Telihold event-csevegő topic | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tutu074

Tutu074 Fórum-zöldfülű

sziszi1965 likes this.
  2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :) Készen lettem :inlove: készen lettem, az összes régi horroros gazdaköri letudva :inlove: Te jóóóóó Isten, mennyi meló volt benne xD
    Hajrá, újak :)

3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Gratulálok!
    Mennyi feladatsort végeztél ki?

Last edited: Oct 27, 2015
    hóóvirág and sziszi1965 like this.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)

Tud e nekem valaki abban segíteni,hogy ne keljen F5 nyomni mindig ha az új területen vizet szeretnék venni?Van e valamilyen trükk,vagy csak az F5 segít?:music:

sziszi1965 likes this.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg amennyiben szürke marad a vizezés gomb, akkor vagy az F5 a segítség, vagy a munkás ablak becsukása után legalább a térképig kimenni, de inkább másik területre át, majd vissza a teliholdas területre, mindvégig becsukott munkás ablakokkal. Természetesen a játék készítői tudnak a problémáról, már jeleztük számukra.

6. SZERENCSELOVAG

Szia Tamás:) Köszönöm a válaszodat.:) 3 farmon is tesztelgettem a dolgot.Ha a teliholdas területre úgy értem,hogy a munkásokat csak ott nyitottam ki,nem kellett azokat csinálnom amit írtál,hanem rendesen működött a víz használat.:)

7. krexim

krexim Utánpótlás-írogató

A polipfa XL fejlesztés 2* alap polipfa 1*. Ez direkt van így, vagy én néztem be valamit? :)

8. SZERENCSELOVAG

Szia
    Úgy van ahogy írtad.Jack boltjába tudsz még alap polipfát kiváltani.

sziszi1965 likes this.
  9. krexim

Köszi, akkor majd hol egyiket, hol másikat teszem rá. ;)

10. krexim

Aha... Még inkább köszi, akkor mégse vettem észre. :)

11. SZERENCSELOVAG

Jack boltjába a harmadik oldalon megtalálod,a második sorba.;)

genka53, sziszi1965 and hóóvirág like this.
  12. dada081990

Szerintem ez azért van így, mert az egyik feladatsorban a 3/6 gyémánt rekeszénél egy matrica foglalja el a helyet.

genka53 and hóóvirág like this.
  13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm szépen :) A Múmia átkából volt hátra, és az újban odáig, ahol polipfát adott, ma már az újakhoz termelek. :)
    És Te hogy állsz?

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    az első sor végén a batyuka: 24 órás Tp bónusz 100%-os:inlove::inlove::inlove:
    ja azt nem írtam,hogy az ajándékoknál,amit mindennap nyitogatni kell:D:D

15. dada081990

Én is próbálok haladni a gazdaköri feladatokkal, megcsináltam a Rémséges üzletet (félig volt kész),az Éjszakai látogatót (most kezdtem el), félig kész vagyok a Tiszta boszorkánysággal (ezt is most kezdtem el), illetve ha minden jól megy a mai napon eljutok mind a 4 új
    feladat közepéig, a 3/6 gyémántig, mert utána ha jól tudom polipcsáp kell amire még várok. Illetve megpróbálom megszerezni a két
    tenyésztést (holló,denevér), mert ez valahogy sosem jött össze....

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Úgy látom, Te is szépen haladsz ;) A polipfát turbózom, és katázom, de még így is lassúnak tűnik...:) Így most dolgozom egy másikért. Aztán vissza a gazdakörikhez :) Nagyon szeretem ezt a hosszú teliholdast :)

17. dada081990

Én is! Ha minden jól halad ma már 2 XL Polipfa birtokában leszek, utána ráhajtok a két elmaradt tenyésztésre...

Last edited: Oct 28, 2015
  18. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok! :)
    3 fantazmalom kiváltva, jöhetnek a gazdakörik..
    Azokkal elég gyéren állok.. kb 1 sincs kész xD
    Na majd most 8)

19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

o_Oo_O
    Azta! ;) Az egyikem még nincs meg, azt hiszem, a holló, de az most félre van téve..:)

20. dada081990

Én már nem akarom pakolgatni, mert egy rövid telihold alatt szívesebben állok neki egy kitehetőnek megszerzésének,
    mint egy egész tenyésztésnek. Bár lassan egy kitehetőnek is olyan ára van, mint egy tenyésztésnek...

genka53, csopke1 and hóóvirág like this.
Thread Status:
Not open for further replies.