Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnálom, hogy beleestél ebbe a hibába.
    Ekörül a sütemény körül a kezdeti időszakban sok hozzászólás született, míg ezeket a buktatókat felismerték a Játékosok.
    Ebben a fórumrészben is vannak ügyes segítőkész Gazdák, Te is ismersz jó néhányat.

2. Az ilyen eventek nagyon tetszenek.
    Remek a háttér és jók az ajándékok!!!!
    Gratulálok a szerkesztőknek!

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ember tervez, internetszolgáltató végez..:mad::D:D:D.
    Sikerült mostanra 15 azaz tizenöt szusit legyártani mert ennyi telik tőlem, bár mostanra már végezni szerettem volna..:p

Kaptam:
    1 démoni bokréta
    4 x 5000 csp
    2 répás-almás csatni
    2 x 5000 tp
    2 x 5000 bahama tp
    1 x 10000 bahama tp
    1 szupertáp
    1 díszes urnacsokor
    1 titokzatos csemete

4. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Bizony ez az event jobb mint a húsvéti.Nagyon szépen potyognak az ajándékok,kaptam már mindenből.Hajrá etessük ezeket a szusira éhes denevéreket.:):):)

5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Meglepően jók a beadott dolgok ajándékai. A Tp és a CSp nincs összeadva, de úgy 40-50 etetésből 2-3 titokfa és titokól lett, valamint legalább 7db kupon. ezeknek nagyon örülök, főleg hogy 3db 48 órás is van köztük :))

6. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik ez az event, már én is sok mindent kaptam! Szeretném megkérdezni, hogy a 100. beadott etetés után van felhő sor is amire az ajándékokat rátesszük. Többször végig olvastam az ismertetőt, de nem találtam róla semmit, vagy nem jól értelmeztem! Köszike előre is. Mindenkinek további jó farmozást és sok ajándékot kívánok!

Gio likes this.
  7. agnes1950

agnes1950 Járnitanuló

Érdekes, hogy ezen a farmomon minden 10-es etetésnél kapok 1 fát és egy titok ólat is. A másik farmon még csak egy alkalommal kaptam egy fát, ólat nem. Minden esetre a következő egérnél vagy rókánál veszek egy pisztolyt!!>:(>:(>:(>:(>:(

8. teréz65

teréz65 Aktív író

Imádom ezt az eventet, lett egy kivim!!!!!

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Rémséges etetés event nyereményei között nincs felhősor jutalom.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...-különleges-telihold-event.12478/#post-231127

10. klaudiabarnuska

klaudiabarnuska Utánpótlás-írogató

11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

így 160-170 leadott csokor után beért a reggeli titrokfám és ólam fám citrom xxl ól narancs kecskeól már a pályaudvaron várják az expresszt :D most leadtam 10 csokrot hirtelen és szupitáp 2*1 plussz urna plussz csp tp btp szupitrágya dömping :D ja és a csp és egyéb piaci kereskedéseknek hála átléptem jócskán a milliót :D gyüjtögetek tovább :D aztán neki esek az irány délnek :D

Kukori.és.Kotkoda, Gio and Mikuszy like this.
  12. Mikuszy

Mikuszy Járnitanuló

Sziasztok!Nálam még éheznek a denevérek,ugyanis éjszakás vagyok és ilyenkor össze-vissza kapkodok meg elfelejtek ezt-azt!De az első 10 nemsokára kész!

Baby72 and _Cygnus_ like this.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Elnézést, a kérdést nem láttam először. A Divagarde által betett kitehetőre gondoltam:

https://board-hu.farmerama.com/inde...event-csevegő-topic.12366/page-12#post-234535

Mivel naponta kétszer legalább 170%-os bónusszal arathatom, bőven megvan az 5000 BTP. De ha jól emlékszem van valami kitehetőkre ható felhőm is és event mentes időben megy a húsvéti leki, tavaszi koszorú páros is. Event alatt nem pazarolom ezeket.

14. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok! :D az eddigi 81 etetés eredménye:

Szupertáp (1)

8

Szupertáp (3)

0

Aranybanán (2)

0

KK turbótrágya (1)

2

KK szupertrágya (2)

1

Szupertrágya (2)

3

Szupertrágya (5)

0

Barkácsdoboz XXL

0

TP (5000)

15

BH TP (5,000)

10

CSP (5,000)

14

TP (10,000)

4

BH TP (10,000)

3

CSP (10,000)

3

Rió titokfa

0

Lant titok ól

3

Répás almás csatni

0

Démoni bokréta

0

Díszes urnacsokor

3

Farmmunkások (1h)

2

Farmmunkások (3h)

4

Farmmunkások (12h)

1

Farmmunkások (48h)

1

Gio likes this.
  15. ngabor2

ngabor2 Fórum-zöldfülű

Az event leírása kissé megtévesztő. Azt írja: A lényeg azonban annyi, hogy nem kell több horrorszusit gyártani 100 db-tól!!

Ugyanakkor itt is azt olvasom, hogy van, aki már jóval több, mint 100 darabot etetett a ládákért. Nem lehetne ezt javítani?

16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

közelebb vagyok már a 200-hoz mint a 100-hoz :D 2-re lesz meg a 200 leadva kb és most is démoni bokréta urnacsokor meg 5+10e btp érkezett :D

17. 19770308

19770308 Fórum ismerője

még 10 keverés és kész a 100 horrorsusi

18. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! Nem kell, de lehet többet gyártani. A 100 után megetetett denevérek ugyanúgy adnak ajándékot.

sziszi1965 likes this.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Miért kéne javítani? Az eventhez 100 db kell, de aki akarja és akinek megéri, tovább folytathatja az ajándékokért. Én nem számoltam utána, de valaki tegnap kiszámolta, hogy az event ideje alatt mindegyik malom 448 db tápot képes lekeverni (turbómalom nélkül). Szóval ennyi denevért (2*448 ) lehet elméletileg megetetni.

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor én nagyon jól állok, már csak 881 denevért kellene megetetnem:D:D:D;).

Thread Status:
Not open for further replies.