Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok! :)
    Második fantazmalom kiváltva... na még ötöt :pxDxD
    Eszméletlenül jól néz ki :p

Sok sikert Mindenkinek :)

2. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

krozserv and csopke1 like this.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ezeket én is megvásárolom, plusz még egyet a gombakertet.Mindegyik tetszik és ad is TP -t, talán a legtöbbet az összes között.Jó hogy írtad, mert a rémpókot ki sem néztem magamnak!
    Pedig ott van! én már kiváltottam 7 db-ot.East már betette róla a képet,hol válthatod ki.

heureca3 and apuci30 like this.
  4. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Légyszi tegyél fel róla egy animációt, még sokára tudom kiváltani.

krozserv and csopke1 like this.
  5. pikom

pikom Fórummogul

6. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Ha Jack boltjában kijelölöd (bal gomb) a fantazmalmot, majd az egeret a képen tartva 3 mp múlva megjelenik egy infomrációs
    ablak az adott tárgyról és ott láthatod az animációt is.

7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, szia pikom:))

Ennyi malom láttán nem csodálkoznék, ha egy szellem "donkihóte" betévedne a farmodra, aztán csak nézhetnéd, ahogy sorra leszedi a malomlapátjaidat:D
    Most szereztem be tegnap a 2. Polipfát Jacktől, és most rágyúrok én is a malomra, nekem is nagyon tetszik:)
    Jó teliholdazást mindenkinek;)

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tényleg nagyon jól néz ki a malom.Most váltottam ki egyet, de még egy kell nekem is.

mamszi5107, Gio and Marika312 like this.
  9. dada081990

Most, hogy két régi feladatsort is sikerült befejeznem úgy gondoltam
    megérdemlek végre egy kitehetőt is, szóval szereztem egy polipfát.

10. IRCSY

IRCSY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Elpocsékoltam a rácsos bűzcsápomat. Honnan tudok szerezni???

11. dada081990

A rendszer a kezdő mennyiséget a vetőmag elfogyásakor 5 db-ra egészíti ki. Ennek ideje változó lehet kb. 10-15 perc.

12. IRCSY

IRCSY Utánpótlás-írogató

Oké ! Köszönöm, akkor megnyugodtam.

13. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok! Szerintem a komfort talaj többek között a rövid tenyészidejű növényekhez jó. Mivel a teliholdas növények hamar beérnek, így nagyon jó lett volna, mert nem kellene óránként, két óránként learatni a növényeket. Ha jól akarsz haladni, veszel, vagy csinálsz démoni bokrétát, azzal és a locsolással leghosszabb növényed is kész lesz kb. 5 óra alatt. Akkor is hasznos a komfort, amikor nem tudsz minden nap belépni, mert pl. az árpát bele ültetve, meglocsolva csak 57 óra múlva kell aratni. Én is szereztem két polipfát, kötöm a bokrétákat a piacra, és most szeretnék kiváltani valami kitehetőt. Ezerrel folyik a munka minden területen. További jó gazdálkodást, és szép estét kívánok Mindenkinek. Piroska

krozserv and Marika312 like this.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Kiváltottam Jack boltjában a Fantazmalmot, nagyon tetszik. Most még polipfát akarok venni mert elég sok kell a terméséből és eddig csak hármat tudtam beszerezni.Mindenkinek további jó munkát és jó éjszakát kívánok.

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ircsy, - ne szomorkodj, a Rendszer 5 óránként ad újabb magocskákat és kezdheted újra a szaporítást.

MamaMeseKertje likes this.
  16. pikom

pikom Fórummogul

Szia Cyra :)
    Gondolkodok rajta, hogy kikapcsolom az animációt, hogy még az esélyt se! adjam meg ennek a bizonyos "donkihóténak" :p
    Muszáj csinálni, muszáj pörgetni, bár a 3 új gazdakörit sem ártana kivégezni!
    2 polipfa, az nem rossz :) .. szórjad minden jóval :p

Szép estét!

17. dada081990

Haladni kéne ám a gazdaköri feladatokkal, bizony - csak az a baj, hogy nem 3 hanem 4 új feladat van. :D

Cyra65 likes this.
  18. pikom

pikom Fórummogul

Szia!
    Próbálkozz azzal, hogy megszórod KK turbóval meg sz.tágyával is, így akár napi 4x arathatod és nem 4-et hanem 6db termést kapsz.
    3 fánál 6db = 18 és legyen napi 2-3 aratás az már napi 36/54

JósJónás-felesége likes this.
  19. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

Próbáltam a kalendáriumból bezsebelni a 2. ajándékot, ami ugye keddre szól, de azt mondja lekéstem róla, vegyem meg 10 Fa-ért. Ez hogy lehet? Még most kezdődött a nap, hajnal fél 1 van :(

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hibáról közleményt adtunk ki néhány perccel ezelőtt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/364645/

szabcsiadi likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.