Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az eventet követően a rémnövények nappali üzemmódban gond nélkül learathatók.

Gio kedveli ezt.
  2. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Köszönöm, kedves Laboviti a válaszodat, de feltételezhetted volna, hogy a többévi játék alatt ezt már megtanultam. Már régen túl vagyok azon, hogy az éjszakai pihenésemet alárendeljem a játéknak.

glade kedveli ezt.
  3. Laboviti

Megértettem az álláspontodat.

Ám ahhoz, hogy ezt a "nyújtott" telihold időszakot eredményesen kihasználhassuk, a ma esti rémnövényes ültetést jól irányzottan kellene megvalósítani.
    Akár komfortföldes területen, hogy a szokásos éjszakai nyugalom után a leghasznosabb mennyiséggel "zárhassuk" a termelést az adott különleges növény esetében.
    Javaslatot tettem, aki tudja, hasznosíthatja.

hóóvirág, kisszakács75, Gio és 7 más kedveli ezt.
  4. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti ! Köszi a tanácsod,én megfogadom. A komfort még nem jutott eszembe,pedig jó pár éve vagyok már itt.

Gio és Agnesasszony kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    meg lett az első totemkármenem :inlove::inlove::inlove::inlove:
    hát nem volt piskóta megcsinálni,de most jöhet valami rövidebb,gazdaköri esetleg:music:

Gio, Marika312, fater030 és 2 más kedveli ezt.
  6. fater030

fater030 Junior szaki

huh még fél kanyar gülüszem pár 1*1-es légycsapó 2 kör koponyafa 1kör rémtök és ki van váltva a denitenyésztés :) estére meg lesz :D

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Laboviti, szép napot számodra !
    Javaslatod én is megfogadom, mindig ültetni szoktam a vége előtt, de a komfort Kiváló! javaslat. Örülök az event meghosszabbításának, így sokkal több növényt lehet letermelni és haladni is lehet a feladatokkal. Köszönöm, ilyen hosszabb Tholdas eventet kérünk még.
    Kérdezném, hogy a Tiszta boszorkányság felhősora mit ad ? köszönöm válaszod.

hóóvirág, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

kutyaszálló, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  9. fater030

fater030 Junior szaki

Szép estét!

Denevértenyésztés 1,5 óra múlva kész az első jégmadaram beérik és tudok venni egyenlőre úgy néz ki utolsó titokólat :D

kutyaszálló és kisszakács75 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Sziasztok!

A Teliholdas event befejeződött.
    Találkozunk a következő alkalommal.

11. Laboviti

Sziasztok!

A Telihold event elkezdődött!
    Ahhoz, hogy a ti farmotokon is megjelenjen, egy ki-, majd egy belépés szükségeltetik.

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ezen a farmon megajándékozom mgam egy tutival :D gyerek farmján denitenyésztés :D

Gio és kisszakács75 kedveli ezt.
  13. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Kedves BP!

Köszönöm a hosszab Telihold eventet! :)

Remélem ebből szokás-rendszer fog kialakulni.:)

Lindus1226 és hóóvirág kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Teljesen egyetértek!! :)
    ÉS sokkal, de sokkal jobb volt így, hogy 10-kor kezdődött, mert egész nap lehetett ültetni, míg ha 3-kor kezdődik, marad egy délután, egy este, utána meg alvás, másnap munka, és ennyi xD
    Ha már ilyen speckó event, hogy havonta van hozzá egy alkalommal szerencsénk, akkor ezen esetleg jó lenne változtatni..
    Nem gondolnám, hogy tízezres növénykészlet áll majd rendelkezésemre, ha esetleg bevezetnék, de legalább érezhetném, hogy nem egy helyben toporgok xD

brozsa, apuci30 és nemethpgabi kedveli ezt.
  15. Laboviti

Sziasztok!

A Teliholdas event befejeződött.
    Találkozunk a következő alkalommal.

16. Laboviti

Sziasztok!

A Telihold event elkezdődött!
    Ahhoz, hogy a ti farmotokon is megjelenjen, egy ki-, majd egy belépés szükségeltetik.

17. sasvár

sasvár Junior szaki

Nem arról volt szó, hogy a telihold eventnél a mainál 2 területen lehet ültetni a rémséges növényeket?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, ilyenről egyelőre nem volt szó.

inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Nem lesz új gazdaköri az éjszakásokból? Jó lenne valami új cél. Bár még az éjszakai látogatóból van 1-2 szint, jobb híján megcsinálom. Nélkülözhető, kevés dolgot ad, így kihagytam őket, de most sok kicsi sokra megy alapon belefér :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben lesz új feladatsor, azt előre bejelentjük majd a Hivatalosban, valószínűleg a Telihold event beharangozójával egy időben.

libuskafarm, iboly54 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.