Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igen, pont úgy van.. annyi mindent kellene csinálni itt is a VV-ről már nem is beszélve;):). De itt vagyok, és tökölök:D.

2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

a gyors haladáshoz nem jó a komfort,
    a répás-almás csatni + 1x1-es földekkel lehet a legjobban haladni.

A komfort talaj még szupertrágyázva is alig ad több növényt,
    mint az 1x1 szupertrágya nélkül ugyanakkora területen. (Csatnizva mindkét esetben.)

3. oboro1

oboro1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet, hogy csak én nem értem, de a mostani teliholdas eventben mi az event? Az, hogy csak most lehet ezeket az ólakat, növényeket, dekor elemeket megszerezni (keddig)? Vagy máskor is teliholdas éj alkalmával? Várom a válaszaitokat. Köszönöm.

genka53 likes this.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! :)
    Máskor is meg lehet szerezni, és az új gazdakörik is állandóak, van idő befejezni. Gondolom tudod, hogy havonta van telihold event, csak nem ilyen extra hosszú.

5. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

bejött egy új terület és 4 állandó gazdaköri feladat.
    Igazad van,
    akkor lenne "szó szerinti" event, ha ezek a feladatsorok ideiglenesek lennének.

Szerintem inkább örüljünk a nagyobb szabadságnak, hogy később is teljesíthetjük ezeket a feladatokat.

Magamból kiindulva, így is nekiestünk jópáran a feladatoknak
    és őrült tempóban vetünk-aratunk, mintha az életünk múlna rajta...

Kell az a fantazmalom, azonnal, de legkésőbb az első polipfa aratás után;)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia szomszéd:) Miért pont a malom? A 10 órája miatt? Mert a gombaerdő jobb tp-t ad, igaz 12 órás, de nekem az kell. Igaz hogy a hozzávalóktól dobtam rögtön egy hátast. xD

7. hofeher

hofeher Fórumszaki

Kicsit számolgattam a kolléga táblázata alapján a polipfák kivételével kb. 93ó és kész vannak a rémnövények + amit elkések vagy elalszok.

genka53 and Kukori.és.Kotkoda like this.
  8. Kukori.és.Kotkoda

Szia Szomszéd,

nagyon tetszik a malom grafikája, ráadásul nem vagyok pontos arató.
    A 12 órásakat naponta 1x tudom aratni, néha még a 10 órásakat is.

genka53, heureca3 and kukori80 like this.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahh, a pontos aratásról ne is beszéljünk:)) Sokszor nekem még a 8 órásak is csúsznak:)

10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Nem tudom mióta járkálok fel-alá, de most érett be az utolsó kör vámpírparadicsom és örömmel jelentem, hogy több, mint
    20.000 (20 EZER) darabot sikerült csinálni belőle! Amiből ~16.954 megy feladatba, ~2500 meg polipfára. Szóval ahogy így
    összeszámoltan kb. 500 darabom maradt. Egy tanulság van: jódarabig nem fogok vámpírparadicsomot ültetni. Éjszakára
    beteszek valami hosszút, aztán reggel 6-kor aratok. Előreláthatólag nem fogok sokat aludni az elkövetkezendő egy héten...

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nagyon belehúztál, ügyes vagy! :) És amíg alszol, azalatt is paradicsomokat fogsz látni álmodban xD

Az új terület nagyon klassz, az a kis szellemecske nagyon cukin repked?, suhan?, szálldos?, ijesztget?, vagy csak vásárolni szeretne, de nem leli a bejáratot xD Nagyon jó, hogy nem kell folyton az eventórán a telihold gombot nyomkodni, picit fura, megszokásból nyomkodnám, aztán észlelem, hogy ez már nem az a terület..xD A tanyaházban is villany ég, szerintem fog is, mert a bentlakók félnek ezen a területen a sötétben...és úgy látom, a pajtában is felkapcsolták a villanyt, nehogy eltűnjön egy-egy kincs, a szellemes szellem jóvoltából...:music: És a távolban azért ott a Telihold...;)
    Tényleg klassz :inlove:

12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!

Elalvás előtt nehogy úgy számoljál,hogy 1 paradicsom - 2 paradicsom - 3 paradicsom, (és így tovább)xDxDxD

Last edited: Oct 23, 2015
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    ha megszerzem az xl -es fat akkor kapok hozza rendes fat is vagy elobb azt kell megszerezem?

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

genka53, sziszi1965 and Baby72 like this.
  15. mszidi7

ezt ertetem de a vilagito gomba 3-ik feladatanal meg lehet nyerni 1 xl-es polip fat es erre kerdeztem hogy kitehetem csak ugy vagy eloszor ki kell rakjak egy alap fat

16. Laboviti

A fejlesztés ebben az esetben is alapfára kerül.

genka53 and sziszi1965 like this.
  17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ennél szebben nem is lehetne leírni a látványt. Szerintem nincs is olyan ember, akit a játékban ne inspirálna a szép és ötletes grafika.
    A polipfáim pedig hozzáteszik a magukét a látványhoz!

18. mszidi7

ok koszi

19. eisensehr

eisensehr Fórum-zöldfülű

Elnézést,hogy ilyen butaságot kérdezek,de hol találom ennek az event-nek a leírását?

20. Laboviti

genka53 and sziszi1965 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.