Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok ! Tudna nekem valaki segíteni,hogy milyen növényeket kell ültetni mert most jöttem fel és nem értem az egészet.
    Táltost csak kp lehet venni ,nincs sms ez szomorú -.-

2. dereret

dereret Fórumőrült

jaj, dehogy !
    Menj már be abba a Gazdaboltba és talán a felszereléseknél lesz.
    Sok sikert

Kaptál 3 féle új horrornövényt, mindegyikből van most Neked 10 db. /hold-boszi-izzó/. Ezeket kell felszaporítanod, a többit meg a városban megtalálod a Gazdakörben, hogy miből mihez mennyi kell ill. az eventleírásban.

Last edited by moderator: Oct 23, 2014
  3. PettFarm

PettFarm Haladó

A kitehetőnkön belül a Háziállatoknál van, de nem veszek, sajnálom rá a 39 FA-t, inkább megvárom az egy hetet :)

4. temetek

temetek Járnitanuló

Kapok majd fémet,
    ha ültetek rémet?

nemethpgabi and kutyaszálló like this.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

6. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Köszi szépen a segítséget.

7. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Hogy lehet kikapcsolni ezt a sötét borzadájt? Az a gondom hogy nem látom rendesen a képernyőt. Gyengénlátó vagyok.

8. -East17-

Szia!

Sajnos a kikapcsolásra nincs mód, de az észrevételt továbbítjuk a készítők felé.

kutyaszálló, Marika312 and dereret like this.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

mi az a rúnás szupertrágya?

10. -East17-

Szia!

Nő mint a bolondgomba - ez a rúna neve. A szupertrágya a rúna segítségével nem 50%-kal csökkenti az érésidőt, hanem 60%-kal. A sima trágya hatása is változik vele, 5%-ról 10%-ra

-vadocka70- likes this.
  11. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

A Bölcs tölgyön tudod aktiválni.
    Nő, mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás

Hallod, ahogy nő a fű? Látod, ahogy pillanatok alatt érik be a termés? Nem tévedsz! A szupertrágya mostantól 60%-kal (50% helyett), a normál trágya pedig 10%-kal (5% helyett) gyorsítja meg a termesztést!

Ára: 60 csillag

12. torpi19

torpi19 Törekvő

szeretnék itt kérdezni hátha valaki érdemleges választ tud adni mert az illetékesektől nem azt kaptam
    ki van váltva a tölgyön az ólak érési idejét csökkentő rúna így mi érné meg jobban idő szempontjábol? a narancs angórasimogató és piros birkanyíró vagy ezek rémséges változata?

13. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Sziasztok
    Van valaki akinél eltűnt a gazdaköri új teliholdas feladatsor?

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia! Köszi a választ, kiléptem, takarítottam, beléptem, az animáció alapból be van kapcsolva... nem repült a kicsi táltos... de azért nem fogok ám sírva fakadni ;) (bárcsak ez lenne a legnagyobb problémánk :p) viszont az érdekes volt, hogy: míg a többi tojásnál a kikelés utáni első leszedéskor adja a tp-t, aztán rövid időn belül újbóli lehet aktiválni a bónuszt, itt ez kimaradt... a leszedéskor egy lépésben adta a tp-t és aktiválódott a bónusz... de majd holnap reggel lehull a fátyol (vagy a köpeny) :)

Numiz likes this.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!!

16. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok!
    Bocsánat, ha valaki már megkérdezte,de a "Rémséges üzlet"feladatsor az állandó lesz-e a gazdaköri feladatoknál ?
    Köszönöm előre is a választ!

17. LBetti

LBetti Fórumgróf

A narancs angórasimizőt naponta 2x tudod aratni. (A rúnával a tényleges érési ideje 12 óra alatt van.)
    A birkanyírónál úgy tippelem, hogy mindkettőt naponta 1x tudod aratni.

Last edited: Oct 23, 2014
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Állandó marad, lesz idő vele szöszmötölni. :)

Marika312 likes this.
  19. torpi19

torpi19 Törekvő

köszi

20. -East17-

Szia!

A válaszban kaptál táblázatokat, igazából csak össze kellett volna hasonlítanod az érésidőket. Alapból a rémséges Angórasimogató 21:36 óra érésű, a narancs Angórasimogató pedig csak 16:00 óra.

Thread Status:
Not open for further replies.