Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is végére értem az eventnek az utolsó pillanatokban. Hoztam az összesítőt, nagyon jó kis feladat volt...sok-sok ajándékkal. Köszönöm BP-nek, máskor is lehetne még hasonló:)
    195 e Btp
    270 e TP
    155 e CSP
    8 csatni
    10 urnacsokor
    10 sz.táp
    8 sz.trágya
    4 KK turbó
    4 KK szuper trágya
    3 titokz.csemete
    8 démoni
    5 titokz.ól
    227ó munkásk.
    2 AB :p
    Nagyon bízok benne, hogy az event alatt még nem kezdik el a karbantartást, mert még keveredik pár táp a kis deniknek, van pár kis huncut akik csak most szeretnének enni az utolsó egy órában;) s mivel olyan kedvesen osztogatták a szívecskéket nem tudom megvonni tőlük az utolsó falatkákat:inlove:

hóóvirág, csopke1, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is hasonlóképpen leszek a feröppenőkel kevés lesz..eddig etettem a denevéreket...de még most is boszikorsót ültettem:) de meg lesz már kerebosz...de megérte az áldozat a denevérekre:)
    12 titokfa 8 talányosól 4- vagy 5-ször 2 AB ez nekem húsvétiban nem volt....és a rengeteg kupon CSp Tp. Bahán is elértem a 204 szintet. Úgyhogy jöhet az anyáknapi event:oops:...lehet nemesített hagymával kezdek:) Jó eventet mindenkinek.

csopke1, Marika312, dereret és 2 más kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Engem a banánok végig elkerültek, most utolsóként kaptam 2 db-ot. El kell mennem, így az utolsó órát nem tudom kihasználni :( Elégedett vagyok ezzel az eventtel.
    Szama!
    A 2 felröpi nem egymás után, hanem paralel jön, tehát a 800 db-ot kell figyelni szerintem. A horror csak az alapszántón megy, a másik kettőn lehetett készülni hosszú cuccokkal. Egyébként nekem a melóm tesz be mára és holnapra, majd hét végén nemesszekfűzöm egy keveset. Általában 3-4 kört szoktam rászánni, úgy elég a felröpi.

hóóvirág, csopke1, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  4. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

Kérdezném a Moditól, hogy merjünk-e 10 óra után még ültetni? Vagy már ne reszkírozzuk? Van-e info arról, hogy az event ideje alatt nem teszik be a karbantartást? Köszi a választ!

csopke1 és szellorozsa kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!
    nagyjából összesítettem a nyereményeimet 500 etetésből 1 millió ftp 570ebtp 1millió csp
    300 óra farmunkáskupon 30 urna 25 démoni 18 titokfa 12 titokól fákból japán naspolya a többi fejlesztés ólból fejlesztések jöttek ki 2 macskaház vakondlak gólya ami említésre méltó 20 szupitáp 45 szupitrágya 20 zokni 10 repcsi :) ha lesz 11 után fórum akkor még megírom az utolsó 20 etetést ami 10:48-ra készül el élveztem az eventet

anami1980, hóóvirág, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Marika312, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  7. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Még egy kis számolgatás: amíg denevértápot kevergettem a malomban, nem tudtam szupertápot készíteni. Viszont annyi szupertápot kaptam, amit - fürgemalom nélkül - több mint 10 napig kevergethettem volna.
    (Tényleg, mikorra várható fürgemalom akció? Már nagyon hiányzik...)

Pharmer500#2, hóóvirág, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók, eventek kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

250 denit etettem meg.Sajnos banánt ennyiből sem kaptam.A titok ólak sem adtak semmi különlegeset

10. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

Nagyon tetszett a "Rémséges event"...Szuper jó ajándékok repkedtek a levegőben!!!!

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hurrá megkaptam a második banán párosomat ...
    380 szusit adtam a denevéreknek :) Bőkezűek voltak ... Köszönöm .

12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

409 denevért etettem meg az eredmény:
    20 szuper táp
    1x 2 AB
    12 db Kacsa Kata turbótrágya
    4 db Kacsa Kata szupertrágya
    26 db szuper trágya
    3 db XXL barkács
    505.000 tp
    610.000 Btp
    480.000 csp
    Rio talányos csemete 10 (8 beért 7 db XXL fa 1 XL )
    Lant talányos tenyészet 12 (9 beért: kakasülő, 3 db retró hódvár, gólya, béka, vakond, pulykaól piros, szamár narancs)
    6 db Répás almás csatni
    17 db Démoni bokréta
    21 db Díszes urnacsokor
    Munkás kuponok:
    16 db 1 órás
    11 db 3 órás
    9 db 12 órás
    6 db 48 órás
    Összesen: 445 óra
    Mindenből kaptam szóval nagyon örülök a nyereményeknek főleg a baha tp-nek :D

13. méhike79

méhike79 Junior szaki

Sziasztok. Nagyon tetszett a játék. Sajna keveset tudtam gép előtt lenni, melóztam, jött a vihar... áram nuku... internet fél napig nuku. :( mégsem vagyok elkeseredve. 149 denevért etettem meg, és minden egyes ajándéknak nagyon örültem. Kivétel nélkül. Jó játékot a következő eventhez is mindenkinek!

Gio, csopke1, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm. Nagyon kedves Tőled, hogy még az apróbetűs részt is figyelemmel kíséred. :)

hóóvirág és csopke1 kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

utolsó 20 etetésemből 3 kupon 2 12 órás plussz egy démoni bokréta a többi tp btp csp ja és 2 szupitrágya köszönjük ezt az eventet sajnálom hogy se kivi se kacsacsőrű de akkor is elégedett vagyok találkojunk délután :D

Gio, hóóvirág és Marika312 kedveli ezt.
  16. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    Gratula a készítőknek a remek,abbahagyhatatlan eventhez :)
    Nos egy gyors összesítő a részemről is : 1 farm:396 óra munkások,5 titok ól,10 farmos titokfa és rengeteg egyéb ajándék :)
    2 farm:2 AB,359 óra munkások,12 farmos titokfa,8 titok ól és rengeteg egyéb ajándék.
    Még sok ilyen remek eventet kívánok mindenkinek :)

17. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Jöttem én is eredményezni, 384 denike ezzel a sok mindennel lepett meg:

baha tépé: 560 000
    tépé: 525 000
    csépé: 440 000
    urna: 12
    Rió fa: 13
    szupitáp: 19
    szupitrágya: 29
    xxl barkács: 3
    RACSni: 13
    Démoni: 22
    Melósok: 224 óra
    Lant ólak: 13 ( 1 pink tehééééén!!!!! :)))) )
    KK: 14
    KK turbó: 11
    Aribani: 1*2 db

Köszönöm szépen én is az ajándékokat!!!

csopke1, Gio, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  18. Laboviti

Sziasztok!

A Teliholdas event befejeződött.
    Találkozunk a következő alkalommal.

19. vadócka69

vadócka69 Fórum-zöldfülű

Kedves Adminok!
    Ma délelőtt beadtam minden hozzávalót a Teliholdas Event Hollótenyészetébe, viszont nem kaptam meg a Hollótenyészetet.Miért?

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

csak az engedélyt kapod meg tenyészterepnél elérhető lesz a tenyésztés

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.