Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos van akinél ilyen hiba jelentkezett. Nemrégiben továbbítottuk az üzemeltetők felé ezt a jelzést is.

2. szili48

szili48 Törekvő

de jó,h. aktíváltam a 3ó aratóvető farmmunkás kuponomat!!!!! rákatt után úgy dob ki a játékból, mint más a macskát, eddig csak a démoni bokrétám veszett kárba, most már a munkások is!!!! mi jön ezután????? erre mit reagálnak ott fenn? erről is a afelhő tehet, bizonyára

3. alpha58

alpha58 Rutinos

Én most arattam 3. szor és mindig kidob, a rémnövények újra ott vannak. A pajtából is eltűntek, pedig előtte ott voltak. Hiába vetek mást, ez nem marad meg. Mit kéne még csinálni? Ki-belépés megvolt. Ja kézzel aratok, bokrétát, répás-almás csatnit megettem. Segítsetek!!

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem lehet aratni. Még a baglyot sem, a főfarmon.
    Gratulálok minden fejlesztőnek és játékszervezőnek.
    Most foglalkozom valami mással, mert ennek az evettnek már kapufa.

További kellemes dühöngölést minden kedves játékostársamnak!

5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Beindúlt a bokréta,nálam egyenlőre működik minden....

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Rég nem látott horror van a farmocskámon! :cry::cry: Learattam kézzel a gazt, beadtam (volna) a gazdaköribe mert csak 200 hiányzott, erre beadtam az összes magot, viszont amit leszedtem azt nem írta jóvá. Visszamentem, kidobott, mikor visszaléptem ott virított az összes növény amit kézzel leszedtem :cry::cry: Viszont nem maradt csak 20 db kezdőmagom. Azt hiszem mára befejeztem az egész horrorosdit mert a végén az összes magomat elnyeli a rendszer és most nagyon mérges vagyok !

Claunyuszi kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

A hibák javítása folyamatban van, egyelőre nem tudunk mást tenni, mint kivárjuk a végét és az ehhez kapcsolódó hivatalos értesítést a továbbiakról.

8. csípősblues

csípősblues Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én az előbb sikeresen learattam és rögtön be is váltottam a drakula nyulat :)
    A másik jó hír, hogy már működik a démoni bokréta:inlove:

9. Lilavi

Lilavi Járnitanuló

Ok, köszi! várom szeretettel a javítást :)

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Úgy jártam mint Te.:oops: Az előbb megnéztem és azt hittem, hogy ma készen is lehetnék, ha hatna a bokréta. Most hatott a bokréta, erre még kell a holdharmatból 2 aratás, a boszikorsóból 1 aratás. Hogy én mit számoltam az előbb? Remélem, nem szaporodik tovább az aratások száma, mert akkor telihold végére sem lesz felhőm. :eek:

nemethpgabi kedveli ezt.
  11. [mendy]

[mendy] Törekvő

nem tudom másnál van e ilyen probléma de már kínomban nevetés tört rám....előszöris előre jelezném,hogy egyidőben vetettem..a föfarmon az egyik felére hat a bokréta a másikra nem....vagyis kb 20 perc különbség van. Nem tudom a bokréta hatása-e vagy ez valami ujjabb hókuszpókusz..:D>:(

nemethpgabi és -vadocka70- kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Értem a keserűséget, de biztos lehetsz benne, hogy ez az üzemeltetőknek sem okoz kellemes órákat. Dolgoznak a javításon és a további teendőkön.

A további dühöngést némileg feleslegesnek találom. Azonnal léptek/léptünk az ügyben, várjuk a megoldást mindannyian, nem siklottak el a panaszaink felett.

Gio, Claunyuszi, nemethpgabi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nem működik a főfarm nálam.Harmadszorra aratok, próbálok vetni és semmi:cry:

14. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Állandóan kidob!:mad::mad:

15. -East17-

Sziasztok!

Az összes hibajelzést továbbítottuk az üzemeltetők felé, a javítást már megkezdték, várjuk a fejleményeket.

bettykati83 kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Már nálam is ,valszeg majd müködni fog a kövi aratásnál már mindenkinek,remélem!

17. bagira64

bagira64 Utánpótlás-írogató

Működni már működik a bónusz, de az éléskamrába nem került vissza az éterben eltűnt rengeteg bokréta és urnacsokor. A sorozatos kidobálás közben mindig levonta a kiválasztott bónuszt, csak az nem jelent meg a rekeszben. Most ott van, de csak egy-egy darab. Az eltűnteket is szeretném visszakapni az éléskamrámba, köszönöm!

18. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! A munkásokkal nem tudtam learatni ezért kézzel arattam és utána megpróbáltam munkásokkal ültetni és kidobott a gép. Ezután újra beléptem és a learatott növények újra a földben voltak. Nagyon szeretném tudni, hogy mikor kerül javításra a hiba és ha lehetne ezt nem csak a fórumon közölnék, hanem a farmon is mert az, hogy minden alkalommal ha tudni akarom be kell lépni a fórumba.

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jaj de sajnálom Kukori!

20. -Leviane-

-Leviane- Junior szaki

Már ahol. Nálam továbbra sem működik sem az érésgyorsítás, sem az aratás. Ráadásul egyszerre 2 bokrétát aktiváltam. Gondolkodom a kilövésen, hogy legalább az egyik ne menjen kárba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.