Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Meghoztam az első 100 eredményét.
    - 80 000 CSP
    - 220 000 BTP
    - 150 000 TP
    - titokfa 1db
    - díszes urnacsokor 4 db
    - démoni bokréta 6 db
    - turbótrágya 1 db
    - RA csatni 3 db
    - farmkupon (3 ó) 2db
    - farmkupon ( 1 ó) 2 db
    - Farmkupon (48 Ó) 1 db
    - titokól 2 db
    - szupertáp (1 db) 4 db
    - farmkupon (12 ó) 1 db
    - szupertrágya (2 db) 2 db

Alapvetően tetszettek a nyeremények, különösen a kuponok, bár a titokcuccokat keveselltem, titokfából pl csak egy akadt a 100-ból.... meg nem kaptam AB-t sem :( Igaz, azt a múltkori hasonló jellegű eventnél sem kaptam az első 100-ból, úgy hogy próbálkozok tovább... :D :D :D Mindenkinek további jó denevérkajáltatást! :D :D :D

2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Hurrá lett egy kacscsőrűm szuper

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratula! Nekem is jól jönne. Tegnap befejeztem az eventet és a másik gazdakörire hajtok, viszont csak csináltam még 10 denevérnek élelmet. Az 1-9-ig ismétlődött az 5 ezer CSP,TP-BTP,már éppen morogtam,amikor a 10. 2 aranybanán lett.Nagyon örültem neki, de a kacsacsőrünek jobban tudtam volna örülni,mert egy sincs belőle.

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

újabb 4-el jöttem jött 1 12 órás 1 3 órás kupon 5000 ilyen olyan tp :D én végig ezt fogom csinálni etetem őket keverek termelek :D ha nem jöün be Ab akkor el lehet gondolkozni hogy nincs jól beállítva 1:900-hoz esélynek kéne rá lennie

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ezt levezetnéd, hogy számoltad ki?:D:D;):p

_Cygnus_, sziszi1965 és inanna11 kedveli ezt.
  6. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ellenőrizni a megnyert ajándékokat?

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

448+448=892 kerekítettem 900-ra :D

modik megtudnák nézni de 100+ ajándékot feljegyzetelni kíirni ide hát... max az utcsó 2-3-at leírják :D

_Cygnus_, sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ja, ha csak úgy nem:D az más, így már hiszek NekedxDxDxD;).

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A farmon nincs utólagos ellenőrzésre lehetőség.

_Cygnus_, anita219 és sziszi1965 kedveli ezt.
  10. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Kész lettem, de egy darab aranybanán még véletlenül se jött, pedig nagyon vártam.:(

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem kell ;) de aki szeretné, még tovább etetheti a denevéreket ;) Miért is kéne javítani a kiíráson....? Nyugodtan abbahagyhatod 100-nál is :p

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Az event leírásban van, hogy lehet etetni a denevéreket további ajándékokért.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszönöm.Azért kérdeztem,mert néhány denevér etetés után nem jött kis ablak. Az előfordulhat,ha túl gyorsan és sokat etetek,akkor nem kapom meg az utána járó ajit ..... :(
    Hát,most már oda figyelek.Ajánlom másnak is a lassabban etetést.
    Egyébként az aránnyal meg voltam elégedve,viszont a 100 után rámegyek a biztos kitehetőre.

Kukori.és.Kotkoda és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

újabb 8-at adtam nekik 2 szupitáp 10000 tp*2 2*48 órás és 3 órás farmunkás :) imádom :D ui ja és a démoni bokréta lemaradt :D

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az ajándékok minden esetben megérkeznek. Tételes listát a supporton kérhetsz.

16. anita219

anita219 Fórum mestere

Az nagyon jó,köszönöm. Megyek és írok neki.

17. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

AB még véletlenül sincs.

apuci30 kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

valakinek már összejött de én a BTP-nek jobban örülök ma már két szintet léptem a bahán és még hol van a nap vége :)

kekmaci75, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sőt hol van az event vége .... Rengeteg szusit etethetünk meg addig még a kis denikkel ...

20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Rossz döntés volt. Sokunknak okozott, okoz és fog okozni kellemetlenséget, kényelmetlenséget. Nem ez az első és - tartok tőle - nem ez az utolsó, ahol a gyakorlat mást mutat, mint amit elméletben és íróasztal mellett kitaláltak. Ha a játék a játékosokért van, az ilyeneket lehetne legalább utólag korrigálni, hogy minél kevesebb keserű szájízünk legyen. A malommal is kénytelenek vagyunk megalkudni, pedig az is rossz döntés. Sokkal többet macerázok azóta, hogy mit hogyan álljak neki keverni, mint régebben, amikor csak 4-5 percnyit veszítettem egy keverésközi leállítással. Sokkal többször áll is a malmom, amikor nem tudom kicentizni. Értelmét azóta sem látom ennek a megszorításnak. Merem remélni, hogybennmaradnak ezek a sorok...
    Megetettem az utolsó 42 db-ot. Nem lett olyan nagyon jó, mint fentebb többeknek: 2x1 sztáp, 1x2 propellertrágya, 2x1 ó, 1x3 ó kupon, 1 csatni, 1 démoni, 1 urna, 1x2, 1x5 szcsöpp, 1 fa, 1 ól (13 db). A többi TP, CSP. A BTP-nek szoktam jobban örülni, lévén nekem 3 millió TP a szintlépés ... Igaz, hogy ebbe kevésnek látszik, akármennyit öntök bele, de azt nem kell letermelni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.