Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ma 07:23 órakor "Rio" talányos csemetét kaptál ajándékba a denevérektől.

2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! a reggelem nagyon jol indult 52 etetesbol kaptam 1x 2AB meg sok mindent , vegre megtort a jeg es a denever adott aranybanant :) juheeeeeeee , most megyek ciganykereket vetni :)

3. conce47

conce47 Aktív író

Ne légy ennyire negatív :) nekem sem lett több száz óra kuponom, de kaptak elég sok 1 órást, rengetek tp-t, btp-t s ami szinte hihetetlen a 6 db titokólból lett egy kacsacsőrű is !!! Ha csak sima horror event lett volna, mindezt nem kapom. Tehát köszönet érte :)

4. wik161

wik161 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segitséget,akkor félrenéztem.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az event végén teszem ki a titok csemetéket és ólakat eddig egy egy tucat van mindegyikből ... A következő kezdésére megérnek .... Kacsacsőrűt és kivit szeretnék ... Fából meg xxl bármit .. esetleg a jó árfekvésű gyümölcsöt adó újakból néhányat .... Szóval nincsenek nagy igényeim ;)

Cyra65 and _Cygnus_ like this.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Nóci:)))

Sose búsulj, nekem a múltkori nyuszis ajándékosztogatós eventkor volt olyan szériám, mint most neked.
    A mostanin hiába vártam, nem jött AB, sebaj, annál több BTP-t kaptam.
    Mondjuk azt én sem értem, hogy miért kell ennyit variálni (majdnem azt írtam, hogy s...rozni)a trágyával, teljesen megőrül az ember, hogy azon kell morfondírozni, hogyan építsünk belőle egyre nagyobb várat.xD

Na de térjünk vissza a Denikhez:)
    Az éjjel kikevertem még 29 szusit, íme az eredmény összesítve:

65.000 TP
    45.000 CSP
    50.000 BTP
    1 Szupitáp
    1 Díszes Urna
    1 "Lant" talányos teny.
    1 db 1órás és 3 db 3órás Munkáskupon
    1 RACS

Délutánra megyek dolgozni, így csak este 8 után tudok jönni, elég nagy önuralmamba telt, hogy ne arassak le, kíváncsi vagyok, mennyi felröpi jön... de ez már egy másik téma, találkozunk este, szép napot neked Nóci és a többi Gazdatársnak is;)!

7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Nagyon jó játék volt! Különleges ólakat nem kaptam de xxl szerszámost igen kettőt. A tapasztalat pontok sokat értek a Bahán kétszer léptem szintet. Többször elfogadnám ezt a mókás eventet! Köszönöm!Illetve jöttek ólak gólya, egér.mosómedve.

Gio and Cyra65 like this.
  8. Szabb76

Szabb76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Meg kell hogy mondjam, idén ez volt a legjobb és legtöbb ajándékkal járó esemény (nem event, mert jobban szeretem a magyar nyelvet :) )! Sikerült két szintet (szinte) csak btp -ből összehozni, 36db munkáskupon, 11 tenyészet, 18 talányos fa... Végre gratulálni tudok a fejlesztőknek és nekünk, farmarany nélkülieknek is sikerült egy nagyszerű élményt szerezniük! Graaaat! ;)
    UI. Még több ilyet! :p

9. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok! Befejeztem a denevérek etetését , közel 400 etettem meg , az eredmény szuper.
    10 Rió talányos fa, 6 lant talányos ól. (ezeket majd később rakom ki) és még sok -sok minden jó !
    Szuper event volt, sok hasonlót.

MamaMeseKertje and Cyra65 like this.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezt a trágya változtatást leszámítva ... úgy érzem folyamatos az előre lépés a játékban ...
    Persze néha élvezzük ilyen olyan hiba hatását ... lásd malom ... s ha vége ..... morgolódunk mert megjavították ...
    Imádom ezt a játékot ... A kevesebb illetve kisebb s...ar kupac miatt nem vagyok hajlandó mérgelődni ... max lemondok a potya csp-ről ... majd bizniszelek mással :)

11. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia! Ezt nem tudom de azért nagy meglepi volt! Sok sikert a kezdődő eventhez!

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

reggel megetettem 50 denevért még 6-7 deni fog enni kapni reggel a menő a kupon volt meg két titokfa tehát nagyon érezhető volt a vége hogy megtelt a gyomruk kb 500-600 éhező denevérnek okoztam örömet vagy ők nekem :D reménykedek még egy bahás szintlépésbe de has nem a bahás célom meg van és összejött sok sok szintlépés vagy 6-7 :) de már lelkileg készülök a délutáni eventre ott is meg van a menetrend mit merre csinálok

13. békácska

békácska Junior szaki

Sziasztok! Nagyon tetszett ez az event is!Rettentően jó ajándékokat kaptam,kicsit több,mint 100 denevért ettem meg,de csak ateljesség igénye nélkül írom,hogy 6 db egy órás, 9 db 3 órás, 1db 12 órás és 1 db 48 órás munkáskupont kaptam.Szintet léptem a szigeten is és a farmon is(jóó nem sok hiányzott már egyikhez sem,de akkor is :D)Kaptam titokfákat,titokólat,bár nem fejlődtek ki belőle hatalmas ritkságok,de így is örültem nekik.Démoni bokrétából egy egész esküvői dekorációt ki tudnék hozni,és néhány díszes urnacsokor is kerülhetne az asztalokra...:) Röviden...nagyon tetszett az event,remek ajándékokra tehettünk szert ismét:)

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Fura módon én is egészen sok kupont kaptam, ahhoz képest, hogy az ilyen jellegű szerencsefaktoros játékokban nekem nem sok szerencsém van. :) Kb. 140 etetésből kaptam 8 db 12 órás, 2 db 48 órás 3 db 1 órás és 2 db 3 órás kupont. Továbbá 5 rió titokfát és 4 lant titokólat. Kaptam még egy nagy barkácscuccot, 3 démonit és 4-5 uránt. A többi TP, BTP és CSP.
    Viszont azért nagyon mérges vagyok, mert lerövidítették a Telihold eventet, ha jól emlékszem 14 óráig volt meghirdetve. Szépen kiszámoltam, hogy pont meglesz a Kerberoszhoz való. Hát erről ennyit. Ezek a kis apróságot engem is jól felbosszantanak. Ezt előre végig lehetett volna gondolni.

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Kis összesítés a végén:
    kb. 300 szusit kaptak a denevérek.

5 xxl barkács
    8 titokfa(xl citrom, xxl citrom, xl tölgy, xl bükk, xxl birs, xxl mandula, xxl sbarack, japán naspolya)
    9 titokól( 2 egér, 2 farkas, mosómedve, sárga tehenészet, piros tyúkól, 2 kacsacsőrű...így már 4 van)
    6 csatni
    12 bokréta
    10 urna
    174 óra munkáskupon:D
    rengeteg pont és pengő, ezeket nem írtam pontosan, de a bahán 3 vagy 4 szintet léptem és a farmon is a szintlépés közelébe kerültem, a pénzből szépen haladtam a kincses III. feladatsorral, szóval:

Köszönöm Nektek, vicces kis denevérek! Hiányozni fogtok!:inlove:

16. Linden

Linden Fórumprofi

Üdv néktek játszótársaim! :)
    A második (utolsó) 50 etetés:
    45000 Btp
    1 csatni
    1 urna
    2 sz.táp
    1 titokcsemete
    3 démoni
    3 titokól
    1*1 ó. munkásk.
    2*3 ó. m.
    1*12 ó. m.
    1*48 ó. m.
    1*2 AB!!-no, a legvégére ez is megérkezett :D Ezen a ponton éreztem, hogy "Itt a vége, fuss el véle!" ;)
    Totemkármen is ott figyel már a kincsesen, így nálam teljes a boldogság :inlove:

Nóci! nagyon sajnálom, hogy ez az event ennyire elkeserített téged :(, de a két kitehető igazán szép teljesítmény! Nagyon ügyes vagy! Legyen benne örömöd!! :)

17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Utolsó 40 etetésből lett :
    70000 CSP, 60000 TP, 95000 BTP,
    1 db 48 órás kupon, 1 db 12 órás kupon,
    7 db szupertáp, 2 db démoni bokréta, 1 db díszes urnacsokor, 1 db kk turbótrágya.

tegnapi titkosok: narancs kaméleonlak, retró hódvár++, piros disznóól, galambdúc, gólyafészek, farkasbarlang.
    2db xl citromfa, 1db XXL őszibarackfa.
    Kb 240-ből nem kaptam AB-t, barkácscuccot, semmi újdonságot / kacsacsőrű emlősöm, még nincs /, mégis elégedett vagyok, örülök az ingyen kapott hasznos dolgoknak és főleg annak, hogy közben jól szórakoztam , mert nekem ez a lényeg !

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    mai etetés Tp, és Csp:)
    titokosok: kacsacsőr, Kowhai fa, xxl-es mandulafa:inlove:
    még van hat fa,de csak egyesével ültetem,mert így sokáig emlékezhetem a kis jószágokra:D:D
    még lesz egy köröm,de azt már csak megszokásból8)

19. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép jó napot mindenkinek!
    Az előző hozzászólásokhoz szeretném fűzni, nagyon tetszett ez a denevéres etetés is. Sokkal jobb kedvvel játszom az ilyen játékokat,igaz nem sok etetést tudtam a munkám végett termelni,de izgalommal vártam az eredményt. / nem hiába /
    Köszönet a játékért és aki kitalálta ezt a remek lehetőséget.
    Tercsi

20. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Még 4 denevért fogok megetetni, de mivel vége lassan az eventnek, így az eredményeket nem sikerül összesítve leírnom. Ráadásul teljesen nem voltam képben a ma kezdődő szülők napja eventtel...így siralmas felröppenő mennyiséget fogok produkálni..:(...nem értem miért nem lehet csúsztatni a dolgokat, miért kell egy napra rakni a dolgokat...mondjuk talán a feléig el fogok jutni az eventnek, mert hétfőtől nem tudok gép előtt lenni, remélem, hogy ki tudom szedni az eventből azokat amik nekem kellenek. Gyorsban megnéztem mi kell hozzá, a fatermések és növények megvannak, viszont nagyon soknak tartom a két felröppenőt, főleg hogy összesen 1200 db kell. No, de ez van...Aki még denevérezik annak kívánom, hogy legyen szerencséje!

Thread Status:
Not open for further replies.