Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor a kuponok hozzád mentek nekem meg nem hagytál eddig csak 160 órányi kupim van :) bár a titkok hozzám jönnek :)

Kukackukac és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

16 denit etettem meg ismét:

2x 5000 TP
    1x 10.000 TP
    2x 5000 BTP
    2x 10.000 BTP
    2x 10.000 CSP
    1x 5000 CSP
    1 db KK turbótr.
    2 db szupitr.
    1 db 3 ó Mkupon
    1 db "Rió" talányos fa
    1 db "Lant" talányos teny.
    1 db Díszes Urna

Még nem adtam fel azt a reményemet, hogy kapok majd AB-t is, ezért etetem a deniket tovább.;)

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

holnap délelőttig van esélyed rá :) sikerülni fog

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Fülig ér a szám :D Kivifészek boldog tulaja lettem :inlove: az aranybanán elkerült, /valahogy nem is birizgálta a fantáziámat igazán/ :p kb. 3x 100 Denit etettem meg :) lett kakasom,2 sünöm, békám...., bár mindegyikből van szép számmal, örülök neki :)

Kukori.és.Kotkoda, alpha58, Gio és 10 más kedveli ezt.
  5. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok! Végre beértek a titok ólak és titok fák
    sárga tehenészet, mosómedve, retró hód++, egér, narancs disznóól, gólya, és aminek nagyon-nagyon örülök, mert még egyetlen darabom sem volt kacsacsőrű emlős.
    Nagyon buli ez az event.
    a fák: mandula XXL, datolya XXL, citrom XXL és XL, alma XL, bodza XXL. Az XL-ek elférnek a raktárban, az XXL-ket kiraktam.
    Még keverem a kaját a deniknek 39 db-ot, majd reggel megkapják, amit még termelek növényt az már megy a gazdaköribe.
    délután 35 db kaja lett kész abból kaptam még titokólat és titokfát, amit reggel rakok ki, kupont 3 órást, 12 órást és 48 órást, RACS 3 db-ot, szupitápot, BTP 10000 4 db, 5000 TP 9 db, démoni bokréta 2 db, urnacsokor 4 db,5000 BTP 2 db.
    Remélem sokszor lesz még ilyen tipusú event.
    A svájcinál végre sikerült a kivi, most a kacsacsőrű. Nagyon elégedett vagyok a kapott ajándékokkal. Köszi BP

6. csigello

csigello Utánpótlás-írogató

titok ólból kivi és kacsacsörü is lett.

Kukori.és.Kotkoda, Szama, Gio és 11 más kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Az utolsó előtt kör eredményei:
    5x 5000 CSP
    2x 1 szupitáp
    1x 10.000 TP
    2x 10.000 BTP
    1x 2 szupitrágya
    1x 3 szupitáp
    2x démoni
    2x titokfa
    2x 3 órás kupon
    1x 1 zokni
    2x 10.000 CSP
    1x 12 óra kupon
    1x 5000 BTP

33 termelődik reggelre.

Gio, _Cygnus_ és apuci30 kedveli ezt.
  8. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Na és akkor itt stop.
    Először is elnézést, hogy ilyenbe beleszólok de nem tudom megállni. Sajnos, nem sajnos ez a "modor" régen nem volt jellemző erre a fórumra. Közel 4,5 év után nagyon sokat változott mind felépítésében, mint rendszerében a dolog. Értem én, mire valók a külön témának moderátorok által nyitott topicok. Ezekért, az event ismertetőkért és a fórum hozzászólásainak (pénzbeni, tárgybeli) juttatás nélküli moderálásáért szerintem nekünk, Gazdáknak kell köszönetet adni a moderátoroknak. Ezzel alapján teljesen egyetértek,de. Van egy event, jelen esetben ez, ahol a tapasztalatokat lehet megvitatni. Értem én, hogy erről "kell" - inkább lehet - itt beszélni, de szerintem az ilyen röptében hozott újítások és kisebb szösszenetek miatt felesleges átmenni máshova, hisz ez ugyanúgy kapcsolódik ehhez, mint az,hogy ki mit nyert. Tudom, a fórum használata kiváltság,nem jog. Mi élünk ezzel a jogunkkal, lényegében Mi, gazdák éltetjük a fórumot. Itt a lényeg: nem kell mindet karóhoz kötni, ide oda szaladgálni. Nyilván túlzás, hogy azt mondom ezzel, hogy az event-trágya változása nagyban hasonlít a szomszédkeresés-event mechanikához. De kérem: ha mi írjuk a közösség számára az észrevételeket, tapasztalatokat azok egy része a jelenlegi témában is elfér. Mégegyszer: nem kötekedés, saját vélemény, amit jó lenne megfogadni.

kovacstne, Pharmer500#2, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Eddig nem írtam eredményekről, most csinálok egy gyors összesítőt. 300 jóllakott denevér nagyon hálásnak bizonyult (milyen jó a nyugdíjas nagymamáknak, van idejük) :)
    A teljesség igénye nélkül:

Több mint 500 ezer TP;
    több mint 400 ezer BTP;
    több mint 500 ezer CsP;
    11 titokól;
    20 titokcsemete;
    225 óra farmmunkás kupon;
    2 AB és
    mindenféle gyorsító, szaporító csupacsoda.

A titkosokat végül mégis kiraktam, eredmény valamikor éjfél után. (Arról még beszámolok, biztos vagyok benne, hogy szerencsés szériám van!) :music:

Volt egy kedvenc denevérfészkem a malom mellett a jobb oldalon. Ott kaptam a legtöbb "igazán örülök neki" ajándékot. Persze az is lehet, hogy mivel az elején volt ott egy-két szuper nyeremény, puszta babonából ott etettem a legtöbbször. :inlove:

Brigi031976, Gio, kisszakács75 és 6 más kedveli ezt.
  10. Gteri

Gteri Utánpótlás-írogató

Szia nagy farmomon nem kaptam ab-t 95-ös szint kis farmomon kaptam 4 AB-t 92-es szint szerintem mindegy milyen szinten áll az ember, de azért jó kis event ez adja a farmmunkás kuponokat , titokfákat és a titok állatokat igaz még nem raktam ki őket ezen a szinten nem igazán jó a felhozatal, nem akarok több birkanyiró állomást és hódot mert az mindig van

kovacstne, Kukackukac, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Hát...ismét köszönöm.
    Ugyanezt gondoltam én is, ezért is írtam, hogy dehogynem kapcsolódik akár ehhez az eventhez is, és ha épp itt tartózkodik a közösség, akkor itt szeretném felhívni a figyelmüket valami olyan változásra, ami egy nap után sokunkat érint.

kovacstne, csopke1, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

lassan a finshbe kanyarodunk még kb 40 mára belefér és holnap a finishbe terveim körül még az éjszakai kavarással 150 belefér :) nagyon jó kis event most jött egy 12 órás kupon csp meg urna
    beért egy titokfa narancs xl jött :)

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    taga1 és Cyra65 kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia apuci30:))

Köszi és mondhatjuk, hogy a fáraó átka kerüljön el minket, ne az arany banán:D!

Szia:))

Igen, gondoltam, hogy nem osztogatják az arany banánt olyan sűrűn, mint nátha idején a papírzsepit, de azért örülnék, ha legalább 1 vagy 2 AB nálam is landolna, hiszen 200-as szint felett már elég sokat kell BAházni, hogy a következő szinttel megkapjuk az 5 AB-t.
    Ráadásul legutóbb Valdemár barátunknál sikerült kiváltanom az XXL Moringafát, és 24 AB kell még a kiváltásához.:p
    Még 10 perc és beérnek a talányos ólak és fák, majd megírom, mik lesznek, persze csak akkor, ha lesz mire büszkének lennem, ellenkező esetben elsunnyogok és nem írom lexD!

14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

titokólam narancs kecske újabb 4-ből jött 5000csp titokfa bokréta meg 1 szupitáp :) kérik a vacsit

Cyra65, Kukackukac és Muci-farm kedveli ezt.
  15. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

helloka kuldjetek mar erre denevereket,delutan nemjonnek ,idaig etettem oket rendesen.kilepes stb megvolt.jo deni-etetest mindenkinek

16. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Nagyon szerencsés vagy, nekem eddig 4 titok ól jött össze és ebből 2 kivi lett, úgyhogy én sem panaszkodom, kaptam elég sok farmmunkás kupont is, ennek még külön örülök, mert én nagyon kényelmes vagyok:p

Gio, csopke1, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Ismét jó móka volt:D. Kb. 200 denit etettem meg, ezek lettek belőle:

300000 TP, 260000 CSP, 220000 BTP,
    6db talányos tenyészet / reggel hozom az eredményt/ :inlove:
    3db talányos fa,:inlove:/ reggel hozom az eredményt/
    1db 48 órás kupon, 2 db 3 órás kupon, 9 db 1 órás kupon:inlove:

4 db démoni bokréta, 4 urna, 1 csatni, 8 szupertáp, 12 szupertrágya, 12 turbótrágya.
    AB-t most nem kaptam, de így is jól szórakoztam és örülök a hasznos ajándékoknak. Keverek még 40 szusit hátha...:D

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Tedd be a pipát a denevérekhez.

Kukori.és.Kotkoda és Baby72 kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:))

Lehet, hogy pipa leszel, mégis megkérdezem, hogy kipipáltad-e a kis négyzetet, ami a Rémséges etetés fülön van?
    Ellenkező esetben nem jönnek a Denik.

Jöttem az eredménnyel, nincs sunnyogásra okom, mert a 2 ólból az egyik Kakas lett és lássatok csodát, mellé kaptam egy narancs tyúkólat, csakhogy a kakasok ne érezzék magukat olyan egyedülxD.
    A "Rió" fákból lett: XXL Mandulafa, Kökénybokor, Kowhai és egy XL Bodza. Nagyon jókat kaptam, nem panaszkodhatom:)

20. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Elvétve kaptam titokzatos fákat és ólakat.
    Most ezek ismertetése következik:
    • Retró hódvár ++
    • Egérlyuk
    • Egérlyuk
    • Vakond
    • Citrom XL
    A vakondnak örülök, nekem az még nem volt.
    Lassan ki kéne tenni ezeket valamelyik területre,
    mert kiviből is szereztem 2 db-ot, az is megéri ám.
    Este még biztos aratok, reggel meg korán kelek, de
    aratok, viszont nem tudok majd holnaptól a végéig
    etetni. A részletekkel egy kis idő múlva megint itt.

Baby72, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.