belegabalyodtam!
    Kérem valaki hozzon ki az erdőből!
    7 új terméket látok a piacon! viszont csak 3 új receptet tudnék megszerezni jacknél
    Satöbbi? vagy csak azért nem tudom mert nincs mindenem az 5. szinten?
    vagy majd csak pénzért lesznek megszerezhetőek?
    köszönöm a helpet!

magdalena1967 and miniowl like this.
  17. miniowl

miniowl Fórum hercege

A 3 megvan Jack-nél írtad. Másik 4-et farmaranyért lehet megvenni, de csak azt látod belőle amihez megvan a szinted is.

Itt van a megvásárolhatóak Beko írásában:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/akciós-teliholdas-receptek.15644/

taga1 and Vyca-cica like this.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az új területeimre gyúrni kell... ;) Talán sikerül event végére összehozni;) legalább az egyik területet....

19. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Ha van répás almás csatnim akkor nincs szükségem a Vámpírszérum receptjére..Igaz?

inanna11 likes this.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Így igaz!:)

inanna11 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.