Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végeztem az eventel...
    Etetgetem tovább a macskákat az ajándék ól reményében:music:

-W-595-, Rebcsok and HéricsBáró like this.
  2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ugyanezt akartam kérdezni, de engem a Te válaszod valahogy nem elégít ki. Tehát a legújabb gazdaköri feladathoz azt a 3 idegen fatermést honnan lehet beszerezni?. Kérem szépen aki teheti válaszolja meg. Köszönöm.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha rozsazsuzsa
    Titokfa akció farmra, bahára és teliholdra - 2017. október :p

4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

HéricsBáró likes this.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Köszönöm

6. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Titokfa, írtam. Nekem kb 20ból lett 3új... Ezért a cinizmus.

7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Attól tartok, hogy az általad elképzelt variáció hatalmas felháborodást váltana ki a játékosokból. Csak gondold át, akkor amikor 2-3 event egyszerre megy, és abból az egyik a teliholdas, akkor abba az egy szerencsétlen gyémánt rekeszbe melyiket tennéd be? Ez az egy gyémánt rekesz már így is két terméknek adna helyet. Az egyik az általad említett, répás-almás csatni, a másik a töklekvár. És ezek mellé társítanád a vámpírszérumot? Szerintem (és nem én vagyok egyedül aki ezt örömmel fogadná) legalább 2 gyémánt rekeszre lenne szükség.

Rebcsok and missuzy_53 like this.
  8. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

én véletlenül sok fát vettem meg, de majrézok a nyitásnál, nehogy infarktust kapjak, mert a szerencsém eléggé a nulla szintje!

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha , mostantól lesz minden titok akciónál fa , akkor az új terület kevés lesz :DÉn kérek akkor még egy újabbat xD
    Jöhetne a füvészkert is :inlove:

Rebcsok likes this.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Igazából érdekelne, hogy minek jeleztek egy halom új fát, ha csak a "régiek"-et adja, azt is az alapot?????:mad::mad::mad:
    én biztos nem fogok titkosakra költeni többet, az amerikai nagy bácsi még él!!!!

karippa likes this.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Nálam nem jelenik meg a vámpirszérum recept.igy nem tudom mi kell hozzá hogy megtermeljem.Az alkimista az 5. szinten van.M iért nem jelenik meg nálam?

12. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok. Az új teliholdas gazdaköri megmarad állandóra a játékban?

Fenyvesi1010 likes this.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Fenyvesi1010 likes this.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igen, maradnak játékban.

Fenyvesi1010 and HéricsBáró like this.
  15. erika1208

erika1208 Junior szaki

Köszönöm a választ!

16. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok
    Érdeklődnék, hogy ha valaki nem vesz titokfát, vagy nem lesz neki titokfából Mályvacukor, akkor az ugyan, hogy is tudja megcsinálni a gazdaköri feladatot? Piacon megvehető lesz?

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, Tündéri napot Mindenkinek !! :D:D Megettem végre a 45 macsekot, Ajándék: 2 db Macskatündérlak, 1 db Tündéri szivárvány . :):) A tündibündi laknak nagyon megörültem, kellenek !!! ;););)

18. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

A teliholdas titokfák újat nem adnak,legalábbis nálam a gombaerdőben,csak lidérceset,meg azt a boszorkányosat.Az előbbiből ha meglesz az 50db gömböcske,akkor kiválthatóm a Jack boltjából azt borzongatós fűzet,legalább lesz mégegy.Addig is a teliholdasra tettem ki néhány titokfát,hátha ott ad újat,csak ne kriptamécsest,az már van.

Fenyvesi1010 likes this.
  19. atis752

atis752 Törekvő

Gratula

Fenyvesi1010 likes this.
  20. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!!

Szia!
    Nagy gratula neked!

Nekem a kötelező kitevősökön kívül, +1 kitevőst adott, 200.000 csp-t már a 45 etetés után, 1 db ólat kaptam, 45 etetésre kötelező úgyis neki, se fa, se plusz ól, de még csak szupertáppal sem dobált meg.. ez van.. :(
    Még jó, hogy Jack boltjában beszerezhető az ól is, fa is, onnan megoldom.. :p;)

Thread Status:
Not open for further replies.