Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Sziasztok, én is kinyitottam sajnos Bancs60

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

köszönöm szépen a segítséget.

4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Már azt hittem megkergültem és valahogy kiesett egy nap az életemből. xD Szerencsére utána beugrott, hogy nézzek be a fórumba. Remélem, nem lesznek "veszteségek" senkinél. :)
    Szép napot!

juhosjuc and mamszi5107 like this.
  5. Blindate

Blindate Haladó

Látom, nem csak én voltam figyelmetlen, és kinyitottam a töknaptárat. Hiába, a kíváncsiság győzött! Tetszik ez a teliholdas farm, sajnálom, hogy nem marad állandóra!

varszegibori13 likes this.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Kiírás ellenére, nem vonja le a 10 farmaranyat!
    Én, kinyitottam.
    Maradt a farmaranyam, amennyi volt.
    :)

7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Valaki tudja ma reggel miert csak 10 FA elleneben lehetett kinyitni a tokot ? es kiirta, hogy elkestem ! Elkestem? de honnan , mirol? ez meg csak a 2 nap ! :( Most olvastam a kozlemenyt ! Ja ? es en kinyitottam 10 FA -ert :( Remelem vissza kapom az aranyamat :)

magdi06 likes this.
  8. vidám844

vidám844 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hát én kinyitottam a töknaptárat mert volt 10 farmaranyam ,a fórumot csak utána olvastam el de se baj nem akartam úgy járni mint az előzőnél, hogy egy napon nem nyitottam ki a kókuszdiót és így a felhősorom se lett meg.

9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nem tudtam hogy ilyen jó az alvókám átaludtam 2 éjszakát meg egy teljes napot? ezért vagyok ilyen fitt? :D

űHivatalos tech közlemények :D

ördög0 likes this.
  10. csiren53

csiren53 Aktív író

Sziasztok! Csak 10 FA-ért tudtam kinyitni a második ablakot, mert azt írta elkéstem! Gondolom most elveszett a 10 FA-am!? Üdv: csiren53 ID: 41714563

11. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Halloween naptár farmaranyért történő kinyitása esetén a rendszer nem vonja le a 10 farmaranyat.

Ennek ellenére arra kérünk benneteket, hogy ne törjétek fel a második halloween tököt a hiba kijavításáig "farmaranyért".

12. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztalták az Általad is említett hibát a Halloween naptárban. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...halloween-kalendárium-hiba.13187/#post-364645

13. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

bocsi de én ki nyitottam 10 fa-ért mert azt gondoltam hogy valamit félre olvastam

14. banyus21

banyus21 Utánpótlás-írogató

15. Laboviti

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Halloween naptár farmaranyért történő kinyitása esetén a rendszer nem vonja le a 10 farmaranyat.

Ennek ellenére arra kérünk benneteket, hogy ne törjétek fel a második halloween tököt a hiba kijavításáig "farmaranyért".

16. gkata0924

gkata0924 Utánpótlás-írogató

Tök kinyitási hiba ???????
    Máris ?????
    Hűűűű, de rosszul esett.......
    Egészen oda voltam.........azt hittem, másnapig se tudok már
    elszámolni - és feláldoztam a 10 aranyamat tök kinyitásra.
    Nem mindenkinek van ideje a kora reggeli olvasgatásra......
    Ugye visszakapom a 10 aranyamat ?
    Köszönöm
    K

mamszi5107 likes this.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tapasztalatok szerint eddig senkitől nem vonta le. Ha másképp gondolod, pontos ID szám megadása esetén lehet ellenőrizni.

18. Tutu074

Tutu074 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én olyan hibát észleltem most, hogy tegnap kinyitottam az első Halloween tököt, a maira meg már azt írja, hogy lejárt, és vegyem meg 10 FA-ért. Ennek mi az oka?
    Köszönöm

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

20. gkata0924

gkata0924 Utánpótlás-írogató

Magamat okolva úgy meglepődtem, hogy eszembe nem jutott megnézni, hogy előtte mennyi volt,
    és mennyi maradt - mire végig csináltam a 3 farmot, örültem, hogy egyáltalán megnyithattam.......
    Köszönöm, a választ - megnyugtatott.
    ID: 33746229
    ID: 45259739
    ID: 50324080
    K

Thread Status:
Not open for further replies.