Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Angyalszárny! Lehet az, hogy nem találom Jack boltjában a kriptamécses fát? Köszönettel.

Maszatka47 kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Bár nem engem kérdezel, félre vezetni sem akarlak, de azt a Gombaerdő egyik sorában kaptuk illetve az előző event során itt is volt titokfa és abban lehetett, már aki szerencsés volt.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Angyalszárny most nincs itt. Én válaszolok.
    A kriptamécsest ne is keresd Jack boltjában ugyanis az titokfa.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../titokzatos-csemete-rejtelmei-telihold.15692/

A most futó kockázatos kihívás eventben is kapunk teliholdas titokfát amiből kifejlődhet.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...atos-kihívás-2017-november.15803/#post-789351

4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Sajna én is így állok.

Maszatka47, Ivibaba54 és Éva0315 kedveli ezt.
  5. tara100

tara100 Junior szaki

Szia, az titokfából fejlődhet ki.

Maszatka47, Ivibaba54 és Éva0315 kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, akkor valószínűleg félreértettem az üzenetét!

Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.17
    Maszatka47 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ivibaba ! Teliholdas ládákból talán tudsz összeszedni pár db-ot, s ültetni-szaporítani, -már ha vannak ilyen ládáid.
    260 Macsek és 300 Lidércfény választ még el a területek kiváltásától. Adhatták volna egy hétre is a Teliholdast, így nagyon lassan megy a letermelés/kiváltás. Füvészkert kiváltásán is dolgozom, -ez is jó lenne mielőbb.

drunyi, csio70, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Egyetértek. Én se fogom kiváltani a Füvészkertet, nem adok be érte ennyi tenyészállatot, barkácsot és fát.;)

drunyi, libuskafarm, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Teljesen egyet értek veled az életben nem lesz annyi trutyim és macskám hogy a 4.területet kiváltsam.A tenyésztésre elmegy a szupim, nekik meg nem jut.és az a szép hogy a füvészkertet sem, mert oda is azok kellenének,de a kis pénzecskémből csak az aratógépre és időnként a malomra tudok költeni ha már nagyon nincs tápom. Gratula azoknak akik várják a további lehetőségeket!

csio70, Maszatka47, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Ehhez nem kell pénz. Ha megnézed, a bekerülő fák-ólak egymásra épülnek. Ültetni kellett/kell, utána ki kell váltani Jack boltjából a fákat- ólakat. A Fűvészkertet a helyedben messze elkerülném mert semmi haszna nincs. (most még) Inkább váltsd ki a nagyobb területeket, azzal sokkal jobban jársz.

drunyi, libuskafarm, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  11. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ezzel egyet értek veled, csak épp 300 macsek hiányzik,amit ha tudnék szupitápozni , akkor már meglenne! Termelek ezerrel,minden fából van 10.de minden hova u.a. kérik! Melyik ujjam harapjam?

12. kukori80

Rakjál a rekeszekbe ól rövidítőket, azzal hamarabb érik. Én se adok nekik szupit, majd legközelebbre meglesz.Nem sürgős. Eddig se hiányzott a nagyobb terület, most se fog.Talán egy hónapot még kibírok nélküle.;)

Fenyvesi1010, cskati01, Gio és 13 más kedveli ezt.
  13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm szépen a tippet, de lett 5 mag, így minden rendben. A területekért én is küzdök, tényleg lassan megy. Egyet értek Veled, hogy lehetne egy hétig is. Sok sikert kívánok neked a terveid megvalósításához és szép estét !

14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia! A területek után tervezem kiváltani a füvészkertet. :)

Fenyvesi1010, Swordfish, Matold és 3 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Máris túl sokat költesz. xD

Megy az pénz nélkül is. Képzeld mi van 80. szint alatt! Csak szépen sorban, tervszerűen. Szorgalom és idő kérdése.

16. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Még kell 100 macsek:p, a környéken elég sok tanyázik...;),de attól tartok a beadásnál némi technikai problémák adódnának:oops:

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csak arra lettem figyelmes, hogy technikai problémák.. Na, erre nem is gondoltam, pedig itt is futkározik pár darab, azt hiszem az összes feladat meglenne xD8)

18. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Úgy döntöttem, a legutolsó terület várhat. Rengeteg tündércica kell hozzá, amihez viszont borzongató fűz kell, mert táp nélkül nem szaporodnak. A fűzhöz meg egy csomó másik növény. Szóval most inkább erre hajtok, a fűzfákat szaporítom. Utána az ólakból csinálok még párat, mert addig szaporodik a tápnak való is. Szóval lassan, de biztosan. Két év múlva tuti meglesz a területbővítéshez minden. Az egész csak türelem kérdése :p:p:p

Fenyvesi1010, cskati01, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia bocsika67!

Engedelmeddel másodszor is törlöm a hozzászólásod. Kérlek ellenőrizd, hogy melyik topicba mit is szeretnél írni.

Köszönöm.

Fenyvesi1010, bocsika67 és Leho69 kedveli ezt.
  20. mózes

mózes Haladó

sziasztok én keresem a májvackor kísértetet, de sehol sem találom, jó lenne, ha tudnátok segíteni köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.