Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Én most arattam először, és szerencsére rendben leszedett mindent az arató. Újravetésnél már a bónusz is müxik.

Numiz kedveli ezt.
  2. BZKati

BZKati Járnitanuló

Sziasztok!

Kár hogy így alakult ez a mostani telihold, pedig abban reménykedtem, hogy legalább a Kerberoszt meg tudom szerezni most. :( Remélem a következő teliholdra sikerül megjavítani és én is ráérek majd. ;)

3. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Ezen a farmomon is sikerült az aratás és a vetés, de a bónuszok sajnos itt sem működnek.

4. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

Nálam a Telihold 2014 Rémséges üzlet felhősor továbbra is 20% TP-t ad a teliholdas növényekre. Pedig állítólag 10%-al gyorsabb termelést kellene tapasztalnom. /Laboviti szerint, ha jól értelmeztem/

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Gratula!
    A türelem most nem rózsát, hanem felhőt termett. :D

6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nálam is müxik minden.

7. zsellér555

zsellér555 Utánpótlás-írogató

Egy apró megjegyzés ehhez. Tapasztalat alapján elég egy másik területre átmenni és ott nyomni F5-öt, akkor újra és jól tölt be mindent. Egyébként, ha gyanús az aratás, tényleg érdemes a területről ki/átlépés előtt egy F5-öt nyomni. Ha hiba van, akkor a teendő, mint előbb írtam. Nekem egyébként most nem volt hiba az eventnél, valószínűleg azért, mert nem raktam be semmilyen érésgyorsítót (körönként cc. 200 szupertrágyát kivéve) vagy speciális éjjeli bónuszt.

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek lépj ki és vissza, közben indítsd újra a böngészőt. Ellenőriztem a felhősort, a helyes bónuszt adja: 10% gyorsítás.

9. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Most meg már jogosultságom sincs az oldal megtekintésre.

10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

:D Köszi!!

11. -East17-

Szia!

A hibajavítás lefutott, kérlek lépj ki és indítsd újra a böngészőt, de egy gyors takarítás is segíthet.

12. banya54

banya54 Járnitanuló

Köszönöm most már jó a játék, de szeretném megjegyezni hogy semmi magyarázat nem érkezett arra a, hogy milyen hiba okozta a problémát. Nagyon jó lenne ha egy kicsit nagyobb odafigyeléssel indítanák az eventeket, nem ez az első hogy gondok vannak játék közben.

13. kallaiborik73

kallaiborik73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam az eventóra 23órát mutat. Akkor most meg van hosszabbítva az event?

14. bodnarjudit

bodnarjudit Fórum-zöldfülű

Sziasztok:)
    Jól láttam, hogy kaptunk + időt?:)

15. alpha58

alpha58 Rutinos

igen, holnap este 20 óráig tart az event.:D

16. -East17-

Szia!

Általában elmondható, hogy technikai részletekről és a megoldások módjáról nem küldenek részletes ismertetőt, hiszen azzal csak programozók tudnának valamit kezdeni.

17. -East17-

Gio és Numiz kedveli ezt.
  18. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Ok akkor valaki meghosszabbítaná a 70000-ért vett démoni bokrétám lejáratát is, amiből 5 óra használhatatlansággal telt?

ráadásul belemegy az éjszakába...a maradék ideje...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.11.14
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves East17 ! -örülök, hogy a hibát kiküszöbölték és meghosszabbításra is került a teliholdas !
    Kérdésem - Csocsoovb azt irja, hogy a diszes urnacsokrot pótolták, egy fut a rekeszben, egy pedig a pajtába került. Nálam nincs a pajtában, nem kaptam meg. Várhatom ? Köszönöm, ha válaszolsz.

20. -East17-

Szia!

Kérlek a supporton jelezd a dolgot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.