Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!

Vörösmarty írta: "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz." xDxDxDxD

2. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Jack boltjában a horrornyúl azonos a drakulanyúllal? Ha azonos, akkor a sok kérdés elkerülése érdekében nem ártana vmelyiket javítani. Ugyanez kérdés vonatkozik a pókháló, ill. a keresztespókra is. Köszönöm, ha válaszolsz!

3. Trace76

Trace76 Törekvő

Ember küzdj és bízva bizzál! Madách: Az ember tragédiája Illik is ide azt hiszemxD

strawberry49 and balalajka like this.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A felhősor szürke ikonjain jól láthatók a ráhelyezendő tárgyak körvonalai.

Jack boltjában a kiválasztott tárgyra kattintva a szó buborékban olvashatók a nevek.

Linden likes this.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jack boltjában nincs is horrornyúl, csak drakulanyúl van. Keresztespók sincs csak pókháló és pókfészek van.

6. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Hello!

Nem azért veszem a "Démoni bokrétá"-t, hogy kidobjam a CSp-t. Kérdem én, miért nem gyorsítja az érést?
    Be is van aktiválva, mielőtt ezt írnátok, nem vagyok hülye.

7. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!
    Felmerült egy hiba, aminek a javításán már dolgoznak.

8. Laboviti

9. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Hihihi, én is megfeledkeztem a felhőről, talán azért itt számolgatok napok óta, hogy ponty:) jókorra jöjjön ki.
    A másikra nekem is kell gaz, dehogy ennyi :oops:, én kevesebb hiányra emlékszem...xD xD xD

Claunyuszi, Bözse and _Cygnus_ like this.
  10. kukac42

Én sosem leszek kész vele. Most ezt a kerberoszt csinálgatom, de a drakulanyúlra már tuti nem lesz elég az idő!

11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

... és úgy ahogy Te is utaltál rá, ez csak játék. A reakciód jogos, és az is, amit írtál utána, hogy ott az a bizonyos józan ész, mégha pénzt is fektetünk be időnként/sűrűbben a játékba. :)

12. Laboviti

13. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm szépen a kioktatást, érdekes módon Laboviti értette. Egyébként én nem találok pókfészket, hacsak nem az, aminek a buborékjában a következő a szöveg: " Juj, juj, mekkora pók! A keresztespók egyébként......"

kukac42 likes this.
  14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Én kérem tudományosan játszom! xD xD xD
    Mindent kiírtam egy papírra, hogy majd a kövi teliholdkor ott a folyt. Naná, hogy vagy én, vagy inkább a családom!!! kidobhatta. :cry: :oops: -.- : ez mind én vónék, csak úgy..... ;)

Claunyuszi, Linden and kukac42 like this.
  15. Laboviti

A képen olvasható néven keresd:

16. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm szépen!

17. Linden

Linden Fórumprofi

Szia! Ezt én is nagyon köszönöm! Egyszer már felfedeztem, de elfelejtettem, és csak nézegettem, hogy vajon melyik pók melyik.. xD

18. kukac42

Nem akartalak én kioktatni !
    Én csak a buborékot nézem mi a neve azoknak a kütyüknek, mert olyan kicsik, hogy nem látom őket:)
    A szöveget igazából nem is olvasom el ami mellette van, de most, megnéztem, hogy felhívtad a figyelmem rá!
    Kössze:)

Wehe!
    Én is kiírtam, de ideragasztottam a gépre, csak éppen megnézni felejtettem el:)

Claunyuszi, Bözse and nemethpgabi like this.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Ó, nagyjuli! :)
    Elértetted. Kukacot még nem hallottam/láttam senkit kioktatni.

Aláírás: egy fogadatlan prókátor

kukac42 likes this.
  20. Linden

Linden Fórumprofi

:) Nekem saját, külön füzetem van a játékhoz, azt nem szokták kidobni ;)

-B-bett and nemethpgabi like this.
Thread Status:
Not open for further replies.