Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Látom más sem halad valami jól a kiváltásokkal...hát én sem. Most úgy látom, hogy az utolsó előtti terület meglesz, az utolsót nem is bánom, ha nem, tetszenek a lila csillogós gombák, sajnálnám őket. A füvészkertekből csak 1-et fogok kiváltani egyelőre, azt se most. Nem leszek kész ennyi állattal, a trutyimukik tápjához valót most inkább a területért tolom be. Így pont kész leszek...talán... a következő ajándék a kockázósban a rémes titkos fák, még azok is beérnek majd zárás előtt. Kicsit most sok lett a temetőből...nem érzem úgy a haladást, mint legutóbb, de nem baj, folyt.köv. jövőre.

Swordfish, meszimarsi, Matold és 3 más kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Már nekem is csak egy terület hiányzik, de a 350 szárnyas macska miatt kissé fényévnyi távolságra érzem. Inkább termelek olyat, ami a tündérmacskatáphoz és a tündérmacska ól kiváltáshoz szükséges. Jelenleg 4 ilyen ólam van, azzal egyelőre nem ugrok nagyot.
    Sikereket és türelmet (főleg xD)!

Fenyvesi1010, Marika312, cskati01 és 2 más kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Október hónapban volt egy akció, melyben titokcsemeteként érkezhetett szerencsés esetben ez a fa a teliholdas területre.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-teliholdra-2017-október.15658/#post-765177

Azóta már gazdaköri feladatok nyereményeiként is hozzá lehetett jutni néhány fához a titokcsemeték közül.

Érdemes vizsgálódni a gazdaköri küldetések között. <<ITT>>(A nagy didergés)

4. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azért ez a "-hat,-het" kicsit vérlázító!
    Az egyik pályámon valami polipfa lett belőle meg boszialmafa, amiből már van nekem vagy 30 összesen.
    Szóval, kicsit túlzás, mert ugye a feladathoz szükségeltetik. >:(
    Vagyis, ha első körben nem vettük meg, ami akkor is csak "-hat,-het" volt, akkor soha napján kiskedden majd lesz is kriptamécsesünk.>:( Mi lenne, ha egy-egy gazdaköri feladatot végig lehetne csinálni anélkül, hogy mindenfélét vásárolni kelljen hozzá ezt-azt valamennyi farmaranyért?? 8)8)
    Gazda: szotyola2011ID: 30301134

nolina1965 kedveli ezt.
  5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok a terület kiváltásánál most két területet adnak vagy csak egyet ? a Gombaerdő IV.nél Mert a 3 feladat 3 -nál van ott is terület meg az 5 nél a 3 nál is.van terület

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. mamarygen

Szia!

Igen, egy-egy területet tudsz kiváltani, ha mindkét feladatban(3. és ötödik) teljesíted a gyémánt fokozatot is.Gombaerdő IV. gazdaköri küldetés megoldásával teljessé válik a használat.

Ha minden Gombaerdős feladat területkiváltós részeit megoldod, akkor a teljes gombaerdő a rendelkezésedre fog állni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-764632

Fenyvesi1010 és Matold kedveli ezt.
  7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Akkor a 4. és az 5 szekciót tudom egy gazdaköri feladatnál megkapni ? Mondjuk jó sok mindent kell előteremteni és az idő mindig rövid. Igaz idő van bőven csak az ember mindig hamar akarja teljesíteni a feladatot,mert a hely a fák és az állatok miatt ,kezd szűkülni.

Fenyvesi1010 és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. mamarygen

Mindig a soron következő terület lesz szabad, ahogyan a feladatokat teljesíted ...

Tehát lehet olyan eset, hogy az alap első szekció után megoldod a Gombaerdő IV. feladatsort a 3. feladat gyémántjáig bezárólag.
    A második szekció nyílik meg számodra, ha a példánál maradunk.

Fenyvesi1010, Matold és Maszatka47 kedveli ezt.
  9. mózes

mózes Haladó

így nem tudom, h melyik gazdaköriben van, h lehetne pontosítani a gazdaköri nevét?

Maszatka47 kedveli ezt.
  10. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Benne van a válaszban....A nagy didergés -a gazdaköri feladat neve:)

Fenyvesi1010, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  11. mamarygen

Leírtam zárójelben a gazdaköri feladat nevét.

Nem vetted észre?

Fenyvesi1010 és taga1 kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mindkettőtökkel nagyon egyet tudok érteni. Most én is a területekre megyek rá. Remélem holnap délutánra már csak 2 kiszabadítatlan fog maradni, tán az utolsó előttihez is tudok tenni valamit. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem a számok nagyon túlzóak, állat, fatermés esetében mindenképpen, valaki ott fenn nagyon elszállt magától, remélem nem fog nagyot zuhanni, mert egyszer biztosan leesik :) Nem vagyok benne biztos, hogy mind2 megoldás ugyanoda vezet(mármint a folyamatos, egyforma haladás vagy a dömpingszerű "élvezet". A régi haladást(2-3 évvel ezelőtti) a farmon én jobban szerettem.
    Majd, ha kész lesz a terület, ráérek megcsinálni a fkertet a fáknak, bár kétlem, hogy ráérek majd élvezni, mert arra lesz ismét valami új katyvasz. Nagyon hirtelen bővült minden a holdason, azt hittem majd lassacskán haladhatok, de úgy látom mindenáron egy "új farm" létesül a teliholdason. Van-e értelme? Hát szerintem nem sok, havi 2-3 napra igazából nincs értelme otthonosan berendezkedni rajta. Legközelebb majd már lesz egy újabb teliholdas event(esedékes), s aki nem költ rá ezreket az bizony lemarad kissé(én biztosan, mert semmit nem költök rá, csak amit ki tudok belőle termelni, azt forgatom vissza).
    Nem látom én vonzerőnek ezt a fajta farmfejlődést. Teljesen olyan, mintha a nagy szárazságban nem folyamatosan öntöznék, hanem ötletszerűen. Az pedig nem jó. Azt mondják, nem nagytakarítást kell tartani, hanem rendet tartani folyamatosan. Na ezt úgy látszik a bpnél nem ismerik. De, ha ez a bpnek így jó, akkor biztosan meg is éri. Ami nekem meg nem, azt nem csinálom.

Na ismét szerkesztek :( Azt majd elfelejtettem halkan megjegyezni, hogy már lassan nyűg is lehet a holdas abban a pár napban, mert nem látványos a haladás, megérni észben tartani a bónuszokat, elég sok időt vesz igénybe a rövidre vehető érési idő miatt a növényezés(ismét azon ok miatt, ha haladni szeretnék és anélkül nem lehet)mit vegyek ki 2 percre, mit mikor hova is kell betenni, mert dupla jani, dupla panda, rövidebb idő a növénynél, rövidebb ól, több tp stb. Ilyenkor sokkal több bónuszt használok el "értelmetlen" rövid időre, de másként nem megy.
    Szóval, ha külön rekesz lesz a holdasnak, akkor nincs egy árva szavam sem, de szerintem ez egyhamar nem fog bekövetkezni.

Utoljára szerkesztett: 3.12.17
  13. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Meg van a 2 rémítő füvészkert fejlesztésekkel együtt.

Fenyvesi1010, SzilvaG, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  14. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szia |Tamás| !
    Én is köszönöm,legközelebb figyelmesebb leszek!;)

Fenyvesi1010, Ribiszke és Maszatka47 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is szívből gratulálok! én még gyűjtögetek, remélem az event végére kiváltom az új területet.Szurkolok magamnak is!!!Hajrá!!

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A területek kiváltva.Minden ól és fa elfért az új területre.Fűvészkerttel most nem foglalkozom.Jóéjszakát mindenkinek.

Fenyvesi1010, SzilvaG, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  17. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!Egyelőre én maradok a hat területtel,mert nekem záróra.Mire gépközelbe kerülők vége van ,de elégedett vagyok.Még 50 macsek kell a hetedik területhez ,remélem a következő nyitáskor megleszek-Örömteli játékot mindenkinek.:D

Matold, boldika88, drunyi és 3 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

Sziasztok!
    A farmos ólcsökkentők érvényesek a holdasra is? Vagy csak a holdas csökkentők. Nem birok rájönni :)

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek pontosítsd melyik termékre gondolsz, utána tudunk pontos választ a kérdésedre!
    Közben kollégám tesztelte a tojáspuncsot
    sötétlő szentjani alapban 6 óra, ezzel 5:08 és akkor még nem volt rajta víz!
    Tehát a Tojáspuncs ha a teliholdas területen!

Utoljára szerkesztett: 4.12.17
    Fenyvesi1010, Maszatka47 és libuskafarm kedveli ezt.
  20. libuskafarm

Szia.
    Köszi. Most éppen a Valentin-napi cserépre és a Sajtgolyóra gondolok. Az Ezüstláng füstölővel együtt,( persze + víz) 3 óra valamennyi a jani. Tíz perc múlva érik le az ólam, most kíváncsi vagyok csökken-e még az idő, ha újra elindítom. Érvényben van a paszulyon is az ólcsökkentő. Szerintem, ha a Tojáspuncs hat, akkor a többi is. Amúgy a sajtosnak is 5% az ereje, szóval mind1, s szerintem a sajtos még olcsóbb is és 12 órás is, tehát jobban járok vele, mint a Tojáspunccsal.

Oppá, bocs. Összekevertem. A füstölő csak +1et ad. A Vérvörös koktélra gondoltam, viszont az is aranyrekeszes, akkor az 10 %, tehát jobban járok vele, mint a punccsal v golyóval. Akkor meg is van a kérdés. :) Sajnos az arany rekeszek száma most is kevés. Hát ennyit a gazda öröméről, ismét a bp nyert:(

S ismét 1 alig használt cucc. Kivettem a 2 órája betett golyót (a baha miatt kellett), hogy legyen hova tenni a koktélt. Aztán majd azt is kiveszem a démoni bokréta miatt, mert a valentin mindig bentvan. Szóval ennyit erről a nagy ólazásról. Irtóra veszteséges ez így.

Utoljára szerkesztett: 4.12.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.