Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Kiírtam. Fákkal nem lesz gond remélem. A többit termesztem. Csak azon a fránya tündéres cicán jutnék már túl!!!

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ne kiabáld el, mert raknak be gyorsan egy gazdakörit amely időhatáros lesz:D Az állatoktól nem félek, inkább a növényeket termelem, mert a nagy kidülledt szeműnek sok kell a tápjába.Azért 2-2 állatot
    bent hagytam. A többit majd az event vége előtt visszarakom.

Fatther kedveli ezt.
  3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ó, köszi, hogy ilyen figyelmes vagy. :inlove: Mindjárt csekkolom a készleteket. Tarthatna holnap estig ... 10-ig mondjuk. :)

Fenyvesi1010, Fatther és Rékuci1111 kedveli ezt.
  4. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Melyik gazdaköri adja az izzó bükkfát? tudom nem itt kell kérdezni.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÓÓÓÓ hogy itt is aratni kell.... ááááááá azt sem tudom hol áll a fejem:wuerg:

ulmo12, Pásztorlányka és fanyűvő76 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Reszketés a holdfényben

lüszike69 kedveli ezt.
  7. Pásztorlányka

Pásztorlányka Utánpótlás-írogató

Talán a hónod alatt. Rémséges hangulatban vagy... :)

Domos52, rokaro1 és Gio kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

xDxDxD Bakker ott is kerestem... aztán a nyakamon találtam meg:p

rokaro1 és Gio kedveli ezt.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

No igen, nekem is most esett le. Van egy pár terület művelés alatt. xD Csak a VV-ben is annyi a munka, hogy meg vagyok kicsit zizzenve. Ez nem panasz, csak tény. További jó rémeskedést. :inlove:

Gio kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Tetszik ez a +2 pajta bónusz a horror kertben;) látványosabban szaporodik minden... ;)
    Ma trutyiszörnyet kezdtem termelni... de a többi állatra is sort kerítek...:music: Ha több van a pajtában az jobb;)

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nekem más tetszik . Van 106 db kriptamécses kaktuszom , és egy az egybe adta mindre a sót a zselécukrot stb:inlove:
    Szóval felröpi vadászatnak jó . :p Csak az érésidejével van baj . :cry:Habár ha rövid lenne , nem adná ilyen jól :p

Imi*, Fatther, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jancsika... csak 106:eek:o_O Csalódást okoztál:p Azt hittem legalább 3 területnyit birtokolsz:pxDxDxD

Lillapilla73 kedveli ezt.
  13. ágnes100103

ágnes100103 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! ki tudja megmondani hol találom jak boltját?

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

ulmo12 kedveli ezt.
  15. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszönöm a segítségedet.

16. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Megmondaná valaki, hogy trutyit hogy szerezhetek? Köszi a választ.

Marika312 kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, Jack boltjában tudsz kiváltani trutyi malmot, annak a terménye a trutyi

Kukackukac és Marika312 kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Silk, szép estét !
    Trutyit a Trutyimalomban tudsz gyártani, = kiváltható Jack boltjából (utolsó oldal, a Trutyiszörny tócsa melletti ikon).

magdi06 és Kukackukac kedveli ezt.
  19. hamuska

hamuska Fórumszaki

Termelgetem a trutyit,de a raktár rémtermékek részén nem lelem,hány van raktáron. Ti látjátok?

Marika312, Ananke és Rebcsok kedveli ezt.
  20. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia! Nem. Bár lehet, hogy szokás szerint valami elkerülte a figyelmemet. :)

Ananke kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.