Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok.
    hajnali 1:00 után 34 szusit adtam át a deniknek.
    kaptam 5 titokólat és 1 titokfát.
    több mint 150 csokor után (ezt az éjjeli 34-et leszámítva ) nem kaptam ennyi titokólat,mint most éjjel. :)

Gio, Cyra65, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
  2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

KA-CSA-CSŐ-RŰűűűűű, salla-llalla-lááááááááá :music::inlove::D

hóóvirág, Szama, Gio és 14 más kedveli ezt.
  3. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Mindenkinek!:):)
    Vidáman indult a napom az utolsó deni-aji titok ólakból lett nekem is végre kacsacsőrü:inlove::inlove:
    és még kaptam 1 kivit is!
    Ezen kívül a munkás kuponoknak is nagyon örülök ( az 1 órásból sikerült vagy 10 db-ot szereznem a többiből is néhányat). Ha nincs event úgyis komfortra vetek ilyenkor napi 1 belépéssel ha nincs időm sokat segít az 1 órás munkás is!
    Sok jó meglepit a deniktől azoknak akik még szorgalmasan etetnek!!!;)

hóóvirág, Gio, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Gyors összegzés következik az utolsó leadott bónuszok miatt. Összesen még 80 sikerült gyártani.
    Tehát következzenek a nyeremények:
    • 1 X 1 Szupertáp
    • 1 X 2 Aranybanán
    • 3 X 1 KK turbótrágya
    • 3 X 2 KK szupertrágya
    • 1 X 1 Barkácsdoboz XXL
    • 16 X 5.000 TP
    • 12 X 5.000 BTP
    • 14 X 5.000 CSP
    • 3 X 10.000 TP
    • 4 X 10.000 BTP
    • 2 X 10.000 CSP
    • 2 X 1 "Rio" csemete
    • 3 X 1 "Lant" tenyészet
    • 2 X 1 RA csatni
    • 1 X 1 Démoni bokréta
    • 2 X 1 Díszes urnacsokor
    • 2 X 1ó farmmunkások
    • 6 X 3ó farmmunkások
    • 1 X 12ó farmmunkások
    Összességében nekem minden szériám megérte, AB-t is kaptam 6 db-ot.
    Most a végén a rengeteg farmmunkáskuponnak örülök, lesz mit használni.
    A tenyészetet és a csemetéket kiteszem, majd meglátjuk, de azt már nem
    tudom kiírni sajnos ide. Itt vannak a tegnapi eredményei:
    • Békató
    • Gólyafészek
    • Őszibarackfa XL
    • Fenyőfa XXL
    • Kökénybokor
    Jó hír, lett a végén egy kökénybokrom. Még egy érik, szeretnék egy
    Kowhai fát. Tudom, nem szabad ennyire önzőnek lenni, de elég jó
    ára van a piacon. Illetve van még egy ólam, hátha kacsacsőrű...

Én végleg befejeztem, nem lesz több idő aratni/vetni.
    Találkozunk délután a Szülők napja topicban. Sziasztok!
    (Összesen leadott horrorszusik száma: 380)

hóóvirág, Gio, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  5. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Jó reggelt!

Imádtam ezt az eventet!!! Még több ilyet-)) AB ugyan nem lett de rengeteg minden köztük 2 és fél szintugrás Bahin. Kacsacsőrűű:)

Gio, LBetti, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  6. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szép jó reggelt!Az utolsó 48-ból kaptam még 2 titokólat,2 titokfát,és annyi BTPT-t,hogy másodszor léptem szintet a bahán most már 194 -es vagyok !Köszi BP a sok ajándékot!;)További szép napot mindenkinek!És sok sikert annak aki tovább küzd!

LBetti és ada77201 kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Odaadtam a lekevert 60 tápot a denevéreknek, bárcsak ne tettem volna, mert az csak feltette a pontot az i-re a trágyaváltoztatás után.
    Az ismételt próbálkozással annyit értem el, hogy fel kellett keljek az éjjel aratni, hogy ki tudjam váltani a második kitehetőt. Ha nem jön semmi közbe, akkor másfél óra múlva meglesz...igaz, örömet már nem fog okozni.

hóóvirág, Gio, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép jó reggelt,
    A kakaska megérkezett, de valahol elengedte a kakacsőrű kezét/lábát/farkát (?) és az szépen elkóborolt. Helyette jött egy békew, macska és egy piros strucc. Örvendek nekik a cica és (már nem is tudom hányadik) is jól elfér mellettük. Még érik egy titokól, reménykedem. :) Etetgetem még a deniket, de ma reggel inkább a btp/tp/cs-re van ráállva. Még adott néhány 1h kupont és 3 csatnit.
    További eredmények később, ha még belefér.
    Fel a fejjel Cygnus, legközelebb jobb lesz. Rossz szériát fogtál ki, sajnos.

Gio, ada77201, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

Sajnálom, hogy nálad nincs olyan sikerélmény, mint sokunknál.
    A szigeten nem léptem szintet, csodáltam is volna xD, de közel 500 ezer BTP-vel azért lecsökkentette a 3,2 milliós csíkot, viszont kaptam vigaszdíjként 2x2 AB-t.:)
    A ma reggeli etetés még nagyon sok kupont, XXL barkácsot, titokólakat és fákat adott, de hogy mi fog belólük kifejlődni, azt csak pár nap múlva fogom megtudni a szülős event után.

hóóvirág, Gio, Linden és 4 más kedveli ezt.
  10. wik161

wik161 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Etetésnél kaptam 1 talányos tenyészetet(elvileg),de nincs az eszköztáramban.Tudja valaki hol lehet megnézni a megszerzett nyereményeket?

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a nyereményedet egy ki, majd belépést követően keresd az ólak menüt megnyitva.

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ja, én is kaptam 2 db 3 órás kupont, amit inkább gúnyűzésnek érzek, miután mások írták, hogy hány száz óra kupont szedtek össze.
    Kiváltom a második kitehetőt, de elkezdek egy másik játékot. Már nincs kedvem kivárni, míg a trágyadomb le meg felvitele helyett arra fogják az energiájukat fordítani, hogy egyformán állítsák be a nem kevés szervert.

hóóvirág, Pandapoc♥, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Kedves Noci! Közhelynek hangzik, de őszintén hiszek benne:: örülni mindig érdemes! :)

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Imádom ezt az eventet már készülök a szülinaposra de még készül egy pár szusim azt még odadom a denevéreknek mindegy mit ad érte ennyit egyszerre még soha nem haladtam és elég sok kupont is kaptam. Köszönöm ezt a jó játékot

anami1980, Jucus1949, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  15. -ericat-

-ericat- Junior szaki

A szörnyágy csak TP-t ad. Az ismertető szerint csatnit meg urnát is kéne adnia, nem?

16. wik161

wik161 Fórum-zöldfülű

Már próbáltam többször ki-be lépni,frissitettem is,de nincs benne

17. Laboviti

Szia!

Szörnyágy
    Tulajdonságai:
    Minimum szint a kihelyezéshez: 2
    Kihelyezhető: Minden területen
    Területigénye: 1x1
    Érésideje: 10:00 óra
    Amit ad: 450 TP (szigeten BTP)

18. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

19. wik161

wik161 Fórum-zöldfülű

wik161
    ID: 52739524

20. dereret

dereret Fórumőrült

Ne törj már le ennyire. A trágya meg még nem egy lefutott játszma, de ha mégis, akkor onnan folytatjuk és úgy, ahogy a változtatás előtt volt, kis curikkal.
    Olvasom én is a kacsacsőrúeket és egyéb jobbnál jobb titkosakat, tenyésztéskor a sok aranyos állatot, de úgy vagyok vele, hogy egyszer hozzám is be kell majd kopogtatnia a szerencsének. Kivárom ! Nem tudom mennyi idő, de kivárom.xD
    A szerver az már egy másik dolog. :cry:

Pharmer500#2, hóóvirág, icus08 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.