Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia, ha az órán 4 óra jelenik meg akkor az még lehet 4ó:59min.59sec is, egy kis eltérés a rendszer és a gép órája közt lehet.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Így van, 14 óra után már az lesz, hogy 0:59, stb.. :)

3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sajna egyelőre ez a megszerezhető most is.
    Volt a télapó kis segítői küldhető elem azt ki lehetett rakni, előtte meg a strandpaci, de ami most van nem tehető ki. Így maradt a múmiamedve!
    Illetve a gazdaboltban megvehető a sapkástyúk és a különböző szarvasos kitehetők 10-től 15 FA-ig van az áruk. Akciókkor ha, van rá némi költeni való akkor érdemes párat beszerezni, míg nincs más! Vagy az event nyereményeket nem összeépíteni és próbálkozni a kirakással.

Marika312 kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

A mostani eventet is kissé elbaltáztam: a tegnap est ültetést egyszerűen átaludtam... :D :( pedig jobban oda kéne figyelnem, mint az elmúlt alkalommal, én még a felhősor töltögetésén foglalkozom, a havi célkitűzés a boszorkánykonyka. (Még mindig jobb, mint múlt hónapban, gyúrtam a drakulanyúlra.... éééés nemes egyszerűséggel kiváltottam helyette a pókhálót. A hiba csak annyiban nyilvánult meg, hogy olyan már volt.... :D ) Nekem csak szépen, lassan megy a haladás, végülis nem szakad az a felhősor sehová.... :D

Marika312 és ulmo12 kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Én is szép lassan haladgatok. Reggelre megszereztem a felhősort, de hiányzik még róla a Kerberosz, a Boszorkánykonyha és a Drakulanyúl. A Drakulanyulat ma még meg tudom csinálni, a többi a jövő hónapra marad. :)

Marika312 kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Nagy az örömöm ám ... sikerült végre a Kerberosz ! Fel is raktam a felhőre mindent, elindítottam még reggel. Valóban a felhő nem szalad el sehová, de oly rövid ideig tart a Telihold event, hogy nem mindegy mennyi idő alatt érik be egy-egy rémnövény. Sokszor "rémségesen" hosszú ideig. Most Múmiamedvékre támadt kedvem (vannak felhősoraim, amikre nem tudok kitenni 1X2-est, ((igéretem van, hogy kapok, köszi)). -A Démoni bokrétához is kell növény bőségesen, valóban nagyon rövid az egy nap!

Baby72, csopke1, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Segítsetek Kedves Gazdák! Melyik a boszorkánykonyha, meg szereztem a felhőre az összes többi kitehetőt, de lehet h..le vagyok nem találom a Jack boltjában! Köszi előre is!!

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Lapozz Jack boltjának ajánlatai között.
    A kép példa!
    jack.png

9. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Néha rackónál a luxuslimuzin 90000 csp környékén van, ha nincs FA-d, de van csp-d.

10. kukac42

Igen, csak egy a baj!
    A luxus limuzin 2x2 -es és nem 2x1 -es:)

11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Jaj el sem hiszem. Sikerült megszereznem a denevér tenyésztést :)
    Igaz, trükközni kellett ( bokréta, felhő, trágya, kacsa kata ), de meglett
    Viszont köszönöm a múmiamedvés ötletet, én is 2x1-es hiányban szenvedek. Szerzek is legközelebb
    Jöhet az este 6 óra :)

Marika312, csopke1, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kukac42

Gratula:) Ma este már tenyésztheted is!
    Sok sikert hozzá:)

Marika312 és pecanegra1976 kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Bocsi, akkor rosszul emlékszem.

14. kukac42

Szerintem Te is úgy vagy vele, mint én!
    A képen olyan, mintha egy autó lenne, 2x1-en, aztán amikor kirakná az ember, akkor látja, hogy oppácska, se autó, se 2x1:)
    Megtévesztő az biztos!

15. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Köszönöm szépen
    Remélem lesz1-2 meglepő ugrás...most már nem kell eladogatnom a felhőtermést :p

kukac42 kedveli ezt.
  16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

_tHUNder_ Nagyon köszönöm, még jó hogy megkérdeztem, mert én a madárijesztőt lőttem be boszorkánykonyha gyanánt! No akkor ez ma már nem lesz meg, kísértetet kell még gyártani, majd a következőnél!!! Szép napot Mindenkinek!!!

Marika312 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ez így van. A nevéből, meg a képből erre következtettem.

kukac42 kedveli ezt.
  18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Kedves Játékosok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.​

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Telihold mini akció elkezdődött!
    Ahhoz, hogy a ti farmotokon is megjelenjen, egy ki-, majd egy belépés feltétlen szükségeltetik.

20. suzyyy

suzyyy Járnitanuló

Sziasztok!
    A felhőt ne felejtsétek el kiváltani!!!

Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.