Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!!:)
    Nagyon tetszik ez az ajándékozósdi!!:D Még nem vagyok kész,mert éjszakára inkább a Kerberoszhoz hiányzó holdharmatot vetettem.
    De eddig kaptam:2AB-t,több démonit,urnacsokrot,1ó munkásokat,2titokólat:narancs diszó,farkas.több sztáp,sz.trágya,zokni,és rengeteg 5,10 000 tp,csp,btp.Úgyhogy folytatom a gazdagodást!! :D
    Mindenkinek szerencsés denevér etetést!! :D

Gio, Marika312, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  2. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Nem tudom, hogy ki hogy van vele... de nekem rettenetesen tetszik ez a típusú event.
    Imááádom, amikor meglepiként kapok bármit is, imááádom, hogy ajándékot bontogathatok(mintha karácsony lenne),
    bármi is rejlik a ládikákban az nagyon jó érzés, hogy kapokamitkapok, minden jó :)
    Nagyonnagyon jó eventnek tartom az ilyeneket, kissé felpezsdíti a játékot IS :D:inlove:xD
    Kezdett már nagyon unalmas lenni a Farmerama játék...
    mostanában szívesebben vagyok itt... mint máshol :)
    Csak így tovább fejlesztők! :)

maszilva, Gio, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  3. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Szép napot mindenkinek.Nem sietek az eventel hogy tovább tartson, szerintem nagyon jó.Eddig megetettem 42 denevért.Kaptam 2 x 12 órás minden munkást és 2 x1órásat, 2 díszes urnacsokor, 2 démoni bokréta, 1 csatni, 1 titokfa a többi Tp, Btp és Csp. Még van 40 denikaja készen de nem sietek vele. Jó etetést mindenkinek!

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  4. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Dettó
    Erre az eventre nem sajnálom a szupertápot minden percét élvezem szuper mint a husvéti és már 2 ab-ét is kaptam ólakat meg munkásokat minden malomba szusi keveredik

5. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Ráadásul... egymás után is lehet ugyanazt a "tápot" bekeverni, vagy is SORBA lehet állítani
    bármelyik malomban ugyanazt a tápot! Ez nagyon jóóó dolog így:)

Egymás után folyamatosan keverhetjük a cuccost, amikor éppen beérik az alapanyag hozzá...
    JÓÓÓÓ így a malom, ahogy MOST van...:D

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
    csopke1 és heureca3 kedveli ezt.
  6. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok! Sok jó ajándékot a deniktől mindenkinek!:)
    Még csak 50 csokrot adtam be és már van 2 AB, pár munkáskupon, 10 000 BahaTP-k 1 RAcsatni, 3 d.bokréta stb. és a lényeg a titok fa amiből kökény lett!:inlove:
    Tudom termelni kéne a gazdakörikhez is meg a felhőkre kitehetőkhöz is de egyenlőre meglepi ajándékok függő vagyok!xD (ahogy olvasom nem vagyok egyedül!)
    Ja és nagyon örülök, hogy mindkét malomban lehet szusit keverni!

Kukori.és.Kotkoda, Gio, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

6 malomba pörög a szusi alig várom beérjenek.

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Teljesen egyetértek veled:) Én is függő lettem még a húsvéti nyuszinál;)xD Sajnos még mindig rászaladok arra, hogy régen a malom közben is odaadta a letermelt darabot, úgyhogy most arra várok hogy kész legyen:oops: Én még soha nem kaptam 2AB-t, de akkor is imádom ezt a játékot :D:D:D

Kukori.és.Kotkoda, Gio, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  9. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mindig történik valami. Már kész lennék az eventtel, de éjfél körül aratni akartam, és meglepetésemre nem volt internetem... és még reggel sem.
    Hazajöttem az unokáimtól, és végre itthon kedvemre arathattam.
    Azért délutánra én is kész leszek (teljesen!!!!!). xD

Kukori.és.Kotkoda, Gio, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

most adtam nekik újabb 4-et 5000csp 2* 5000btp 5000tp 131 csokor után :)

11. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

sziasztok, 80 csokrot adtam be, nagyon örültem, hogy meglett a Hu-hú! mert annak idején nem sikerült megszereznem, így most már ott virít a felhőn:p , én még aranybanánt nem kaptam, ezek lettek eddig: 2x48 ó és 1x12ó kupon, 4 démoni bokréta, 1 XXL barkács, 1 urna, 4 répás-almás, 8 titokfa és 1 titokól egy szóval szuper, kicsit nehezebben esznek a denevérek, mint a nyulak, de hát meglehet érteni, nekik röptében kell elkapni a kaját.... ha kész vagyok hajtok én is egy Totemkármen fáraóra:p

Kukori.és.Kotkoda, Gio, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jött egy újabb titokfa :D imádom ezt az eventet :D

Kukori.és.Kotkoda, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok:)
    Az ajándékok szuperek, de azért azokat a sárga ólakat igazán kivehették volna már legalább ilyenkor>:(

14. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Én is :)

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Megetettem a denevéreket. 100-nál több szusit nem adok nekik, mert még gyomorrontásuk lesz.
    Az AB és a barkács kivételével mindenből kaptam bőven. Úgy gondolom, hogy most igazságos elosztásban adta a
    rendszer az ajándékokat, de inkább a "totemkármen"-re termelek.
    A gazdakörit szép nyugisan csinálom majd a következő teliholdas eventen.:):):)

16. padamak

padamak Fórum nagymestere

Két kérdés: Szerinted nem éri meg a denevéretetés? Totemkárment CSAK most lehet kiváltani, később már nem?

kekmaci75 és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Gombszemmel már tegnap végeztem, amíg a bűzcsáp felszaporítása történt még ültettem belőle.
    2070 gombaszemből 2000-t még ma lekeverek a malomban, ha kész lesz a bűzcsáp, amit vetettem.
    Bűzcsápból most van xxxx darab, de mivel 2000 gombszemet termeltem (1.000 kell a 100.-hoz),így
    úgy döntöttem, akkor 3000 darab kell a bűzcsápból is. Szóval akkor már szinte "biztos",hogy 200
    denevért fogok etetni. Nem akarom elsietni, még keverve sincs a malomban, majd most beindítom,
    és ha 100 kijön belőle akkor azt délután átadom. A másik 100-at meg holnap. Aztán elválik, mi lesz
    a folytatásban. Örülnék egy "Rio" fának, azon belül pedig egy Kowhai-nak. Tegnap a világítótornyos
    eventen sikerült az Amherstia, szóval jó lenne megkapni a "párját".

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én most türelmesen összevárom a titkokat ... szépen gyűlnek ... főleg az ólak ... a végén bontom ki őket ...
    Arany banánt viszont még nem kaptam ...
    Annyi szusit etetek az édes kis denevérekkel , hogy még a végén hasmarsot kapnak tőlük ... Vagy megunják a szusit és megdobálnak banánnal :music:

Kukori.és.Kotkoda, Gio, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  19. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Sok sikert hozzá... :)

heureca3 kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Denevéretetős, szép napot :D104 szusit tömtem eddig a denevérekbe, 4 ól, 1 fa, 2 RACS, 4 bokréta, 6 urna, 1 barkács, 140ezer csp, 170ezer Tp, 135ezer BTp(+1 szintlépés:D) Jó ez! Csak szusit fogok keverni, se gazdakör, se semmi;) Imádom a meglepiket:inlove::inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.