Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Na végre,kivégeztem minden gazdakörit.

2. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Gratulálok!! :inlove:

A zombijuh nálatok milyen eleséget kap? Elfeledkeztem magamról és elkapták a ládákból megszerzett 3 db tápot. Nekem a szupertáp olcsóbb takarmányozásnak tűnik.

3. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Nálam is elérkezett ez a gyönyörű pillanat xD nincs több rémséges feladatom ( egyenlőre :cry:) hurááááá :D.

Ditti58, Imi*, ulmo12 and 1 other person like this.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Akkor most lehet láb lógatva pajtát tölteni;) Én is ezt csinálom...:music:
    Picit unalmas:wuerg: de legalább telik a pajta:p

barbi021951, Rebcsok and pormacska1 like this.
  5. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Gratulálok!

barbi021951 and pormacska1 like this.
  6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Akkor lesz a legnagyobb hurrá ha az összes gazdaköri feledat elfogy ( legalább is egy rövid időre ) de addig még sok víz lefolyik a farmeráma folyóin :D.

barbi021951 and Rebcsok like this.
  7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Áh, nekem még 7 macskatündér fog hiányozni, hogy meglegyen az utolsó kiváltandó terület. Na mindegy, következő alkalommal már tuti kész leszek. :)
    Néztem, nem tudok több ólat kiváltani most, de mindegy, türelem területet terem. :)

Rebcsok likes this.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A mindennél nem csak a Te géped fagy le. Több perc telik el, amíg be tudja tölteni egy jó gép is. Ugye, mert már minden állatból lesz bal és jobb lábas, foltos, és kockás, meg tündéri és irtó ronda is. Annyi cucc van már a pajtában, hogy egy multi üzletláncnak a vonalkódrendszere kevés lenne.
    A trutyi meg még nem kapott vonalkódot. Ezt valahogy hiába jelezték már többen a fejlesztőknek, valahogy trutyira illő szabad vonalkód már nem maradt. Más termékekre van ráaggatva. Addig, amíg ki nem találnak a fejlesztők egy igazán trutyinak való vonalkódot, addig nem is lesz a pajtádban látható, mert leltárügyileg vonalkód nélkül, nem kerülhet be a pajtába.
    Egyébként is! Van már elég sokféle trutyi a pajtában. Eggyel több vagy kevesebb fajta, nem oszt nem szoroz.

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon igazad van.Végre azért nagy nehezen csak megtaláltam a befejezett gazdaköriben,hogy mennyi van belőle.Vannak itt még hibák, de jobb vele nem is foglalkozni,és nincs min felhúzni magunkat.

Rebcsok, barbi021951 and Leho69 like this.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha bármit keresel a pajtában, hamarabb megtalálod, ha mindegyik kategórián külön, külön végigmész, mint ha betöltöd a Minden kategóriát.
    A trutyi valóban csak a trutyis gazdaköriben látható. Sehol másutt.

Rebcsok likes this.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Végre sikerült eljutnom oda hogy csak egy kis rész kiváltása hiányzik. Így már meg fogom tudni csinálni a teliholdas eventeket is, mert edddig a terület hiányában matematikalag se tudtam volna letermelni a növényeket. :D

Az utolsó terület megszerzésére nem fogok mostanában energiát fordítani, inkább ha lesz hosszabb teliholdas akkor pajtatöltögetés lesz.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Telihold event

Az akció kezdete: 2018. december 15. (szombat) 10:00 óra

Az akció vége: 2018. december 16. (vasárnap) 22:00 óra

A mini-eventről részletesen >> ITT << olvasható rövid leírás.

A telihold eseménnyel kapcsolatosan felfrissíthetitek ismereteiteket
    >> ITT <<

Szorgos ültetést, eredményes felhalmozást kívánunk a teliholdas farmrészeken!

HéricsBáró, Gio and Imi* like this.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az akció kezdete: 2019. január 23. (szerda) 14:00 óra
    Az akció vége: 2019. január 30. (szerda) 14:00 óra

Ezennel megnyílik a csevegő, lesz mit kitárgyalni ebben a hosszított nyitvatartásban ;)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez az árnyfény műhely egész jól hangzik
    3 óra 30 percig érik , vagyis 7 óránként 2 db .
    21 óra alatt 6 db .
    23 óra 30 perc 7 db
    Ha egy területre kiteszünk 40-et 280 db .

Ha szerdán kezdődik , akkor csütörtök péntek szombat vasárnap , hétfő , kedd az 1680 db

Jó oké , aludni is kell , de ha 2 területen termelnénk , az 3200 db lenne :p

Szupertáppal , vízzel és bónuszokkal mennyire lehet lecsökkenteni ? :inlove:

A süvöl-tök növény meg nagyon jó neve van :D

15. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

Nem tudom miről beszélsz, mert mindkét link egy általános leíró oldalra vezet a teliholdas eventtel kapcsolatban. Semmi konkrétum

16. HéricsBáró

Szia
    Itt van egy külön helyen : Újdonságok a Teliholdas területen 2019.01. :p

17. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

18. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok!
    At éjféli tölgy XXL hol és mennyiért szerezhető be? Köszi Miki

19. HéricsBáró

Szia
    3. feladat gyémánt része :p

Pokoli kutyasétáltatás

20. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Köszi. Ezt láttam. Azon kívül? Netán Jack boltjában?

Thread Status:
Not open for further replies.