Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Egy kis segítség a rémnövényekhez.
    Táblázatba foglaltam az általam kipróbált érésidőket a rémnövények esetében.
    Remélem, hogy érthető, ha nem, akkor jelezzetek vissza.

Nekem nagy segítség ez a táblázat arra az icipici 24 órára, amíg tart a telihold event.

-vadocka70-, évamama58, boldika88 és 9 más kedveli ezt.
  2. flamne

flamne Törzsjátékos

Olyan kérdése, lenne, mert egy kicsit lehet, hogy le vagyok maradva, hogy a Koponyafa,Kerberusz, Boszorkánykonyha, Drakula nyúl, és a Pókhló most eventhez, gazdakörihez, vagy paszulyo-hoz kell? Nekem le van ide írva, hogy mihez mennyi kell de nem találom a hozzávaló feladatot! Segítsetek már, vagy mint szoktátok írni az " erdőben vagyok" !!! Köszönöm szépen!

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem sem.Ezen az eventen sem fejezem be a felhőre tehetőket.Nagyon sok szupitrágya kéne hozzá. de talán akkor sem.Már 2 db-ot megszereztem amihez a legkevesebb rémnövény kellett, de azt hiszem még a harmadik sem lesz kész.Már bele is nyugodtam,úgy gondoltam ne legyek telhetetlen. egyszer majd meg lesz,de nem 2014-ben. S mi van,nem jól teljesítek!Eleinte még egy kicsit dühös is voltam,de már csak nevetek rajta/kínomban!/Gratula annak aki "ügyesebb" volt!

Marika312, mária4702 és kukac42 kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A gazdaköriben a feladat adja a paszulyt és arra kellenek ezek a cuccok!

5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :)
    Rémséges üzlet a feladat neve.
    Jó játékot!! :)

mária4702 kedveli ezt.
  6. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Kerberosznak nem hagyom hogy tovább idegeljen,látom hogy Jackhoz már 20 óráig úgysem tudok betérni,így több sz trutyít nem áldozok rá.Majd ha legyártok mindent mondjuk jövőre akkor örülni fogok neki.

dereret, vm68, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem a kitehetőkhöz való növények megvoltak, csak a kerberoszt és a felhőt kellett volna az event alatt megszerezzem, de annyit bénáztam, hogy még arra is képtelen voltam. Így most nem volt megerőltető számomra. Mivel nem szoktam megcsinálni a gazdaköriket, csak válogatok a nekem tetszők közt, a horror gazokból is szép mennyiség volt a pajtában. Most lesz megint mivel szórakozzak egy ideig.

dereret, mária4702, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én meg egyáltalán nem áldozok rá szupitrágyát.Éppen annyi van,hogy holnap elég legyen a növények szaporítádára! Ez az új főnök sokat akar! nem akarom a szarkát emlegetni4

9. kukac42

Nekem is volt olyan 1-2 ezer közt a növényekből, de mégsem haladok. Ez a kerberosz kell még és a drakulanyúl. Növényem meg alig-alig.
    Sosem végzek, pedig teperek erősen:)

10. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A szükséges mennyiségeket jack Boltjában a képre kattintva láthatod kiírva. Vannak olyan itemek, amelyek felhősorhoz kellenek és jack Boltjában válthatóak ki, illetve akad olyan is, amit feladattal tudsz megszerezni (pl. farmkísértet) és a paszulyra kell.

Tiszta boszorkányság (Telihold, 2014 június)

A felhősor az event során volt megszerezhető.
    • Amit ad: 800 TP
    • Lejárati idő: 8:00 óra
    • Tematikus felhősor. Aktiváláshoz szükséges: Szörnytraktor, Szörnyhal, Strucckísértet, Vámpírcsárdás. Ezek Jack boltjában kiválthatóak.

Rémséges üzlet - állandó küldetés a gazdakörben (Telihold 2014. október)

• Érésidő: 48:00 óra
    • Amit ad: 10%-kal gyorsabb termelés rémnövényeknél 24 órán keresztül, 1500 BTP, 1200 TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott rémséges dekorációk helyezhetőek rá (Koponya gyertya, Kerberosz,Boszorkánykonyha, Drakula nyúl, Pókháló).

11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Küzdök , mint malac a jégen, hogy legyártsam a gazokat a felhősorhoz, de így sem fogom tudni aktiválni, minddel aligha leszek készen. Mivel az új felhősorok előtt érdeklődésem megcsappant a telihodas event iránt, ezért mindenből csak minimális mennyiségem volt, most azt igyekszem pótolni. A három kicsi az megvan, ill. lesz, a boszorkánykonyha, meg a kerberosz marad a következőre.... :( Szerencsére nem hajt a tatár - csak én magamat... :D

dereret, mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  12. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Én az event befejezésével bajlódok a kitehetők majd valamikor meglesznek. A teliholdas eventeket alapjában nem szeretem, mert mindig nagyon kevés időt kapunk rá, egy párat már befejeztem, de nem csinálok belőle problémát ha nem készülnek el. A rémséges növényekből is elég kevés van raktáron. Az utolsó kettőt is csak azért csinálom meg, mert elég jók a nyeremények míg az előzőknél nagyon nagy mennyiségeket kértek viszont a nyeremények szerintem kicsik.

mária4702, Evita-55 és ho-hoboy kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most megint kezdődik a tegnapi hiba? A 20 perccel ezelőtt nagy nehezen leszedett boszikorsóm újra visszanőtt.

Jucus19 kedveli ezt.
  14. bodocszs

bodocszs Utánpótlás-írogató

Én most arattam-vetettem gond nélkül(munkásokkal).

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nálam sincs probléma aratáskor és vetésnél se. NociG - kitartás.

dereret kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Nem vagy egyedül!!

A szupertrágyát sajnálom, mert kell a holnapira, utána meg félek, hogy nem jön össze annyi, ami kell majd a nagy őszihez
    Tegnap sokkal többet bénáztam, mint szoktam. A 8 órás Izzót tettem a földbe, holott abból már több is volt, mint elég, míg a 6 órásokból 2-3 kör is kellene.
    Mivel sajnáltam bukni a 200 gazt, így mérgemben beültetés után kikapcsoltam a gépet és csak ma reggel arattam le.
    Talán a következő teliholdra rákerül az összes kitehető arra a fránya felhőre.

17. kukac42

Én még küzdök, mint hüle gyerek a kirakóssal!

PocsékFarmer, ho-hoboy és Marika312 kedveli ezt.
  18. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Türelem kerberoszt teremxDxDxD:D:D

_angela76_, kukac42 és Marika312 kedveli ezt.
  19. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Ezt jól megbosszultadxDxDxD

ho-hoboy kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Én nem érzékeltem ezt a hibát Nóci, bár a tegnapiból is szerencsésen kimaradtam, hogy ugyan nem voltam gép közelben, de bent ragadtam.... Szerencsére.
    Most akkor tisztázzuk a dóóógokat! A 20 perce leszedett cukorborsókorsód újra aratható vált, vagy csak egyszer sikerendázédott learatni a pluszt? Gondolom, nem plusz cuccost kaptál... (költői kérdés volt)

Jelenteni is jöttem: Múltkor meg lettek a cuccosok a felhőre, ma pedig (némi szupikaksi feláldozásával - mert türelmetlen is vagyok) a pamacs is készen lett!

Judit, meg lesz minden, ne parázz! :) De mivel vizuális alkat vagyok, elképzeltelek emberileg a csokrokkal,teli poccal, glóriával és urnákkal lelki szemeim előtt.... Ne hari, de kacagtam!
    :D:inlove: Köszi!!!!!!
    Én is így csinálódtam ám, csak feláldoztam sok-sok szupist a kövi event kárára ..... Sztem Te jársz jobban, mert a Rémfelhő megvár....
    :music:

kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.