Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Ez egy jó kérdés. Igazából fogalmam sincs, valószínűleg ha mindent szeretnék ez a hosszú alkalom sem lesz elég rá. Kezdjük ott, hogy
    most tudtam csak befejezni két régi feladatsort, a Rémséges üzletet és az Éjszakai látogatót. És az éjszakai látogató feladatsorba nem
    kevés növény kellett, de ha már elkezdtem alapon megcsináltam, illetve mivel a másikba is belekezdtem azt sem hagyhattam ki. Tegnap
    előtt este vámpírparadicsomot meg rémtököt termeltem, van belőlük 20-20 ezer db, ezek egyrészt kellenek a feladatba, másrészt olyan
    rövid érésidővel rendelkeznek, hogy amikor két növény között van különbség akkor ezeket vetek. Ha befejezem a feladatsorokat, akkor
    nekiállok 5 polipfának, ami még lehet ma meglesz, mert nem tudok rá többet várni. Ha a polipfák és az elkezdett küldetések is készen
    lesznek, akkor valószínűleg nekiállok a mostani feladat(ok)nak, mert nem kérnek sok növényt. Ha ez is kész van, akkor még nekiállok
    kiváltani a holló-, és denevértenyésztést (azóta nincsenek meg...), és ha ezen felül marad időm akkor kitehetőket is szeretnék kiváltani,
    legalább egyet. Nagyjából ez a terv erre a "hosszú" teliholdra.

hóóvirág és -skorpio1977- kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

38-as lábam van,ez nem tudom mekkorának minősül.
    Mit keversz te a malomban?

3. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

szentjánosbogárcsomagot.
    de kevés az event nővényem. éjfélkor aratok majd meg hajnali 3-4 körül.

van a farm és annak van malomja
    van a bahama és annak van malomja
    lesz a horrornak is? :inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
    Bátyus kedveli ezt.
  4. dada081990

Szia!
    Amíg nem lesznek állatok, addig táp se - se malom.

tyúktápésbúza kedveli ezt.
  5. tyúktápésbúza

ki mondta h nincsen?;)
    rémséges tehenészet.rémséges kecske. nem irom le az összeset
    szóval a kérdés, h mikor lesz bevezteve?

juliska70 kedveli ezt.
  6. dada081990

Nem tehetők ki az új területre.
    Nem fogyasztanak külön tápot.
    Nem adnak külön terményt.
    Gondolom Te sem szeretnél ezeknek az állatoknak külön tápot keverni.
    Főleg, hogy havonta csak 1-2 napig lehet akkor keverni, ami azért elég
    kevés. Remélem nem akarsz külön az állatoknak külön tápot keverni
    rémséges alapanyagokból. Örülnék ha semmilyen ilyen fejlesztés soha
    nem kerülne játékba.

7. tyúktápésbúza

pedid biztos lesz;) pont ahogy leirtad.

8. dada081990

Kétlem, semmi értelme nem lenne.-és most sincsen.

vízinyuszi és tyúktápésbúza kedveli ezt.
  9. zsuzsore

zsuzsore Utánpótlás-írogató

Sziasztok, miért nem tudom kitenni a polipfát?

10. tyúktápésbúza

zárás elött megeteted. nyitás után lefialtatod. ennyi.

11. dada081990

Egyrészt nem "fialtatok" sem semmit és senkit, hisz Jack boltjában kiváltható ólak terményes ólak, tehát terményt adnak.
    Másrészt ez egy olyan felesleges és haszontalan újítás lenne, ha ugyanazt a terményt adná, ugyanolyan tápot kérne mint
    a normál állat (és ebből következik, hogy akkor felesleges lenne külön malmot is létrehozni), és ehhez még rémnövényekből
    kéne tápot is keverni! Több érvet nem tudok felhozni az általad említett téma ellen sem mellett. Közel 5 éves játéktapasztalat
    után mondom, hogyha nem is zárjuk ki annak lehetőségét, hogy majd állatokat lehet nevelgetni az új területen, azt feltétel
    nélkül állítom hogy a most forgalomban lévő rémséges ólak sosem lesznek kitehetőek a rémséges területre. Ebben a formában,
    ahogy most vannak, biztos nem. Jó példa ezekre az is, hogy a kutyatenyésztés közeledtével direkt eltávolításra került a
    koponyafa a táp összetevői közül. Ezzel is jelezve a rémséges állatok bevezetésének feleslegességét. Részemről a téma
    túltárgyalva.
    Szia!
    Ha egy feladatsorból váltottál ki polipfát, ellenőrizd hogy az sima vagy XL fejlesztés.
    XL Polipfa esetén egy alap fát is ki kell váltanod, hogy a fejlesztést is kitehesd rá.

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
    gyfa, mamszi5107, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Megnéztem ezt a fantazmalom dolgot...tényleg nagyon jó! Nem is kell több polipfa, 2 db xl elég lesz, kiváltom a szellemjárta hódfát, rémséges ólam is csak 1 van, szellemesből is legyen egy, aztán rámegyek a malomra a 2 huncut lidérccel :inlove:

hóóvirág, Baby72, apuci30 és 2 más kedveli ezt.
  13. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Hóóvirágocska, a Fantazmalmot nyugodtan váltsd ki abban nincs pók!:)
    Nálam most van kint a tölgyesben pókól de körbe ültettem xxl-es bodzafákkal hogy szinte semmit se lássak belőle!:D

14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Igen, már látom is, amit írtál, már megint figyelmetlen voltam....annyira elvonta a figyelmem az esemény, meg a pánik, ahogy érzékeltetted, teljesen átéreztem...:wuerg: Köszönöm, ez tuti jó megoldás, én is ezt fogom tenni, körbeültetem, ne is lássam! :inlove::)

15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor minek nektek? :D Nem tudom sokan miért nem szeretik a horror gazokat dekorokat :D

gyfa, heureca3 és hóóvirág kedveli ezt.
  16. dada081990

Az első nap ajándéka: 50 szupertrágya
    (Mindenki ugyanazt kapja?)

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A horrorgazokkal az égadta egy világon semmi problémám, becsszó, szép türelmesen termelem az évek során xD A dekorokkal sincsen. A pók az más tészta :cry:

heureca3 és -tanaka40-1 kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Valószínű. Én is azt kaptam.

19. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Ezeknek a terményes rémséges ólaknak az az előnyük,hogy nem kell hozzá szerszám,és alap ól..Ez annak idején mikor a terményes ólakat bevezették nagy segítség volt számunkra a szerszámok hiánya miatt(kezdő játékosoknak ma is az.).Ma már csak a gyűjtői szenvedélyem miatt veszek ilyeneket.
    Ezek az ólak nem helyezhetőek ki az új területre.

tyúktápésbúza kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a polipfát csak a Teliholdas farmra helyezheted ki.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.