Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

szerintem már azzal is előrébb lennénk, ha hétvégén (szombat-vasárnap) lenne ez a mini event:p, mert elég sokan dolgozunk és a munkahelyen legfeljebb lopva ugrunk fel a farmra8)

nemethpgabi és kukac42 kedveli ezt.
  2. ritus0071

ritus0071 Fórum-zöldfülű

Nekem is ez a hiba lépett fel több böngészőn is próbáltam, de mindig kilép és a fő területen nem tudok aratni géppel a kézi aratást pedig visszateszi....

3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Így van, kapcsolódási hibát ír ki , a gép kipucolva, a Lányom más városban ugyanezt tapasztalta, a farmommal kapcsolatban.

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A démonid ketyeg ugyan, de hatása nincs. Napok óta ugrálok én is a fórumról, játékból. Olyan nincs hogy sikerüljön vetni, locsolni egyszerre, de velem a chrome szórakozik, nagyon gyakran manózik mostanában.

kukac42, Kukackukac és Bözse kedveli ezt.
  5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Aratógéppel nem lehet learatni, mivel azonnal kidob a gép, kapcsolódási hibát ír ki. Kézzel enged aratni, de már elültetni nem engedi a növényt.
    A kézi aratás már megy, de nem gyorsvetéssel enged, csak a régi hagyományossal, beöntöztem, de nem hat a víz, a 2órás koponyafa sajnos 2 óra mulva érik be.

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
  6. balalajka

balalajka Törekvő

Jelentem, hogy az egyik farmomon most vetettem el a boszikorsót és hatott a démoni!! Hurrrrrráááááá!!

UI: Szóval a főfarmomon előfizetett arató-vető működik és sajnos ott azt tapasztalom, amit már többen leírtak: nem csinál semmit az arató, aztán egy idő után kiírja a kapcsolódási hibát. Egyébként én az 1-es piacon vagyok (hátha van jelentősége a dolognak). Azért gondolom, hogy lehet jelentősége, mert jó néhány farmon tevékenykedtem az elmúlt pár percben, kuponos aratóval dolgoztam és mindenhol simán el tudtam ültetni, csak a főfarmomon nem.

UI 2 xDxD: Mire fenti kis szösszenetet összehoztam visszamentem a farmomra és működött minden :)

Utoljára szerkesztett: 4.11.14
    Trace76 kedveli ezt.
  7. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nálam is ez van, csak a telihold eventes rész nem működik (sem munkásokkal, sem kézzel), a barátnőm más városban 200 km-re tőlem próbálta, ő sem tudja a farmomról leszedni, mindkettőnknek azt irja ki,hogy kapcsolódási hiba lépett fel.Pedig a netem működik. Már több mint fél órája próbálkozunk,Másik böngészővel sem megy.

Kukackukac kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egyelőre a kidobálási és aratási hibákról nem kaptunk értesítést, ám továbbítottuk a központba az észrevételeiteket. Várjuk a reakciót.

9. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Hietetlen tiszta KÁOSZ!! Semmi nem müködik .

bettykati83 kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

nálam úgy tűnik, már működik a démoni bokréta.
    Kb. ugyanannyi az érésidő a 4 órás növényre, mint a 3 órásra volt, amikor még nem működött a bokréta.

11. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Nekem is chrome van, de nem az szórakozik szerintem. Nálam 3 ablak is nyitva van és tökéletesen működik. A facebookon játszok közben. Egyébként röhejes az, hogy csak a farmról lehet belépni a fórumra. Ezért én mindig nyitva hagyom a fórum lapot. Soha nem lehet tudni. Az igaz, hogy belépés nélkül is lehet olvasni, de írni nem. Aratni tudtam, de nem a horrorost, mert még nincs mit. Hála megint a BP-nek. Úgy látszik, hogy már egy egynapos eventhez is kellene próbát futtatni, hogy jól működjön:mad:

12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Aratás már megy, ültetés is. A gép meg csiga lassú lett:)

13. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok.

Nálam is működnek a bónuszok.

-hzsoka-

14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Ki-be lépés után sem működik nálam. Te örülhetsz, kb 1órája "túlérésben" vagyok.

szili48 kedveli ezt.
  15. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Ne haragudjatok ránk a sok izgatott, türelmetlen bejegyzéseink miatt, hiszen ez csak a játék-versenyszellem. :)
    Nem is csodálkozom rajta, hisz az idő rövid, a nyeremény pedig megéri a hajtást. ;)

Kukackukac, -vadocka70- és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Azok nálam is működnek, de aratni, vetni nem lehet......kapcsolódási hibát ír ki....

Kukackukac kedveli ezt.
  17. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Az jó, csak nekem már tök mindegy. Az előző ültetésből is van még 1,5 óra, arra nem hat. így biztos, hogy nem fogok fennmaradni éjjel 1 óráig, hogy a következőt learassam. Röhej az egész. Kíváncsi leszek, hogy mit találnak majd ki. Kapunk majd 2 óra pluszt>:(

Kukackukac kedveli ezt.
  18. jazmin0120

jazmin0120 Járnitanuló

Sziasztok Bosszankodók!
    Nálam működik az aratás,vetés,normál sebesség mellett,és a bokrétám is kivirágzott!!!

19. veresi-remete

veresi-remete Utánpótlás-írogató

Most arattam és vetettem, azt tapasztaltam, hogy a bónuszok most már végre hatnak. Bízom benne, megjavult!

20. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Nem lehet aratni a rémnövényeket :)) kapcsolódási hiba, és kilép, majd miután visszalépek ójra a helyén van az összes növény o_O:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.