Telihold event-csevegő topic | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Óóó, de jóóó! :) Remélem, lesz majd egy-két csokor Démoni bokréta is.
    Most, hogy ilyen ültetési kényszerben vagyunk a teliholdas növények és a csatni gazdaságos kihasználása miatt, örömmel tapasztaltam, hogy a Maja maszk és a madárijesztős felhősor kombó igen jó hatással van a zöldségekre. Tehát zöldségtermelésre fel. ;)

-skorpio1977- kedveli ezt.
  3. Agnes1951

Agnes1951 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ

sziszi1965 kedveli ezt.
  4. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot és sok-sok TÜrelmet az ADminoknak! A sok felesleges beirogatás helyett meg amig a válaszra vártok, ugyanannyi idő lenne visszaolvasnotok 1-2 oldalt! Nem személyeskedés, akinek nem inge....
    Végre egy hosszú-hosszú rémültetés, igy lehet haladni a gazdakörikkel, nekem jelenleg a célom a régebbiek teljesitése, aztán jöhetnek az újak, nem csinálja meg helyettem senki.... na jó, a gyerekek besegitenek hiszen nekik szünet van!
    Hajrá minden mindenkinek!

5. -csakis-

-csakis- Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy a Halloween kalendáriumban a napi ajándékot mindig ugyan abban az órában kell leszedni? Ma mikor leakartam volna szedni azt irta elszalasztottam, csak FAért bonthatom ki.
    A választ előre is köszönöm, szép napot mindenkinek.

6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Van egy kis technikai hiba, már javítják, egyelőre ne váltsd ki, legyél kicsit türelemmel. A hivatalos tájékoztatást a Tech hirdetményekben találod.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A halloween kalendárium hibájáról itt olvasható a hivatalos közleményünk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-kalendárium-hiba.13187/

8. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Most olvastam a hivatalosban, hogy ki lehet nyitni a tököt nem vonja le a hiba ellenére a 10 fa-at, csak az a probléma ha nincs tiz farmaranyad akkor sem engedi nyitni mert az irja nincs annyid hogy kinyisd.:sleepy:

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

A javítás kész, de egy frissítés kell, hogy lásd is és ne legyen ott a + jel.

10. pikom

pikom Fórummogul

11. JUDIT0522

JUDIT0522 Fórum-zöldfülű

12. -East17-

Szia!

A hibát kijavították, lépj ki és be vagy frissíts egyet.

13. vargane1975

vargane1975 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tudja valaki miért nem engedi megnyitni az ajándékot?Csak 10 fa tudnám nyitni de az adott nap még le sem telt!

14. -East17-

Szia!

Hibajavítás megtörtént, minden információ itt olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/365238/

15. diamondsagi

diamondsagi Fórum-zöldfülű

Sajnos én is kinyitottam azonnal le is vonta a 10 faranyat.

16. -East17-

17. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a sor végén lévő ajándékdobozokat is ki kell nyitni, vagy azzal ráérünk, akarom mondani bármikor kinyitható?

18. -East17-

Egyelőre az a forgatókönyv, hogy amikor odaérsz, ki kell nyitni. Amint többet tudunk róla, azt közzétesszük.

19. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Köszönöm East! :)

csopke1 kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Gangon lévő emberek néha hamarabb megmondják a tutit mint a modik :D

Boszika57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.