Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

2. Mindirraan

Mindirraan Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan kérdésem/ észrevételem/ panaszom lenne az uj 7 napos halloween mini játékkal kapcsolatban, hogy a mai tök (második) nyitására azt írta ki hogy 2. 2-től fél 4-ig ültem gép előtt folyamatosan, és kb 5 percenkent ellenőriztem hogy lehet-e már nyitni.... nem lehetett!!!! >:(:mad::mad::mad: Majd 4:15-kor visszanéztem, és akkor már csak farmaranyért (10FA) cserébe lehetett kinyitni?????
    Kérdésem az lenne hogy tényleg???? Nincs 1 óra sem a lejárati ideje???? Ezt jó lett volna tudatni a játékosokkal... amúgy meg eléggé szemét húzásnak tartom a BP-től....
    Amúgy az új terület nagyon tetszik, ezért pirospont jár nekik.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak 2 hozzászólással feletted kellene olvasnod, ahol válaszoltam ugyanerre a kérdésre.

4. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tegnap(hétfőn) kiváltottam a Halloween ajándékot, de ma(kedden ) most éjfél után a 2. ajándékot már nem lehetett kinyitni csak úgy emlékszem, hogy 10 Fa-ért. Nézze már meg valaki, hogy nála is ez a helyzet, mert ma a másodiknak is ki kellett volna nyílni. Miért kér FA-t, hisz ma egész nap ki lehetne bontani, vagy rosszul tudom??? Egy kicsit bosszantó, de lehet, hogy csak hiba?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek olvass vissza 3-4 hozzászólást. Köszönöm.

6. SMAR57

SMAR57 Járnitanuló

Köszönöm szépen elolvastam és megnyugodtam, hogy csak hibáról van szó! Biztosan nem sokára kijavítják.:)

7. Mindirraan

Mindirraan Utánpótlás-írogató

Oh, nem láttam, köszönöm szépen a segítséget. És akkor mi van ha én már kinyitottam a tököt 10 FA-ért mielőtt írtam volna ide?
    [/QUOTE]

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
  8. .jozsatimi78.

.jozsatimi78. Utánpótlás-írogató

9. Riell~

Riell~ Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem nyílik az ajándékom- igaz ma hajnalban akartam az elsőt nyitni, mozog is és a másodikon még lakat van, de nem nyílik :-(

10. Ácika51-2

Ácika51-2 Utánpótlás-írogató

sziasztok nem tudom felvenni a mai ajándékot a Telihold eventnél...várom aválas

11. Okoska1992

Okoska1992 Fórum-zöldfülű

Nekem sem nyílik !!

12. Ácika51-2

Ácika51-2 Utánpótlás-írogató

13. gulyaszsu

gulyaszsu Járnitanuló

Sziasztok! Nálam is csak 10 faramaranyért lehet kinyitni a második napi ajándékot, pedig második nap van. Valami nem jól működik!

emcsa001 kedveli ezt.
  14. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasdztok! nekem is azt írja h lekéstem, pedig tuti hogy nem!

Ja, látom. Köszönöm. :D

15. Hajnalka5576

Hajnalka5576 Utánpótlás-írogató

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kérlek Benneteket figyelmesen olvassátok el az alábbi hivatalos közleményt: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

17. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

Sajnos én kinyitotam.és 3 db díszes urnacsokor van benne, nem tudom hogy vissza kaphatnám e FA-mat. Elizabeth1955 ID 5366652

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a 10 farmaranyat nem vonta Tőled le a rendszer.

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

[/QUOTE]
    Én is kinyitottam.Így jártam! Ezt már nem tudják korrigálni.
    Nem is kell, mert a rendszer nem vonta le a 10 Fa-t.

20. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

én is kinyitottam 10 fa-ért,de nem vont le semmit. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.